2 çocukla boşanmak ....

Bc81

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
50
1
arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 oğlum var.EŞim çok farklı biri şuna eminim kimle evlenirse evlensin benim kadar dayanamazdı.Sİzce 2 çocukla boşanmak beni nasıl etkiler? Bu arada çalışıyorum iyi bir kazancım var.

5 dakika bile düşünme canım, bir kadın boşanmaya karar verdiyse demek ki negatif bir adam vardır karşısında. Çocukların küçük yaşta çabucak adapte olurlar, boşanmazsan eğer sürekli kavgaların içinde sağlıklı bireyler olamazlar.

Haklısınız aslında boşanmak istiyorum daha önce de istedim ama sadece çocuklar için katlandım ama çocuklar için iyi olacak belki de boşanmak

Büyük oğlum babaaını sevmiyor aslında ama ben ona anlatıp baban ayrı evde yasayacak diyince olma deyip ağlıyor

Canım geçen sene amcamlar boşandı, çocukları tahminimce seninkilerin akranı. Pedagog eşliğinde söylediler, şahsi fikrim çocuklara pek belli etme ilerde travmalara sebep olabilirsin.

arkadaşım boşamadı,2 rkek çocuk etkilenmesin falan,eşi yalvardı boşanalım,neyse şu an durum ne dersen arakdaş sınır hastası,oğlunun bırı babadan nefret ediyor,diğeri hayalınde bir baba,resim falan çizermiş,herkese babamla top oynadık dermiki bunların hiçbirin yapmıyor adam,gerçi bu olayada adam haklıda,zati terapiste kadının suçlu bulmuş,yanı tatlım boşanmaz ısen sonunda hasta olma sağlığından olma
diğer arkadaşımda öle ilaç alıyorlar,eşlerini ayrılmka istıyor ama bunlar bırakmıyor,ilaçla dayanıyorlar

X