2. kez kürtaj olacağım.

yevan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
3
0
16
35
İstanbul
merhaba, 26 haziranda 9 haftalık gebeliğimi kalp atışı oluşmadığı için sonlandırdık.
şimdide 9 haftalık hamileyim ve kalp atışı yok haftaya salı kürtaj olacağım.ve eşimden başka hiç kimsenin haberi yok.

pıhtılaşmam yok. ayrıca yine de karından iğne ve coraspirin kullandım.
neden oluyor psikolojim bozuldu. yani isyan etmiyorum ama bu süreç çok yorucu.
bunun sonucunda hangi testleri yaptırmalıyım? böyle şeyler gelmiş başına arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana...

Canim oncelikle cok gecmis olsun benimde basima 2 kez ayni sey geldi birincisinde kurtaj oldum 2.si kendiliginden düştü daha sonra arastirmadan hamile kalmak istemiyorum dedim cok yıprandım cunku 9 ay boyunca hastanelere gittim geldim devlet hastanesinde yaptirdim butun tahlillerimi infertilite bolumune gittim orada zaten butun yapilacaklarin listesini veriyorlar eline onlarin haricinde genetik testte yaptirdik esimle hicbisey cikmadi en son rahim filmi çektirdim hicbisey bulunamadigi icin rahim kaynakli olabilir dediler filmdede bir sey cikmadi film cektirdikten bir ay sonra hamile kaldim zaten cok ara vermistik cok sukur bu sefer oldu canim hicbir sorun cikmadi yani sebepsiz olabiliyor cogu zaman tip yetersiz kalabiliyormus bu konuda

salı gününü Allah' ın izniyle bi atlatayımda benimde detaylı araştırma yapmam lazım. bir daha bunu göze alamam yani belki bir sıkıntı var ve günyüzüne çıkmasını istiyorum tekrar hamileliği denemem için.
süreç sıkıntılı...
romatizma uzmanınında görmesi gerekiyormuş galiba benim sağ bacağım ağrıyordu epeydir.

bu arada ben iki hamileliğimde karın ağrısı ishal geçirmiştim bununla ilgili olabilir mi acaba? başına böyle bir şey gelen var mı en azından kalp atışı oluşmamış hamilelerde

Benim bilgim yok,cok gecmis olsun.Allah tez zamanda hayirli bir evlat nasip etsin size.

Çok geçmiş olsun ... Bende ayni şeyi 2. kez perşembe günü yaşadım .... 1. kürtaj 31 ocakta oldu embriyo gelişmedi diye.... 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve ayni şeyi yaşadı ... bebeğin kalp atışı hiç yok ... pazartesi günü kanamam oldu doktor bana düşük yapacaksın dedi ... perşembe günü hemoraji ile beraber acil kürtaja alındım Ege Üniv de ... Kese patolojiye yollanıldı onun sonuçlarını bekliyoruz.. Sonuçtan sonra testlere başlayacağız eşimle .... 4-5 ay gebelik yok dedi doktorum ... ama ben fazla beklemek istemiyorum ... Testleri yaptırdıktan sonra eğer sorun çıkmazsa tekrar hamile kalmak istiyorum .... Beklemek beni çok yoruyor ve üzüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…