VALLA KIMSE UGRAMIYO ARTIK BU ARADA 6 GUNU BITIRMEK UZEREYIMYaaaa kızlar topikte enteresan biz sessizlik var...
Ne oldu neden düştü modlar bu kadar bakımmmm
cnm yaa Bi idrar testi alsanya merak ettim inş hamişsindirrr :)VALLA KIMSE UGRAMIYO ARTIK BU ARADA 6 GUNU BITIRMEK UZEREYIM
inş. arkadaşım düşün arkası gebelik derler bizde tutmadı ama sende olur belki önümüzdeki ayı güzel değerlendir bence...kızlar bu arada kan verdim değerim 40 lara inmiş progestanı bıraktım sanırım kimyasal gebelik yaşadım hayırlısı neyse o olsun bidahaki aylara inş
evt cnm onu bende duymuştum arkası gebelik olurmuş inş öyle olur ama bu sefer erken test yapmıcammm çok stresli bir ay geçirdiminş. arkadaşım düşün arkası gebelik derler bizde tutmadı ama sende olur belki önümüzdeki ayı güzel değerlendir bence...
kesinlikle anlıyorum seni aslında öyle yada böyle beklicez ama neden acele ediyorsak bende anlamıyorumevt cnm onu bende duymuştum arkası gebelik olurmuş inş öyle olur ama bu sefer erken test yapmıcammm çok stresli bir ay geçirdim
valla cnm ınsallah ama adetın ılk gunu test yaptırdım kan tahlılı negatıf cıktı olabılırmıyım sencecnm yaa Bi idrar testi alsanya merak ettim inş hamişsindirrr :)
bazen adetin ilk günüde olsa cıkmayabiliyomus beta hcg hormonu ,6 gün geçtiğine göre idrarda çıkar bence kandada çıkar değer kaçtı cnm kanda bakturdığındavalla cnm ınsallah ama adetın ılk gunu test yaptırdım kan tahlılı negatıf cıktı olabılırmıyım sence
cnm hayırlısıyla tüm isteyenler inş hamiş kalır Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatlı devlete millete hayırlı anasına babasına hayırlı Allahada hayırlı bir kul olacaksa versin inşşşkesinlikle anlıyorum seni aslında öyle yada böyle beklicez ama neden acele ediyorsak bende anlamıyorum
pazardan geldin az önce 7 günlük kocamannnnnn soğan aldım :)
3 demet maydanoz aldım :)
kızılcık aldım bide kadın antomisine çok iyi meyvemiş bu ay bol bol kür uygulucam bakalım ne çıkıcak :)
0.100bazen adetin ilk günüde olsa cıkmayabiliyomus beta hcg hormonu ,6 gün geçtiğine göre idrarda çıkar bence kandada çıkar değer kaçtı cnm kanda bakturdığında
VALLA KIMSE UGRAMIYO ARTIK BU ARADA 6 GUNU BITIRMEK UZEREYIM
kızlar bu arada kan verdim değerim 40 lara inmiş progestanı bıraktım sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum hayırlısı neyse o olsun henuz regl olmadım bir kaç gune olurum heralde bidahaki aylara inş
kesinlikle anlıyorum seni aslında öyle yada böyle beklicez ama neden acele ediyorsak bende anlamıyorumpazardan geldin az önce 7 günlük kocamannnnnn soğan aldım :)
3 demet maydanoz aldım :)kızılcık aldım bide kadın antomisine çok iyi meyvemiş bu ay bol bol kür uygulucam bakalım ne çıkıcak :)
cnm hayırlısı artık ınsallahBravo sana, Allah sonunu da güzel kılar inşallah canımmmmm... Sabrın sonu selamet olsun...
Moral bozmak yok... Sonuç ne olursa olsun azimle zafere ulaşacağız.... Heyyyyytttt bi gaza geldim sanki
Allah gazanı mübarek etsin yavru... Saatli bombaya dönüştüreceksin kendini
Hmm yok cikmis ama cnm biraz daha bekle bakalim hayirlisi neyse o olsun :)0.100
du cnm
Bravo sana, Allah sonunu da güzel kılar inşallah canımmmmm... Sabrın sonu selamet olsun...
Moral bozmak yok... Sonuç ne olursa olsun azimle zafere ulaşacağız.... Heyyyyytttt bi gaza geldim sanki
Allah gazanı mübarek etsin yavru... Saatli bombaya dönüştüreceksin kendini
hayırlısı olsun canım gelecek aya inşVE YENİ BATIIIIIIIIM 20 EYLÜLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?