2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyi hafta sonları neresiniz kızlar topik çok sessiz kaldı...

ben burdayım ve canım çok sıkkın eşimle atıştık
çocuk istemiyor ve bunu o kadar kırıcı bir şekilde dile getirdiki
zaten olmuyor artık ben yoruldum

deme ya kötü olmuş atışmanız
maddi evet manevi en çok bakıcak olan biziz neden istemiyor ?
takma sakın kafana atışarak değil de güzel güzel söyle erkekler zor alışıyor neden se çocuk fikrine

Slmmm yine kimseler yok
Bat kar ne durumda acaba Batı yaklaşan var mı

slm kızlar 2 gündür siteye giremedim yaa benimde bat 20 yazabilirsiniz cnm kimyasal gebeliğim sonlandı

cnm üzüldüm herşeyde vardır Bi hayır kırıcı söylemesi kotu olmuş belki işyerinde olumsuz Bi olay yaşamıştır ve canı sıkkındır o anda öyle soyleyivermiştir yoksa oda eşinin kalbini kırmak istemez sanırım herşey gonlunce olur inş

Merhaba arkadaşım,
sanırım biz hanımlar sesli düşünen varlıklarız.
her meselede olduğu gibi bebek meselesini de eşlerimizle çok fazla konuşmak istiyoruz.
üstelik olaylara olumsuz taraftan bakarak konuşmayı da seviyoruz.
ama malesef erkekler sürekli ağlayan, dert yanan, problemlerden bahseden, cinselliği sırf bebek için isteyen bir eş istemiyor.
Zekai Tunca'nın bir şarkısı var, sözleri çok etkilemişti beni, tıpkı senin gibi eşim tarafından kalbimin kırık olduğu bir dönemde… …diyor ki:

"ağladıkça dertler ezer, ezdirme,
seven sevdiğinden bezer, bezdirme"

emin ol, eşin seni çok seviyordur. kalbini kırmayı da asla isteyerek yapmamıştır…
dilerim senin gönlünü kocaman bir buket çiçekle alsın, sen de onun gönlünü her meseleyi pozitif bakış açısıyla yapacağın konuşmalarınla…
sevgiler...

İi geceler yumurtlama testim bu yumurtlama olmuş mu ki bi de dün oldu ilişki bugün de olması gerekirmiydi

Testi yükleyememişim demin

Eklentiler

• 2014-09-22 00.12.49.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 74
deme ya kötü olmuş atışmanız
maddi evet manevi en çok bakıcak olan biziz neden istemiyor ?
takma sakın kafana atışarak değil de güzel güzel söyle erkekler zor alışıyor neden se çocuk fikrine

oğlum epeyi yordu bizi ondan istemiyor canım yaa ne bileyim artık hayırlısı
sağol canım eşim sonra gönlümü aldı sağolsun ama çok üzülüyorum istememesine

ne güzel yazmışsın canım yaa allah senden razı olsun eşim gönlümü aldı sağolsun ama hala istemiyor

Testi yükleyememişim demin

bence bugünüde değerlendirsen iyi olurdu canım

günaydın hepinize düğün telaşı ve yoğun geçen bir haftadan sonra bugün ohh dedim artık.adet olanlar hakkımızda hayırlısı üzülmeyin yeni ay yeni umutlar.benim bata 5 gün kaldı bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…