ewet cnmmmmm hemde agrılı gecıyoDuam geldi mi kırmızılar
deme ya kötü olmuş atışmanızben burdayım ve canım çok sıkkın eşimle atıştık
çocuk istemiyor ve bunu o kadar kırıcı bir şekilde dile getirdiki
zaten olmuyor artık ben yoruldum
hayırlısı olsun kuzum üzülme sakın..ewet cnmmmmm hemde agrılı gecıyo
ÖYLE TABİİİ CM CARAMBA SU NUKLEEER TIP IM IYI GECSE HEMN COCUK ICIN TEDAVIYE BASLAYCAGIM INSALLAHhayırlısı olsun kuzum üzülme sakın..
cnm hayırlısıyla inş iyi geçecek ve atoma gerek kalmıcak pozitif dusunelim pozitif olsun cnm benimÖYLE TABİİİ CM CARAMBA SU NUKLEEER TIP IM IYI GECSE HEMN COCUK ICIN TEDAVIYE BASLAYCAGIM INSALLAH
cnm üzüldüm herşeyde vardır Bi hayır kırıcı söylemesi kotu olmuş belki işyerinde olumsuz Bi olay yaşamıştır ve canı sıkkındır o anda öyle soyleyivermiştir yoksa oda eşinin kalbini kırmak istemez sanırım herşey gonlunce olur inşben burdayım ve canım çok sıkkın eşimle atıştık
Merhaba arkadaşım,ben burdayım ve canım çok sıkkın eşimle atıştık
deme ya kötü olmuş atışmanız
maddi evet manevi en çok bakıcak olan biziz neden istemiyor ?
takma sakın kafana atışarak değil de güzel güzel söyle erkekler zor alışıyor neden se çocuk fikrine
sağol canım eşim sonra gönlümü aldı sağolsun ama çok üzülüyorum istememesinecnm üzüldüm herşeyde vardır Bi hayır kırıcı söylemesi kotu olmuş belki işyerinde olumsuz Bi olay yaşamıştır ve canı sıkkındır o anda öyle soyleyivermiştir yoksa oda eşinin kalbini kırmak istemez sanırım herşey gonlunce olur inş
Merhaba arkadaşım,
sanırım biz hanımlar sesli düşünen varlıklarız.
her meselede olduğu gibi bebek meselesini de eşlerimizle çok fazla konuşmak istiyoruz.
üstelik olaylara olumsuz taraftan bakarak konuşmayı da seviyoruz.
ama malesef erkekler sürekli ağlayan, dert yanan, problemlerden bahseden, cinselliği sırf bebek için isteyen bir eş istemiyor.
Zekai Tunca'nın bir şarkısı var, sözleri çok etkilemişti beni, tıpkı senin gibi eşim tarafından kalbimin kırık olduğu bir dönemde… …diyor ki:
"ağladıkça dertler ezer, ezdirme,
seven sevdiğinden bezer, bezdirme"
emin ol, eşin seni çok seviyordur. kalbini kırmayı da asla isteyerek yapmamıştır…
dilerim senin gönlünü kocaman bir buket çiçekle alsın, sen de onun gönlünü her meseleyi pozitif bakış açısıyla yapacağın konuşmalarınla…
sevgiler...
Testi yükleyememişim demin
değerlendiremedik dr a gittim sabah çatlamış yumurtalar dedi ilişkiyi sordum cumartesi oldu dedim tamam dedi bugün de olsun dedi kaçırdım mı acaba ya
bence bugünüde değerlendirsen iyi olurdu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?