2 Deneme Hamileyim Tazelik Anneyim <3

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.621
33
Kızlaaaar çok mutluyum, rabbim isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun çok şükür ki 2. denememizde bebişimize kavuştuk. 1 Ocak doğumlu olabilme ihtimali var :) Yeni yılın ilk annelerinden olacağım çok mutluyum....

Hissettiğim tek belirti: Sol kasığımdaki kesilmeyen ağrıydı. Neredeyse 7-8 gün sürdü
Yumurta günlerim 4-10 u arasındaydı. İlişki tarihleri : 4- 8-9 -13

Rabbim isteyen herkese musmustlu haberler versin...
Bol bol dua edin, ilk ay kafamı gebelik ile bozmuştum. 2. ay hiç umursamadım güzel sonuçları aldım...

Rabbim herkese tatdırsın bu güzel duyguyu :)

tebrik ederim.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah herkese nasip etsin.
bizde 2 ay denememiz bakalım 3 gün içinde adet olmam gerekiyor olmazsa bende hamileyim :KK70:
ama pek belirti yok ara sıra kasıklarda batma o kadar

:emir_bebek:
Kızlaaaar çok mutluyum, rabbim isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun çok şükür ki 2. denememizde bebişimize kavuştuk. 1 Ocak doğumlu olabilme ihtimali var :) Yeni yılın ilk annelerinden olacağım çok mutluyum....

Hissettiğim tek belirti: Sol kasığımdaki kesilmeyen ağrıydı. Neredeyse 7-8 gün sürdü

Bol bol dua edin, ilk ay kafamı gebelik ile bozmuştum. 2. ay hiç umursamadım güzel sonuçları aldım...

inş saglıkla sekilde kucagına alırsın :anneadayı::nazar:
darısı basıma:emir_bebek:

tebrik ederim.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah herkese nasip etsin.
bizde 2 ay denememiz bakalım 3 gün içinde adet olmam gerekiyor olmazsa bende hamileyim :KK70:
ama pek belirti yok ara sıra kasıklarda batma o kadar

Dua ediyorum isteyen herkese ben 2 ay bekledim ne kadar zor olduğunu bilirimmm :KK43:(((( Test yapsana bugün :)

çook sevindim canım bende aynı ilkinde stres falan derken olmadı 2 de hiç stres yapmadım bol bol dinlendim şimdi ikizlrime hamileyim 1 aylık taptaze bir anneyim bende rabbim isteyen herrkese nasip etsin inşallah

X