• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben dün ve önceki gün evde yaptım test yaptım negatif çıktı
bu gün bütün gün evdeyim eşim çalışıyor siteden çıkıp otobüs münübüs ulaşım araçlarına gitmek için baya bi yürümem gerekiyor havada yağmurlu,araba eşimde olmasaydı şimdiye kadar on kere gitmiştim,birde buraları çok iyi bilmiyorum yeni taşındık
en önemlisi kendim için değilde eşimi ümitlendirim onu üzmek istemiyorum ben atlatırımda o kendini fazlasıyla üzer bişey çıkmassa
o yüzden canım yarın gitmeyi düşünüyorum

Canım geç olsunda güç olmasın inşallah yarın hayır haberle geleceksin:)))))))

kızlar iyi akşamlar bugün adetimin 21.günüydü, pmpc diye bir test için rahmimden parça aldılar.(negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var)Aranızda bu testi yaptıran var mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben hiç duymadım canım böyle bi test

inşallah bebeğine kavuşursun,allah kolaylıklar versin

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katılıyorum,benim eşimde 16 aralık 2010 da kaan hocaya ameliyat oldu.bekliyoruz..dualarınızı bekliyorum..birde direk olarak nasıl mesaj yazıyoruum anlamadım sadece alıntı ile yazabiiyorum:))

merhaba canım hoş geldin inşallah şifanızı bulursunuz en kısa zamanda

konuya cevap ver i tıklar ordan yazarsan direk kendi yazın çıkar

Slm kızlar, ya biz haftaya salı kaan hocaya gidecektik ama eşimin işi dolayısıyla ya bu hafta cumaya, ya da 2 hafta sonraya kalması gerekiyor biz daha da uzasın istemiyoruz.
kaan hoca 11 ocak salı için olur demişti ama bu cuma için mail atınca maili görmez ve cevap gelmezse biz yine de gidelim mi? muayene olabilir miyiz sizce? HELP HELP!:18:

arkadaşlar kaan hoca kım ben burda yenıyım o yuzden yabancı kaldım :77:

iyilik meleğimiz
canım kaan aydos profösöf kendisi ankarada alnında uzman

bir çoğumuz test sonuçlarını ona gönderiyoruz sağolsun yardımcı oluyor
krishazelin sayesinde ulaştık kendisine sağolsun

:41:
iyilik meleğimiz

krishazelin sayesinde ulaştık kendisine sağolsun[/QUOT

bilgi için sağol canım, biz eşime 2 test yaptırdık sonra rakam duşuk olunca umıdı kaybettik. :18: gerçi 2 aydır çalışmalar devam ediyor. bu gidişle bizede bir ürolag gerekecek, ama biz istanbuldayız araştırma yapmamız lazım bu konuda tavsiyeyi olan varmı ?

iyilik meleğimiz

bilgi için sağol canım, biz eşime 2 test yaptırdık sonra rakam duşuk olunca umıdı kaybettik. :18: gerçi 2 aydır çalışmalar devam ediyor. bu gidişle bizede bir ürolag gerekecek, ama biz istanbuldayız araştırma yapmamız lazım bu konuda tavsiyeyi olan varmı ?

Bizde Istanbuldayim hemen hemen hepsini biliyoruz ama tavsiye edebilecegim pek yok
teoman cem kadioglu var ona mesela sadece teshis koydurabilirsin ama tedavi etmiyor sadece ameliyat ediyor oda cok pahali 4000 tl den basliyor sonrasi yok zaten
ates kadioglu var
emre akkus var prof bunlarda onlarada gidebilirsin
biz doc dr deniz ersev e olduk ameliyatimizi ama onu sadece ameliyat icin sectik ondada tedavi falan yok ameliyattan sonra ugramadik bile

Allahtan Kaan Aydos u bulduk tedavimizi yapti ve ben 6. ayda hamile kaldim

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katılıyorum,benim eşimde 16 aralık 2010 da kaan hocaya ameliyat oldu.bekliyoruz..dualarınızı bekliyorum..birde direk olarak nasıl mesaj yazıyoruum anlamadım sadece alıntı ile yazabiiyorum:))

6 ay icinde hamilesin tatlim
ne derse yapin mutlaka

Slm kızlar, ya biz haftaya salı kaan hocaya gidecektik ama eşimin işi dolayısıyla ya bu hafta cumaya, ya da 2 hafta sonraya kalması gerekiyor biz daha da uzasın istemiyoruz.
kaan hoca 11 ocak salı için olur demişti ama bu cuma için mail atınca maili görmez ve cevap gelmezse biz yine de gidelim mi? muayene olabilir miyiz sizce? HELP HELP!:18:

tatlim maile guvenme
telefon ac teyit ettir ona gore git

Kaan hocayı internetten birkaç yorum üzerine araştırıp buldum...hemen telefon ettim çok ilgilendi saolsun..buraya gelin yüzyüze görüşelim dedi ,hemen gittik ve muayane olduk.1 hafta sonra da16 aralıkta ameliyat olduk..gayet başarılı geçtiğini söyledi inş öyledir..bizi çok rahatlattı ve mail yoluyla iletişim kurabileceğimizi söyledi ..şimdilik bekliyoruz inş en kısa sürede herkesle birlikte bende güzel haberler alırım....

iyilik meleğimiz

tam olarak değerler nasıl canım

birde istanbulun nimetlerinden yararlan derim krishazele katılıyorum teoman kadıoğlu varikosel teşhisinde çok iyi ama bu kadar,benim eşimde ona gitmişti

ama kaan hoca da alanında çok iyi

Back
X