Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tusemin anlamı nedir çok değişik geldi bana
Tusemin uydurulmuş bir isim olduğu kanisina nerden vardinizBir anlamı yok, uydurulmuş isimlerimizden sadece biri.
Aa pardon, "cennette esen ilk rüzgar" demekmiş. : )))
Gerçekten bu isimlere ve anlamlara inananlar var mı hala? Yok cennetteki çiçek, yok cennetteki böcek.
Gerçekten dini bir anlama sahip o kadar güzel isimlerimiz varken (Esra, Merve, Hümeyra) insanlar niye bu uydurulmuş isimlere yöneliyorlar? ( Tusem, Ecrin, Ceylin)
zor bi isim 3 kere döndüm döndüm okudum neydi diyeTusemin uydurulmuş bir isim olduğu kanisina nerden vardiniz
anlamını, neyin yakıştığını bilemem ama
bence çocuğunuza kolay anlaşılır, onun hayatını kolaylaştıran isimler koyun
ismini söylediğinde direkt anlaşılan, yazım hatasına fırsat vermeyen, Tusem'i trabzon-urfa-sivas-edirne-muğla diye kodlamasına gerek kalmayacak isimler tercih edin :)
benim önceliğim budur, sadece fikir
Tusem mesut'un tersi ya.
Soylediğinde anlamayan olursa mesutun tersi dersin olur biter:)
Ever teşekkurlertuğsem okur okumaz dırek beril dedim,sonuna bakınca sizin seçenekelrdede var
Moralini bozma bende buarada kız ismi düşüncemi paylaşmıştım sana yine iyi bana Hadsiz Hadsiz neler Demişti birkaçı bazılarının Düşünme yetileri bi yere kadar oluyor onları da anlamak Lazım ağladığımı biliyorum hatta ben düzgün yorum yapmayanları çok dikkate alma
yok alaycı üslupmuşAynen Doro7, ben de verilen tepkilere şaşırdım.
Bu bir forumdur ve bilgilerimi insanlarla paylaşmak en doğal hakkım.
Belki siz "ya ben Tusem ismini koymak istiyorum, sizin fikrinizi sormadım" diyebilirsiniz, fakat bu başlığı okuyacak olan başka anne adayları da olacak.
Tusem'in cidden cennetle ilgili bir anlamı olduğunu sanıp çocuklarına koyacaklar belki...
Ha, herkes istediği ismi koyar çocuğuna tabii ki, fakat bir ismin gerçek anlamını (veya anlamsızlığını) öğrendikten sonra karar versinler.