2 erkek annesi olanlar

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
Ikinci bebegiminde erkek oldugunu ögrendim...bende bir oglum var birde kizim olsun istiyordum ama nasip böyleymis. Esiminde etkisi buyuk oda hep kizim diye seviyordu ögrenince tabi sasirdik ama hayirlisi böyleymis dedik sevindik kuzumuza.
simdi kime söylesem sanki başıma bi felaket gelmiş gibi..."olsun, önemli olan sağlıklı olması, hayırlısı böleymiş" vb teselli sözcükleri söylüyor..benim teselliye ihtiyacım var mı gerçekten, 2 erkek annelerine soruyorum, avantajları dezavantajları neler 2 erkek annesi olmanın...

Siz kız istediğiniz için öyle söylüyorlardır. Biraz hüzünlü söylüyorsanız erkek diye.

Oğlumdan sonra hamileliğimde ikinci bir erkeğe hazırlamıştım kendimi ama kızım oldu. Çok sevindik tabi ama erkekte olsa farketmezdi. Araları kaç yaş olacak? Erkek çocuğu biraz daha haylaz kız çocuğuna göre ama en azından oyun zevkleri falan aynı olacak.

Siz kız istediğiniz için öyle söylüyorlardır. Biraz hüzünlü söylüyorsanız erkek diye.

Oglumun gardasi olacakmis diyorum gulerek ögrenmeden önce kiz olsun biri kiz biri oglan diyodum bilmiyorumki. Zaten kendimde sasirdim ilk oglumdan cok farkliydi belirtiler falan kizim olcakmis gibi hani insan ne yoksa onu ister yaa

Iki oğlum var üstelik tedavi ile oldukları halde üzülme canım üçüncüsü kız olur derlerdi hep sanki üzülen kim ise :)

Iki erkek çocuğu çok zordur evde iki yaramaz,kavga gürültü patirti demektir bazen insanı delirtecek noktaya getirebilirler ama en güzel yönü anneye olan sonsuz sevgileri ve korumaci tavırları.ben iyi ki oğlum olmuş diyorum :)

Hiç üzülme elbette iki çocuğunun cinsiyeti farklı olsun istiyorsun ama sağlıklı olsunlar yeter.bu arada bir de kızım var inan kız erkek hiç farkı yokmuş evlat işte ötesi var mı?Allah can sağlığı versin yeter.

Oğlumdan sonra hamileliğimde ikinci bir erkeğe hazırlamıştım kendimi ama kızım oldu. Çok sevindik tabi ama erkekte olsa farketmezdi. Araları kaç yaş olacak? Erkek çocuğu biraz daha haylaz kız çocuğuna göre ama en azından oyun zevkleri falan aynı olacak.

Bende kizim olsun diyodum en önemlisi saglikli olsun gönlumden gecen kiz diyodum ama oglum oluncada ne yalan söyleyim biraz uzuldum ama hayirlisi böyleymis ben rabbimden hep hayirlisini istedim hayirlisini verdi dedim. Ama etrafda kiz olsaydi sana arkadas olurdu vs vs konusunca ister istemez uzuluyorum. Buyuk oglum 4 yasinda

Oglumun gardasi olacakmis diyorum gulerek ögrenmeden önce kiz olsun biri kiz biri oglan diyodum bilmiyorumki. Zaten kendimde sasirdim ilk oglumdan cok farkliydi belirtiler falan kizim olcakmis gibi hani insan ne yoksa onu ister yaa
İşte siz öyle söyleyince insanın teselli edesi geliyor:KK45:
Yorumu okuyunca ilk aklıma gelen cümle sağlıklı olsun da oldu:KK45:
Bana da erkek olabilir dediler hep kıza hazırlamıştım kendimi insan şaşırıyor tersini duyunca:KK45:

Iki oğlum var üstelik tedavi ile oldukları halde üzülme canım üçüncüsü kız olur derlerdi hep sanki üzülen kim ise :)

Iki erkek çocuğu çok zordur evde iki yaramaz,kavga gürültü patirti demektir bazen insanı delirtecek noktaya getirebilirler ama en güzel yönü anneye olan sonsuz sevgileri ve korumaci tavırları.ben iyi ki oğlum olmuş diyorum :)

Hiç üzülme elbette iki çocuğunun cinsiyeti farklı olsun istiyorsun ama sağlıklı olsunlar yeter.bu arada bir de kızım var inan kız erkek hiç farkı yokmuş evlat işte ötesi var mı?Allah can sağlığı versin yeter.

