hee knarda yesıl ısaret varnaber duamm nasılsın
insallah gelır bebeısın cnm hos geldınMerhabalar,
Bende ikinci bebeği düşünmeye başladım. Bu ay korunmayı bıraktım. Hadi hayırlısı:))
inşaallah canım radyo aktife gerek kalmaz sağlığına kavuşursun.Rabbim şafi adıyla şifa versin.kılzar bana dua edın radyo aktıf e gerek kalmasın ınsallah
sayfanın altında adını gördüm :)iyiym cnm sen nasılsın benım acık oldugumu nasıl anladın
insallah cnm insallh bu ay topıkte hamiş cıkmadıİyi akşamlar kızlar bugün bana dua edin bol bol
durumlar nasıl sendeinşaallah canım radyo aktife gerek kalmaz sağlığına kavuşursun.Rabbim şafi adıyla şifa versin.
sayfanın altında adını gördüm :)
İnşaallah yumoşların bebiş olurİyi akşamlar kızlar bugün bana dua edin bol bol
bata 4 gün kaldı bekliyorum heycanlıyım içimde kıpır kıpır inşaallah gelmiştir benim minişimdurumlar nasıl sende
hem de çok zor Allah yardımcımız olsunBeklemesi zor ya
hem de çok zor Allah yardımcımız olsun
çoğu gitti canım ama yavaş gitti sanki.senin de geçer tatlım beklemek yorucu ama napalim.Allah hakkımızda hayirlisini versinEvet beklemek zor ama sizde çoğu gitti azı kaldı 4 güncük... Beni düşün mutlu ol canım 19 gün var BAT'a... Ayyy sayınca daha bir çok geldi bana yaaaa....
Merhaba kızlar Benim de 6 günüm var Bat a .kasık ağrım oldu bu ay oturup kalkarken sancı oluyo .sanki sol kasığımda damar atıyor bi dolgunluk hissi var masada otururken pantolonumun düğmesini açıyorum o derece yani adet öncesi şişkinlik diycem ama bu kadar erken olmazdı.Heralde okuduklarımdan etkileniyorum psikolojik olarak yada üşütmüşüm.bu sabah test yaptım negatif .İlk bebeğimde adete 1 hafta kala yapmıştım ikinci silik çıkmıştı
hadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olurMerhaba kızlar Benim de 6 günüm var Bat a .kasık ağrım oldu bu ay oturup kalkarken sancı oluyo .sanki sol kasığımda damar atıyor bi dolgunluk hissi var masada otururken pantolonumun düğmesini açıyorum o derece yani adet öncesi şişkinlik diycem ama bu kadar erken olmazdı.Heralde okuduklarımdan etkileniyorum psikolojik olarak yada üşütmüşüm.bu sabah test yaptım negatif .İlk bebeğimde adete 1 hafta kala yapmıştım ikinci silik çıkmıştı
İnşallah canım teşekkür ederim hayırlısıyla gelsin bebişlerhadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olur
Cnm bnmde o kadar var dün çatlamış daha çatladıktan ne kadar sonra adet oluyorEvet beklemek zor ama sizde çoğu gitti azı kaldı 4 güncük... Beni düşün mutlu ol canım 19 gün var BAT'a... Ayyy sayınca daha bir çok geldi bana yaaaa....
en fazla 14 gün sonra adet oluşun canım dünü sayma 13 gün inş. olmazsın tabi de :)Cnm bnmde o kadar var dün çatlamış daha çatladıktan ne kadar sonra adet oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?