2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlar bu arada kan verdim değerim 40 lara inmiş progestanı bıraktım sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum hayırlısı neyse o olsun henuz regl olmadım bir kaç gune olurum heralde bidahaki aylara inş

kızlar bu arada kan verdim değerim 40 lara inmiş progestanı bıraktım sanırım kimyasal gebelik yaşadım hayırlısı neyse o olsun bidahaki aylara inş
inş. arkadaşım düşün arkası gebelik derler bizde tutmadı ama sende olur belki önümüzdeki ayı güzel değerlendir bence...

inş. arkadaşım düşün arkası gebelik derler bizde tutmadı ama sende olur belki önümüzdeki ayı güzel değerlendir bence...
evt cnm onu bende duymuştum arkası gebelik olurmuş inş öyle olur ama bu sefer erken test yapmıcammm çok stresli bir ay geçirdim

evt cnm onu bende duymuştum arkası gebelik olurmuş inş öyle olur ama bu sefer erken test yapmıcammm çok stresli bir ay geçirdim
kesinlikle anlıyorum seni aslında öyle yada böyle beklicez ama neden acele ediyorsak bende anlamıyorum
pazardan geldin az önce 7 günlük kocamannnnnn soğan aldım :)
3 demet maydanoz aldım :)
kızılcık aldım bide kadın antomisine çok iyi meyvemiş bu ay bol bol kür uygulucam bakalım ne çıkıcak :)

valla cnm ınsallah ama adetın ılk gunu test yaptırdım kan tahlılı negatıf cıktı olabılırmıyım sence
bazen adetin ilk günüde olsa cıkmayabiliyomus beta hcg hormonu ,6 gün geçtiğine göre idrarda çıkar bence kandada çıkar değer kaçtı cnm kanda bakturdığında

cnm hayırlısıyla tüm isteyenler inş hamiş kalır Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatlı devlete millete hayırlı anasına babasına hayırlı Allahada hayırlı bir kul olacaksa versin inşşş

VALLA KIMSE UGRAMIYO ARTIK BU ARADA 6 GUNU BITIRMEK UZEREYIM

Bravo sana, Allah sonunu da güzel kılar inşallah canımmmmm... Sabrın sonu selamet olsun...

kızlar bu arada kan verdim değerim 40 lara inmiş progestanı bıraktım sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum hayırlısı neyse o olsun henuz regl olmadım bir kaç gune olurum heralde bidahaki aylara inş

Moral bozmak yok... Sonuç ne olursa olsun azimle zafere ulaşacağız.... Heyyyyytttt bi gaza geldim sanki

Allah gazanı mübarek etsin yavru... Saatli bombaya dönüştüreceksin kendini

cnm hayırlısı artık ınsallah

Slm kızlar iki gündür fazla mesai yapıyoruz uğrayamıyorum
Okudum herkes beklemede
Bu ay önemli günleri iş yüzümden değerlendiremedik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…