Ne guzel yazmissin canim cok sagol icim rahatladi biraz gercekten erkek cocugunun anneyi korumaci tavirlari daha cok benimsemesi haklisin galiba

Aralarında fazla yaş farkı olmayacaksa beraber evin altını üstüne getirecekler :KK70:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK69:

Bende kizim olsun diyodum en önemlisi saglikli olsun gönlumden gecen kiz diyodum ama oglum oluncada ne yalan söyleyim biraz uzuldum ama hayirlisi böyleymis ben rabbimden hep hayirlisini istedim hayirlisini verdi dedim. Ama etrafda kiz olsaydi sana arkadas olurdu vs vs konusunca ister istemez uzuluyorum. Buyuk oglum 4 yasinda
Düşünsene büyüyecekler ve sen onları iki koluna takıp gezeceksin. Tabi ki gönül bir kız bir erkek istiyor ama güzel yönlerine de bakmak gerek. Kızım olacağıno öğrendiğimizde eşim benden çok sevinmişti. Evlat evlattır ya. Tırnağını değişmeyiz.

İlk hamileliğimde kız istiyordum mesela. Erkek diyince doktor biraz bozulmuştum ama doğunca bin tane kız verseler değişmiyorsun işte.

3oğlu olan birini tanıyorum. Bence güzel bişi..
cinsiyet değil biraz karakterle alakalı olsa da onlar hep birbirlerine destek oluyorlar:nazar:

Benimde iki oğlum var :) biri beş yasinda öbürü dört aylik. Ayni duyguları bende yasadim ve çevredeki herkesin kizi oldu. Büyük oğlum çok mutlu kardeşi erkek olduğu için ve kiz olsaydi sevmezdim diyor. Biz ucumuz erkegiz ama seni hep sevicez diyor :) Bende isterdim bir kizim olsun ama bizde gelinlerimizi severiz kizimiz diye dedik :) futbol oynarsiniz bol bol .saglikli olduktan sonra gerisi önemli değil ki

Bir de erkek anları,kendime de diyorum bunu,ogullarinizi lütfen ev islerini yapmaya meyilli,bi kaç çeşit yemek yapmayı bilen,kendi daginikligini toplayan ve kadınların değerini bilen saygılı bireyler olarak yetiştirmeye çalışın.öküzcan olmasınlar, kızlarımız üzülmesin sonra :KK53:

benimde iki oğlum var canım bence çok güzel duygu büyük 26 küçük 21 yaşında küçükken çok kavga ederlerdi hep böyle olacak diye çok korkardım ama şimdi çok iyi anlaşan iki kardeş oldular hep birlikteler :nazar::nazar::nazar::nazar: allah ayırmasın ayrıca iki tanede şöförüm oldu :KK68::KK68: biryere gitmek istesem biri olmazsa biri götürüyor eşimde dahil tabi :KK66::KK66: daha çok güzel yönleri var tabiii

Abisi çok sevinecek. İki oğlum var. araları yedi yaş. Küçüğüm daha10 aylık. Büyüğün kardeşini severken oğluuuuummm naberrrr deyişi var ki çok eğlenceli :) kız olsaydı çabuk kabullenmezdi. bu yaşta kızları sevmiyorlar. Şimdi kendi eski oyuncakları kardeşinin olacak yeni alınmayacak diye de idare ediyor

Hamile oldugumu ogrendigim gunden sonra hep kizima hazirlik yaptik :/ kapi suslerine kadar :/ annemin bi kzii bi oglu olmasi esimin abilerinin hep bi kiz bi erkek sirali gitmesi bizi boyle dusundurdu sanirim.. Neyse o gun geldi catti cinsiyet ogrenecegimiz gun nasil heyecanliyiz.. Derken hoppp erkek dedi doktorumuz.. şok oldum ...ben cok etkilendim, daha hastaneden cikmadan aglamaya basladim.. nasil bi salakliksa benimkisi...
Doguma kadar hep nette erkek bekleyip kiz olan yada tam tersi hikayeleri okudum :/
Her kontrolde belki dedim belki kordonudur o...
Ama oglum bir dogdu :))
suan 4 aylik :)
10 tane kizin olacak deseler degismem ..
Nasil sevimli nasil albenili..
Simdi ben kasiliyorum sakasina iki oglan anasiyim diye :KK70:
O diyenlerede hicc tinma diyolar banada cok dediler ..
Agzi olan konusur..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

X