- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.781
selammmmmm kızlarrr
RONYA naptın kız akşamk asayiş berkemalmi
MERİ58 canım senin son durumun ne geldimi kırmızılar yada test yaptınmı
bende hasteneden saat 1 de geldim bi uyumuşum 3 e kadar
hsg işi yattı bu ay :2: çekmedi dr. bu ay eşimin değerlerine bakıcak ona göre hareket edicez öbür ay (pamukkk gülme diyom sanaaaa)
meroşşş bebişmi geliyor ha canımm
hadi bakam bugünde yoksa kırmızlar gelsin beboşş
akşam her şey yolundaydı kadserim
adamı çıldırttım uyuma kalkkk dedim bide fırçaladım bir daha sana maç falan yok
bayılıp kalıyon dedim
ama kızlar galiba ben yumurtladığımı sandım ama herhalde olmadı
çünkü ateş ölçüyom ve ateşim yükselmedi
pamukcum bundada bi hayır vardır canım.... benimde eşim de eşim dün yaptırdı test yarın ateş kadıogluna na gösreccez sonucları bakalım bize ne diycek ikimiz içinde hayırlı olan neyse o olur İNŞALLAH ....kızlar benim başıma gelen valla pişmiş tavuğun başına gelmez sen o kadar salı gününü bekle hastaneye git şokk eşime dedimki aaa kimse yok ne güzel bide ne desin görevli kaan hoca bugün Ankara da hastanede yok(((((((( nasıl sinir oldum anlatamam bizde hazır gitmişken sperm testini ve kan testini verdik sonuçlar 16:00 çıkacağı için bekleyemedik eşim yarın gidecek kaan hocanın yanına cidden şaka gibi ya neyse yarın ola hayırola benden haber bekliyosunuz diye eve gelir gelmez yazayım dedim ((
krıhazel ben senin bu mesajını gördükten sonra eşime dedim galiba yanlış yere mesaj atmışız tekrar buraya mesaj yolladık 9 gün olmuş ama İNŞALLAH gec kalmamışızdır :26:canim sifreni ve parolani yazarak sayfaya gir once
sonra sag ust kosede saticinin adi yaziyor fertilityplan diyor once onu tikla
sonra cikan sayfada contact member diyor onu tikla ve oraya yaz
i wanna 20 ovulation test and 5 pregnancy test
please send me like that
thanks
:))
ama hemen gonder yoksa ship eder
hoşgeldin canım gecmiş olsun ALLAH yardımcımız olsuncanım varıkoselle ılgılı cok ınternetten arastırdım cogunluk memnun degıl. ılk zamanlar sayı yukselıp daha sonra tekrar duşuyormuş. bu yuzden once kendımız dogal yollarla denıyoruz. 10 yıldır duzenlı bır doktorum var sureklı onun özel muayenehanesıne gıdıyorum. bir kaç ay kendımız deneyıp ondan sonra diğer yöntemlere başvurmayı duşunduk. siz ameliyatı nerde yaptırdınız ?
ronya kaan hoca bizede aynı mesajı yazdı bende daha bişe yazamadım gelin bizim has. tedavinizi yapalım demişkrisim kuzum kaan hocadan email gelmiş
ankaraya gelin sizi detaylı inceleyim demiş
ben o kadar çok soru sordumki adama adamcağız öyle demekle kalmış
bende bişey yazmadım inşallah ona hamile haberi veririm ve emekleri için teşekkür ederim.
ben artık eşimi didiklemicem kendimle ilginlenmeye çalışcam
şu polikistik overden bir kurtulsam inşallah olcak
baruk ve ronya
kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben bugün yaşadığım tecrübeyi yinede anlatayım size
benim yumurtlama gibi bi problemim yok çok şükür her ay tam 14.gün uzayan akıntı gelir ve 15. günde ovu. testi c çizgisinden bile koyu olur ama ben bu ay yumurtam biraz fazla olsun diye bal,ç.otu,tarçın karışımına başlamıştım ve bugün ulturasonda dr. 8 .günün olmasına çok güzel ve kaliteli bi yumurtan var dedi y.takibi yapın demiştim ben salı günü gel ama salıya kalmaz haftasonu yumurtlarsın sen çok iyi değerlendir dedi ama çok şaşırdı dr. 8. günde bölye bi yumurtaböyle kaldı
yani zaten çalıştığı için kürde destekleyince erken gelişti yani 10 12 günü arasına kayıcak dr. dediğine göre(tabi ona kürden bahsetmedim:)akıntı ne olacak çok merak ettim yani deneyin bence sizdede etki edebilir inşş....
nelerle uğraşıyoruz kimi sperm peşinde kimi yumurta peşinde koşturuyor
millet 40 yaşında bile hamile kalıyo,ALLAH daha büyük dertler vermesin ,altından kalkamıycağımız dertler sıkıntılar vermesin bunada razıyız ,
canım inşallah yumurtan vardır boşa gitmez umarım çalışmalar
Bizde Istanbuldayim hemen hemen hepsini biliyoruz ama tavsiye edebilecegim pek yok
teoman cem kadioglu var ona mesela sadece teshis koydurabilirsin ama tedavi etmiyor sadece ameliyat ediyor oda cok pahali 4000 tl den basliyor sonrasi yok zaten
ates kadioglu var
emre akkus var prof bunlarda onlarada gidebilirsin
biz doc dr deniz ersev e olduk ameliyatimizi ama onu sadece ameliyat icin sectik ondada tedavi falan yok ameliyattan sonra ugramadik bile
Allahtan Kaan Aydos u bulduk tedavimizi yapti ve ben 6. ayda hamile kaldim[/QUOT
aslında önemli bir konu ama teşhis, tdavi ve sonrasıda cok onemli aslında. bızımde kesin sonuç için Ankaraya gitmemiz lazım demek :79: ama ameliyat olan cogu ınsanda fayda görmemız demek devamınıda getirmek önemli. sizin sayı kaçtı ameliyatlardan sonra kaça yükseldi ?
