2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ecetuba aynıyız bizde tam 3 aydır sperm testi yaptır diyorum yaptırmıyor adam
önce laboratuvar daki arkadaşım izinde diyordu şimdi de tamam yaptırıcam filan diyor oyalıyor bakalım nereye kadar

sinir stres yorgunluk üstüne de adet oldum bugün moralim sıfır oldu başım çok kötü ağrıyor sabahtan beri çatlayacak eşime adet olduğumu söyledim hiç bi tepki yok ne ruhsuz bu adamlar ya hala tv nin kanallarını ayarlıyor salonda Allah biz kadınlara sabır versin bol bol

önce laboratuvar daki arkadaşım izinde diyordu şimdi de tamam yaptırıcam filan diyor oyalıyor bakalım nereye kadar
biz de sıkıntı olsa hemen çözüme kavustururuz erkekleri anlamak zor Allah hakkımızda hayirlisini versin

canım ayni tepki benimkinde o da su an salonda elinde kumanda dünya umurunda değil

sende kullanıcı adının altına artık beklemiyorum yazmışsın üzüldüm onu görünce
Allahım en kısa zamnda nasip etsin inşallah temizlenince ben tövbe edeceğim yarabbbim bilmeden büyük bir laf mı ettim birini mi kınadım bilmiyorum eğer öyle bişey varsa Allahım affetsin

yahu benimki çokmu farklı her gün ilaçları nı iç şunu yap vs şuan pcde oyun oynuyor ve her gün bu böyle al birini vur diğerine ne yapalım kendimiz için istiyoruz bebişleri kimse için değil

tubaaaaaaa ilerde bu sayfalara göz atıp gülicez biliyordun değilmi ?

bende kırmızı kart yedim beklenildiği üzere hanımlar
herkese güzel bir hafta diliyorum

aynı durum bizde de var o testi yaptırmamak için bebek fikrinden vazgeçiyor adam

Günaydın kızlarrr

Dün itibariyle başladı reglim

yeni bat tarihim 28 ekim

günaydınlarrr zelişim aynı gün köprüleri yıkmışız

canım çok umutlandim sonuç hüsran ve acayip duygular.Allah inşaallah en yakin zamanda nasip eder inşaallah. Bilerek yanda bilmeyerek hata yapmış olabiliriz Raabimin merhameti boldur ondan isteyelim yeter ki

yahu benimki çokmu farklı her gün ilaçları nı iç şunu yap vs şuan pcde oyun oynuyor ve her gün bu böyle al birini vur diğerine ne yapalım kendimiz için istiyoruz bebişleri kimse için değil
al birini vur birine hesabi aynen imtihan oluyoruz iste canim

tubaaaaaaa ilerde bu sayfalara göz atıp gülicez biliyordun değilmi ?
İnşaallah canım insaallah
bende kırmızı kart yedim beklenildiği üzere hanımlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
bol kırmızı kartlı bir hafta oldu ne diyelim Raabim hayirlisini versin

bende öyle kasık ağrısı ile boğuşuyorum zelişim yine bekarlık günlerime göre bu ağrı hiç
geçmiş olsun ikimizede

ecetuba gerçekten amma kırmızı kart yedik haaa

elfzmr inşallah hayırlı haberlerini alırız

İdrarda cift cizgi cikti kanda baktirdim 0.40 cikti ebe dediki gebelik hormonu var ama daha cok yeni degr dusük dedi bir kac gün sonra tekrat yaptir dedi kafam karıstı

İdrarda cift cizgi cikti kanda baktirdim 0.40 cikti ebe dediki gebelik hormonu var ama daha cok yeni degr dusük dedi bir kac gün sonra tekrat yaptir dedi kafam karıstı
beta hcg de
0.10 gebelik yok demekmis daha yukarsı gebelik hormonlarının habervisiymis anlamadım bilgisi olan varmı

günaydın kızlar bu hafta resmen döküldük ardı ardına kırmızı kartlar havada uçuştu
dün geçe çok ağladım demek çok sıkmışım kendimi kırmızıları görünce boşaldım resmen

aynı durumu ben de yaşadım regle 4 gün kala idrar testi pozitif çıktı kanda baktırdım 1.20 çıktı senin değerine göre az daha yüksek en az 4 idrar testi pozitif sonuc verdi tüm bunlara rağmen ben dün adet oldum ama adetim farklı çok yoğun.Sen de adet olmazsan biraz bekle tekrar yaptır kan testini

evet hem de nasıl dün çok kötüydüm karalar bağladım ama bugün iyiyim çok yönlü düşündüm bunda da bir hayır olduğunu gördüm o yüzden mevlam verecekse saati asla şaşmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…