• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra genetik test yaptırmalımıyız?

Sihirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
413
0
96
42
Bursa
28 yaşımdayım.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi.1 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdık.2. tüp bebek tuttu ancak 8.hafta içinde kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum.parça genetiğe gitti.hiç bir sorun çıkmadı.bebk gayet sağıklıymış.şimdi eşim ve ben genetik testlerimizi yaptırmalımıyız.bidaha tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.acaba bizlerin genetiğinde bi sorun olabilirmi.

28 yaşımdayım.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi.1 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdık.2. tüp bebek tuttu ancak 8.hafta içinde kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum.parça genetiğe gitti.hiç bir sorun çıkmadı.bebk gayet sağıklıymış.şimdi eşim ve ben genetik testlerimizi yaptırmalımıyız.bidaha tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.acaba bizlerin genetiğinde bi sorun olabilirmi.

merhabalar esin ve sen genetik test yaptirmaniz iyi olur fakat bebegin genetigi normal ve kalbi durduysa senin ozellikle pihtilasma faktorlerini ve bir takim extra testleri yapmanda fayda var

Back