2 cm açıklıkla ne kadar beklerim

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Bugün doktor kontrolüm vardı ilk defa çatı muayenesi oldum. 36+6 yım. 2 cm açıklık var dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Kızlar ara ara sancım var yine. Düzenli değil ama. Sizce ne olur bundan sonra süreç? Sizin açıklığınız 2 cm iken nasıl ilerledi doğumunuz?

2 - 3 gün sonra bebegını alırsın kucagına
Öyle mi diyosunuz? Diyelim açıklık kaç cm olursa doktor beni bırakmaz? Yani suni sancıyla doğum yaptırır?çünkü daha vaktim var. Bugün 38. Haftaya girdim. Sizce ne kadar açıklık olursa suni ile doğuma alır?

Öyle mi diyosunuz? Diyelim açıklık kaç cm olursa doktor beni bırakmaz? Yani suni sancıyla doğum yaptırır?çünkü daha vaktim var. Bugün 38. Haftaya girdim. Sizce ne kadar açıklık olursa suni ile doğuma alır?
6 - 8 cm arası dıye bılıyorum

beniim 38. haftamda 2 cm açılmam vardı 40 haftayı doldurdum kızımın gelmeye niyeti yoktu.4 kilo olduı sezeryana karar vermiştik. doktorum bu açılmayla haftalar geçiren kadınlar da var iki gün sonra doğuma gelenler de var demişti. belli olmaz nasiip.

bende 34+4 de 2-3 cm açıklıkla taburcu oldum 36+4 üz kasılma ve arada adet sancıları şeklinde sancılar oluyo ama hala doğurmadım bakalım ne zamana kadar duracak oğlum.

Bugün doktor kontrolüm vardı ilk defa çatı muayenesi oldum. 36+6 yım. 2 cm açıklık var dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Kızlar ara ara sancım var yine. Düzenli değil ama. Sizce ne olur bundan sonra süreç? Sizin açıklığınız 2 cm iken nasıl ilerledi doğumunuz?
dogum yaptinmi tatlim ne durumdasin

Hiç belli olmaz canim.hemen de olabilir bir kac hafta sonra da.bana erken doğum dediler bu bebek durmaz her an gelebilir dediler ama 3 hafta daha kaldı içerde

1 yıldan fazla geçmiş mesajı yazdığınız. Şimdi gördüm foruma girmedim o Zaman'dan beri. Evet tam o gün yani bana mesaj attığınız o gün 31 temmuz da doğum yaptım. Konuyu açtıktan tam 4 gün sonra:)
Maşallah canim bende tam 6gun sonra 6agustos dogum yaptim)

X