Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz ilk haftalar doktordan cikmiyorduk
birsuru destekleyici sey vermisti
kan hapi , asprin, progesteron, folik asite , elevit ve magnesyum vermisti hamile oldugumu ogrenince
doktorum cok iyi benim sende iyi bir doktor bul canim

Ah canım küçük yerde olunca alternatif kısıtlı işte.
herkesin memnun oldugu bir doktor aslında ama ben hiç beğenmedim.
Elevit ve folikasit yazdı sadece. Ben zaten kullanıyordum ki:)
Progesteronuda tüp bebek merkezim vermişti ona devam ediyorum.
Extra bişey vermedi canım. Bende çok tedirginim aslında.

ya canim kan sulandirici asprini sorarmisin dr a gidince
dusuklerin cogu kan pihtilasmasindan oluyormus cunki
bana dr um doguma kadar kullanacagiz dedi
bebegin de iyi beslenmesini sagliyormus kan akimini hizlandiriyormus
yagmurum da yanlis hatirlamiyorsam bebeklerini bu yuzden kaybetmisti onada soralim istersen
sende dr una mutlaka sor canim.

eşinin değerleri hamile olmana yeterlimiydi hayatım onu bilsek

merhaba, ben dayanamayıp duzensiz adetime 5 gun kala test yaptım ama negatif cıktı beklemek gerçekten cok zor. ama sımdı Preseed diye birsey gordum sizden gerçekten bır ıse yarıyorsa onumuzdeki ay kullanmayı duşunuyorum :)

yok canlarım benim bebklerim o yüzden ölmedi tüm testlrti yaptırdık o konuda sebeb o değil ,tehşis konulmadı,ama arkadaşım tabiki coraspirin kullanmalısın iki tüp denememdede wediler,gebeliğin sonuna kadarda kullanman lazım:))))))

temmuzada gittiğim bi doktorda bana bebek aspirini vermişti bir ay kadar kullanıp bıraktım bende

kızlar ben birinden bir kadın hamileyse vücüt ısısı düşmedi için ilişki sırasında eş bunu anlıyormuş diye duydum ,:)))))))Sizce aslı varmı ?

Ayyy inşallah hamilesindir canım..Arka arkaya mutlu haberler süper olur:))

inan o okadar çok istiyorumki gülüm anlatabilmem mümkün değil,hayırlısı olsun artık vaesada yoksada

bu arada senlede toprak oluyomuşuz bizde sivaslıyız ama ailelerimiz orda biz ancak tatillerde gidebiliyoruz

canım sdenin bebiş nasıl yok dimi bi aksilik

ayyy canım hayır habr hemen bi idrar testi yapsana bakleyip stres yapana kadar:)))))))))

ben dün ve önceki gün evde yaptım test yaptım negatif çıktı
bu gün bütün gün evdeyim eşim çalışıyor siteden çıkıp otobüs münübüs ulaşım araçlarına gitmek için baya bi yürümem gerekiyor havada yağmurlu,araba eşimde olmasaydı şimdiye kadar on kere gitmiştim,birde buraları çok iyi bilmiyorum yeni taşındık
en önemlisi kendim için değilde eşimi ümitlendirim onu üzmek istemiyorum ben atlatırımda o kendini fazlasıyla üzer bişey çıkmassa
o yüzden canım yarın gitmeyi düşünüyorum

kızlar ben geçen ay 8 .de hasta oldum ama benim 3_4 gün hep öne gelir dolayısıyla 28 .günü geçmezdi genelde
şimdi evde yaptığım testin negatifle sonuçlanmasındaki doğruluk payı nedir sizce
dün 28 gündü negatif
galiba yok bişey

canim idrar testi gec sonuc veriyor
kanda deger 1000 leri buldugu zaman tam cizzgi cikiyorki biliyorsun 5 in ustu hamilelik
birkacgun daha gecmesi lazim
ama kanda baktirirsan kesin sonucu alirsin

canim idrar testi gec sonuc veriyor
kanda deger 1000 leri buldugu zaman tam cizzgi cikiyorki biliyorsun 5 in ustu hamilelik
birkacgun daha gecmesi lazim
ama kanda baktirirsan kesin sonucu alirsin

açıkcası bu kanuda fazla bilgim yok canım

o zaman ben yarına kadar olmassam kanda baktırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…