- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.741
nasılsınız kızlar nasıl gıdıor benım yumolsarım yarın bellı olacak ne zamn toplanacgı
hafta ıcıde transferım var
duanızı eksık etmeyınnnnn
şu hep merak etmimşimdir çünkü ben hiç yaşamadım sadece beyaz akıntı olur adet yaklaşırken yoğunlaşır ve adetten bi gün önce tamamen durur ve ertesi günde kırmızılar :)rutin her ay böyle sen ne kadarlık evlisin yani ne kadardır bebeiş için uğraş veriyorsun?
nasılsınız kızlar nasıl gıdıor benım yumolsarım yarın bellı olacak ne zamn toplanacgı
hafta ıcıde transferım var
duanızı eksık etmeyınnnnn
ecrin canım sakın üzülme hayırlısı olsun en başta bu ay olmadı diğer aylar olur içini ferah tut arkadaşım
hadi hayırlısı canım yaa inş. sendende hayırlı haberler alıcaz gülüm için yasin okuyup dua etmiştim,2 tane daha arkadaş vardı biri 7 biri 10 yıldır istiyordu onlara dua ettim biri normal biride tüple hamiş kaldıbi kendim kalamdım yahu elbetteki rabbimin inayetiyle bnm duamda denk geldi demekki
esracım merak etme canım senin yasinin ve duanda çoktan edildi... ay hadi inş.3.tombişimizde gelsinnnn
vallabende anlamadım şu pembeleri ve kahvleri 2,kez oluytor bana bu işekildee .ben 23yaşındayım canım 2,5yıllık velıyım ocak ayında 1sene olcak bebiş isteylı ben pkoluyum eşimde varıkosl vradı amelıyta oldu 3ay oldu degerelri üzelmeye başald ben 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı ğineye geçecekken eşimde sorun cıktıgı için kaldı tedabım şimödi eşimin düzlmesi beklıyorum belkı onumuzdekı aay yumurta takıbı yaptırrım inş.
dualrımız senınle canım allah yardımcın olsunnn
kızlar çok korkuyorum dün geceden bu yana neolur bişeyim olmadığını söyleyin benim adetlerim 28 günde bir olur adetimin bitimine yakın kahverengi bir sıvı geldi benden dün ve bu ay ki adetim çok sancılı geçti buaralar midem de çok bulanıyor rahatsız edici bir şekilde korkuyorum bende çikolata kisti falan varmıdır ya :18::18:
benımde kahve akıntım başladı vee pembeler kırmızıya donmeye başaldı perşembee doktora gidecem inş
canım niye korkuyorsun yaa korkma sakın inş.bişey yokturr doktroa git istresen canım yaa
en büyük korkularımdan bitanesi jinekolojik muayene zaten :18: normalde olsa içimi rahatlatmam lazım offfffffffff
canım senin adet tarihin 5 ocak değilmi bende senden gelen bu kırmızıları anlamış değlim ya
en büyük korkularımdan bitanesi jinekolojik muayene zaten :18: normalde olsa içimi rahatlatmam lazım offfffffffff
ben alıstım artık
eskı vajınısmus hastası olan ben artık rahatca olabılıyourum muayene :/(
Pambığımmmm bende aynı sen gibiydimm..
Herşeye alışıyor insan bitanemmm..
İnşallah mühim birsey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?