2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlar cevrım ıcı olanların resmılerın ucunda yesıl ısık var artık oyle anlarız ohhh be kım acık degıl kım acık gorucez

iyi geceler kızlar ders vs derken bakamadım
hadin bakalım sizin batlar yaklaştı inş. Ba ay güzel haberler alırız.

bendede kaldı 2.yada 3 gün igne oldugum için tam kestiremiyorum. pek ümidim yok akıntı falan yok genelde adetden önce böyle olur

Merhaba kızlar Benim de 6 günüm var Bat a .kasık ağrım oldu bu ay oturup kalkarken sancı oluyo .sanki sol kasığımda damar atıyor bi dolgunluk hissi var masada otururken pantolonumun düğmesini açıyorum o derece yani adet öncesi şişkinlik diycem ama bu kadar erken olmazdı.Heralde okuduklarımdan etkileniyorum psikolojik olarak yada üşütmüşüm.bu sabah test yaptım negatif .İlk bebeğimde adete 1 hafta kala yapmıştım ikinci silik çıkmıştı

Evet beklemek zor ama sizde çoğu gitti azı kaldı 4 güncük... Beni düşün mutlu ol canım 19 gün var BAT'a... Ayyy sayınca daha bir çok geldi bana yaaaa....
çoğu gitti canım ama yavaş gitti sanki.senin de geçer tatlım beklemek yorucu ama napalim.Allah hakkımızda hayirlisini versin

hadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olur

hadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olur
İnşallah canım teşekkür ederim hayırlısıyla gelsin bebişler

Evet beklemek zor ama sizde çoğu gitti azı kaldı 4 güncük... Beni düşün mutlu ol canım 19 gün var BAT'a... Ayyy sayınca daha bir çok geldi bana yaaaa....
Cnm bnmde o kadar var dün çatlamış daha çatladıktan ne kadar sonra adet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…