Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar nasıl gıdıor benım yumolsarım yarın bellı olacak ne zamn toplanacgı
hafta ıcıde transferım var
duanızı eksık etmeyınnnnn

hadi hayırlısı canım yaa inş. sendende hayırlı haberler alıcaz gülüm için yasin okuyup dua etmiştim,2 tane daha arkadaş vardı biri 7 biri 10 yıldır istiyordu onlara dua ettim biri normal biride tüple hamiş kaldı bi kendim kalamdım yahu elbetteki rabbimin inayetiyle bnm duamda denk geldi demekki
esracım merak etme canım senin yasinin ve duanda çoktan edildi... ay hadi inş.3.tombişimizde gelsinnnn

vallabende anlamadım şu pembeleri ve kahvleri 2,kez oluytor bana bu işekildee .ben 23yaşındayım canım 2,5yıllık velıyım ocak ayında 1sene olcak bebiş isteylı ben pkoluyum eşimde varıkosl vradı amelıyta oldu 3ay oldu degerelri üzelmeye başald ben 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı ğineye geçecekken eşimde sorun cıktıgı için kaldı tedabım şimödi eşimin düzlmesi beklıyorum belkı onumuzdekı aay yumurta takıbı yaptırrım inş.

nasılsınız kızlar nasıl gıdıor benım yumolsarım yarın bellı olacak ne zamn toplanacgı
hafta ıcıde transferım var
duanızı eksık etmeyınnnnn

dualrımız senınle canım allah yardımcın olsunnn

ecrin canım sakın üzülme hayırlısı olsun en başta bu ay olmadı diğer aylar olur içini ferah tut arkadaşım

kızlar çok korkuyorum dün geceden bu yana neolur bişeyim olmadığını söyleyin benim adetlerim 28 günde bir olur adetimin bitimine yakın kahverengi bir sıvı geldi benden dün ve bu ay ki adetim çok sancılı geçti buaralar midem de çok bulanıyor rahatsız edici bir şekilde korkuyorum bende çikolata kisti falan varmıdır ya :18::18:

allh razı olsun canlarrrrrrrrrrrr
dualrınız ıcınnnnn

canım niye korkuyorsun yaa korkma sakın inş.bişey yokturr doktroa git istresen canım yaa

benımde kahve akıntım başladı vee pembeler kırmızıya donmeye başaldı perşembee doktora gidecem inş

canım senin adet tarihin 5 ocak değilmi bende senden gelen bu kırmızıları anlamış değlim ya

yanı ben onceden doıgum kontrolsuz adet goremıyorudum ama 2aydor ilaçsız adetoluyorum 3aydır 30-31 günde adet oluyorum buayda oyle hesaplayıncaa 5ocak oluyor tarıhım ama bu pembelerı anlamadım aksıgım çok agrıyo ve krtnım 4aylık gibi şişti yinee off yaa çok cnaım sılıyorr doktoraa gidicem

ESRACIM tedavin hayırlı olsun inşallah bol bol yumurta toplanır ve döllenir
ECRİN canım kısmet değilmiş bir dahaki aya inşallah
GÜLÜM güzel anne adayı naber canımcım
PAMUK sen daha milli olmadınmı kuzum bence eşin hazır tedavi olurken sende bir jinekolojik
muayeneden geç ne olur ne olmaz
birşey yoktur ama sen yinede git akıntını anlat normalde kahverengi akıntılar iyi değildir
kist belirtisidir bendede olurdu doktor tipik bir polikistik oversiniz dedi.
sende öyle bir durum yoktur ama sen git yinede tammamı kuzucum
KRİSİM uykucu güzeli bol bol uyu bebiş doğunca görürüm seni :))
ahh ahhh ben uyumalıyım diye dolanırsın etrafta

ben alıstım artık
eskı vajınısmus hastası olan ben artık rahatca olabılıyourum muayene :/(

bende evliliğimin 2.5 ayını vajinusmusla geçirdim ama kadın doğuma evli bakire olarak gitmiştim ama şimdi başka offfffffffffffff korkuyorummmmmmmmmmmm:18:

Pambığımmmm bende aynı sen gibiydimm..
Herşeye alışıyor insan bitanemmm..
İnşallah mühim birsey yoktur..

ayyy gülümmmmmmmm felaket korkuyorum ya muayeneden ama bu kurtla da yaşayamam içimi yer bitirir bişey varsada yoksa içimi rahatlatmam lazım

sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor bebişinle hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…