2.gebeliğimde ikizlere hamileyim :)

reyyan07

gül
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
430
2
96
39
Antalya
bir tane kızım var 3buçuk yaşında 2.olsun artık diye karar verdik 3hafta önce hamile olduğumu öğrendim bugün kalp atışını duymaya gittimki 2tane kese ve 2 tane kalp atışı var.ben 2. zor derken birden 3çocuğum oluyor :))

Bundan 5 ay kadar önce bende aynı surprizle karşılaşmıştım:) benimde 3,5 yasında bı oglum var simdi 2 oglum daha olacak...hayırlı, sağlıklı hamilelikler dilerim, aramıza hosgeldin:)

senin tek yumurta ikizimi?ya benim bulantım çok doktor dahada artacak serum yersin bol bol dedi ben önceki gebeliğimde bile bulantıdan hastanede yatmıştım şimdi düşünemiyorum

Çift yumurta ikizi canım ama kısmet ikisi de erkek yine:)

Bende ilk gebeliğimde bol bol serum yemiştim çok ağır geçirmiştim, bunlarda da aynı oldu maalesef, hatta bu sefer yemek borum bile yirtildi, hep zofer kullandım, onun bile ise yaramadığı bı donem oldu ama yine baya etkili bı ilaç, başka hiç bişey etki etmemişti bana. 6. Haftada başladı 17. Haftada bıçak gibi kesildi...

merabalar. bende 3buçuk sene önce ikizlerimi daha doğmadan kaybettim :( artık yavaş yavaş tekrar bebek düşünmeye başladık. ve tekrar ikiz olma ihtimali heycanlandırdığı kadar da biraz korkutuyo beni :/ sizin güzel haberlerinizi okuyup bende tekrardan cesaretlenmeyi umuyorum :) güzel haberlerinizi, heycanlarınızı merakla takip edicem burdan ;)

merabalar. bende 3buçuk sene önce ikizlerimi daha doğmadan kaybettim :( artık yavaş yavaş tekrar bebek düşünmeye başladık. ve tekrar ikiz olma ihtimali heycanlandırdığı kadar da biraz korkutuyo beni :/ sizin güzel haberlerinizi okuyup bende tekrardan cesaretlenmeyi umuyorum :) güzel haberlerinizi, heycanlarınızı merakla takip edicem burdan ;)

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah bu sefer hersey yolunda güzel gelişir alırsın kuzucuklarinizla kucağına:)

Hayırlı olsun ins migde bulantınız artmaz cok şükür benim hiç olmamıştı..
İkizlerde daha cok zor geciyormuş nekdr doğru bilemem?
Allah sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X