2. kez HSG çektirenler

2.kez cektirdim sağ tüpüm kapalıydı az açıldı üzerine hemen hamile kaldım. 5 haftalık düşük oldu. 3.kez de çektirdim tüp tümden acıldı
Benim de sağ kapalı sol hsg de açıldı.ikinci kez çektirmek istiyorum ama tüpler zarar görür diyede korkuyorum ama öle bişey olsa üst üste çekmezler.benim çektirdiğim 9 ay oldu hala bşy yok.ne güzel kalabilmişsin sen şimdi varmı

Yo bende düşükten sonra kalmadım. Ama sen tekrar çektir benim 3.de açıldı.şimdi yumurtamda sorun var ya çok büyüyor yada büyümüyor

Yo bende düşükten sonra kalmadım. Ama sen tekrar çektir benim 3.de açıldı.şimdi yumurtamda sorun var ya çok büyüyor yada büyümüyor
Al benden de okdr.3 ay hiç çatlamadı büyüdümü bilmiyorum.bu ay çatladı ama tutmadı yine ne yazıkki.Düşünüyorum tekrar çektirmeyi.anestezili çektiricem bu sefer inşallah

Neden acıdımı diğerinde
Yani acıdı da dayanılmayacak bi acı değildi.Ama kendimi kastığımı düşünüyorum ben ilaç verilirken.Kasmasaydım diğeri de açılırmıydı diye düşünmeden edemiyorum.o yüzden ikinciyi anestezili yaptırmak istiyorum.Bide sadece ilaç değil de ilaçtan sonra açılmazsa basınç veriyolarmış öle duydum dr.a sormadım da bilginiz varmı??

hsg narkozsuz echomarda çektirdim, 5dakikada , ağrı falan da yok yani...benim masada ayaklarım titriyordu düşün ama ağrı yok, tüpler açıkmış, küçük bir polip varmış.Sonrasında şişliden mecidiyeköye yürüyüp metrobüse bindim. Bence narkoz almayın son teknoloji kullanan bir yerde rahim filmi çektirin

X