Doğuma Hazırlık 2 HAFTA SONRA DOGACAK KIZIMA ISIM LUTFEN

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

coksekerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
13
0
2 HAFTA SONRA ALLAH IZIN VERIRSE BIZ KIZIM OLACAK AMA HALA ISIM NETLESMEDI KAFAMDA. NE OLUR BIR ISIM BULMAMA YARDIMCI OLUN. BIRINCI KIZIMIN ADI NAZ. ONA UYGUN OLABILIR. AMA NAZ ISIMLILER COK NAZLI OLUYOR. O YUZDEN ANLAMI COK ONEMLI BENIM ICIN. ANLAMI GUZEL, GUCLU, KUVVETLI KIZ ANLAMINA GELEN ISIM BAKIYORUM BULAMADIM. YADA HERHANGI BIR ISIM OLABILIR;..

2 HAFTA SONRA ALLAH IZIN VERIRSE BIZ KIZIM OLACAK AMA HALA ISIM NETLESMEDI KAFAMDA. NE OLUR BIR ISIM BULMAMA YARDIMCI OLUN. BIRINCI KIZIMIN ADI NAZ. ONA UYGUN OLABILIR. AMA NAZ ISIMLILER COK NAZLI OLUYOR. O YUZDEN ANLAMI COK ONEMLI BENIM ICIN. ANLAMI GUZEL, GUCLU, KUVVETLI KIZ ANLAMINA GELEN ISIM BAKIYORUM BULAMADIM. YADA HERHANGI BIR ISIM OLABILIR;..
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Mina, Hira, Hilal, Defnesu benim hoşuma gidenler..

Hayırlı olsun benimde oglum2,5 ay sonra kızım olacak nasipse dusundugum isimler öykü mira ela doga beren dusunebilirsin güçlü kadin anlaminda

tesekkurler herkese. bende nehir ismini dusundum. ama esimle bir turku uyusamiyoruz. berende cok guzel. artik uykularim kacti isim dusunmekten. esim cok rahat hayirlisiyla dogsun koyariz diyor ama ben simdi isim netlessin istiuorum.

Benimde kizim olucak bende isim ariyorumm :KK43: Elfida ismini koyucaktim anlami feda etmek gözden cikartmak falan anlami kotu :KK43:

X