7 milyondan 90 milyona cikti
bizim ilk testte 2,750 mılyondu, sonra kecıboynuzu kuruyle 6,750 mılyona cıktı. yaklasık 3 aydır son durumu bılmıyorum. bu ayın 10 bekliyorum, hamıle kalmazsam yenı bır sayım yaptırıp, dogal seylerle sayıyı arttırmaya çalışıcam. yaklaşık 2 aydır düzenli vericap dıye (yanlış hatırlamıyorsam adını) vitamın kullanıyor.
canim dogal seylerle olmuyor
tamam destek oluyor ama sonuc alinmiyor
tedavi sart sart sart bosa zaman kaybetme diye soyluyorum
krisim kuzum kaan hocadan email gelmiş
ankaraya gelin sizi detaylı inceleyim demiş
ben o kadar çok soru sordumki adama adamcağız öyle demekle kalmış
bende bişey yazmadım inşallah ona hamile haberi veririm ve emekleri için teşekkür ederim.
ben artık eşimi didiklemicem kendimle ilginlenmeye çalışcam
şu polikistik overden bir kurtulsam inşallah olcak
inşallah canımevet sanırım iyidir tam bilemıyorum cok araştırmadımda bu ilacıda benim doktorum verdi faydası olur diye bakalım bu hafta sonu yeni test yaptırıcam sayı ne durumda.
canim evicap ilac degil e vitamini
esine en azindan bir multuvitamin ver cunki selenyum ve cinko da almasi lazim multuvitaminin icinde onlar var
canim dogal seylerle olmuyor
tamam destek oluyor ama sonuc alinmiyor
tedavi sart sart sart bosa zaman kaybetme diye soyluyorum
ameliyattan sonrakı 7 mılyondan 90 mılyona çıktı. super bır deger, bu kadar artabılıyormuymuş.
belki destek oluyor dogal seyler ama umıt işte belki sayıyı yukseltıp işe yarar diye. bu topıgın acılısı 2 mılyondan 76 mılyona o bana ilham verdi
hayırlısı canım ama geç döllenme olmuş olabilir belki inş. öyledir bence yarın git kanda baktır negatifsede negatif napalım canım ama pozitifsekırmızılar yok gelmediler canım ama testte negatif
hsg yi mutlaka çektir derim çokda basit bişey zaten kolaylıklar diliyorum
canim evicap ilac degil e vitamini
esine en azindan bir multuvitamin ver cunki selenyum ve cinko da almasi lazim multuvitaminin icinde onlar var
canım vıtamin dogru ben ilaç dedimselenyum ve çinko için dogal yıyeceklerden yediriyorum onun için ilaç almak istemedim. bu hafta sonu bır test daha yaptırıcam cıkan degerlere gore bır yol izliycez.
baruk ve ronya
kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben bugün yaşadığım tecrübeyi yinede anlatayım size
benim yumurtlama gibi bi problemim yok çok şükür her ay tam 14.gün uzayan akıntı gelir ve 15. günde ovu. testi c çizgisinden bile koyu olur ama ben bu ay yumurtam biraz fazla olsun diye bal,ç.otu,tarçın karışımına başlamıştım ve bugün ulturasonda dr. 8 .günün olmasına çok güzel ve kaliteli bi yumurtan var dedi y.takibi yapın demiştim ben salı günü gel ama salıya kalmaz haftasonu yumurtlarsın sen çok iyi değerlendir dedi ama çok şaşırdı dr. 8. günde bölye bi yumurtaböyle kaldı
yani zaten çalıştığı için kürde destekleyince erken gelişti yani 10 12 günü arasına kayıcak dr. dediğine göre(tabi ona kürden bahsetmedim:)akıntı ne olacak çok merak ettim yani deneyin bence sizdede etki edebilir inşş....
haftasonu yumurtlarsın dedi dr. zaten 1 kullanımlık kaldı preseed şu yenisi bi geçseydi elime hayırlısı iletatlim ozaman yarin aksam sen preseed ile calismaya basla
3 gun ust uste yapin derim sonra en az 2 saat bacaklar havaya
mumkunse sabaha kadarda kalkma banyoyu sabah yaparsin artik aksamdan sonra fazla sivi tuketmeki wc yede kalkma
preseed i 15 dakika once koyuyorsun unutma
kizlar birsey daha soylicem acik olacak biraz ozur diliyorum ama orgazm olmaya calisin cunki sansi 2 kat arttiriyor
Hadi kardesim guzel sonuclar alirsin insallah
haftasonu yumurtlarsın dedi dr. zaten 1 kullanımlık kaldı preseed şu yenisi bi geçseydi elime hayırlısı ilesen hsg ne zaman çektirmiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?