2.kez dış gebelik korkusu

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Kızlar ben geçen sene yazın dış gebelik geçirmiştim erken teşhis ile önce kürtaj sonrs iğne ile düşürdüler tüplerimde ve yumurtalıklarımda sorun yok sebepsiz dış gebelikmiş..ondan sonrası 3 ay korunma ve şimdi yaklaşık 5 aydır olmuyor. Sorum şu ki: Tekrar dış gebelik geçirme olasığım ne kadar ihtimal. Çok korkuyorum yine aynısı olur diye. İki kere dış gebelik geçiren var mı ?

Slm bende ilk gebeligim dış gebelikti senin kadar şansli degildimde tupu patlatmiş acil ameliyat tupu aldilar sonra 8 defa gebelik oluştu ama daha diş gebelik olmadim

Yok canim 5düşüķ 6.senede bir ķizim oldu tedaviyle 1yıl sonra hiç bisey yapmadan hamile kaldim şükür bir kizim daha oldu ķizlarim büyuk 3 kucuk 1.5 yaşinda şimdi yine hamileyim rabbim nasip edince 6sene denemedigimiz tedavi kalmadı doktorlar senin normal yolla bebegin olmaz dediler ameliyatlar laparaskopiler igneler ilaçlar tüp bebek yaptirdik tutmadi sabiŕ sadece

Bende 2 yıl önce yasadım. benimde gec farkedildi sol tüpüm alındı. 8 haftalık hamıleyım tedavi ile değil kendiliğinden oldu. o yuzden rahat olun kafanıza takmayın. :)

Yorunlarınız için çok teşekkür ederim tekrar dan dış gebelik olur korkusu var evet ama hep Allahıma dua ediyorum her isteyene hayırlı evlat versin inşaallah

Bendedış gebelik geçiriyorum şuan hastanede kalıyorum iğne yapıldı 4.gün değerimde düşmeolmamış yarın yedinci gün herşey yarın belliolacak metotrexate igne vurulan oldu mu o iğneden sonra vücudunda değişiklik oluyormukanama ateslenme yada başka şeyler bendehiçbir belirti yokta öyle bekliyorum lütfen cevapverin

Aynı iğneden 2 tane vurmuşlardı bana arkasından kanama başladı 1 hafta içinde beta hcg hormonum 0 a düşmüştü ve herhangi vücut değişikliği olmadı 35 gün sonra adet olmuştum sonra düzenli adet olmaya devam ettim 3 ay korunma verdi sonra korunma zamanı bitti ve yaklasık 8 aydır hamile kalamıyorum iğnelerin acısını hala unutmam zor günlerdi geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim inşallah bidahaki böyle birşey kimse yaşamaz

ben de denemeye korkuyorum 2.kez dış gebelik olacak diye 5 ay önce dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi.. çok kötüydü gerçekten o iğnenin acısı da yaşanan hayal kırıklığı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…