Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kırmızılar yok gelmediler canım ama testte negatif

hsg yi mutlaka çektir derim çokda basit bişey zaten kolaylıklar diliyorum

akşam her şey yolundaydı kadserim
adamı çıldırttım uyuma kalkkk dedim bide fırçaladım bir daha sana maç falan yok
bayılıp kalıyon dedim
ama kızlar galiba ben yumurtladığımı sandım ama herhalde olmadı
çünkü ateş ölçüyom ve ateşim yükselmedi

meroşşş bebişmi geliyor ha canımm
hadi bakam bugünde yoksa kırmızlar gelsin beboşş

valla benim artık ümidim kalmadı canım ya yine test yaptım bu gün ve yine negatif

kaç tane arkadaşım var adetine bir gün kala testte çift çizgiyi yakaladılar
güzel olurdu ama galiba yok

nelerle uğraşıyoruz kimi sperm peşinde kimi yumurta peşinde koşturuyor

millet 40 yaşında bile hamile kalıyo,ALLAH daha büyük dertler vermesin ,altından kalkamıycağımız dertler sıkıntılar vermesin bunada razıyız ,
canım inşallah yumurtan vardır boşa gitmez umarım çalışmalar

pamukcum bundada bi hayır vardır canım.... benimde eşim de eşim dün yaptırdı test yarın ateş kadıogluna na gösreccez sonucları bakalım bize ne diycek ikimiz içinde hayırlı olan neyse o olur İNŞALLAH ....
krıhazel ben senin bu mesajını gördükten sonra eşime dedim galiba yanlış yere mesaj atmışız tekrar buraya mesaj yolladık 9 gün olmuş ama İNŞALLAH gec kalmamışızdır :26:
ama gec kaldık galiba
hoşgeldin canım gecmiş olsun ALLAH yardımcımız olsun
ronya kaan hoca bizede aynı mesajı yazdı bende daha bişe yazamadım gelin bizim has. tedavinizi yapalım demiş

banada cok yarıyo bal. tarcın .cörekotu İNŞALLAH bu ay tutar canım

meri gec dollenme olmuştur ondan cıkmıyodur belki teste bi kan testi yaptırsan canım hemde hamileysen önlem falan alır dr İNŞALLAH hamilesindir

canim esinin lokositi disinda birseyi kalmamis bencede kendinle ilgilen
insallah bu son ilaclar lokositide bitirir
sende yumurtlarsan zaten sorun kalmiyor

kırmızılar yok gelmediler canım ama testte negatif

hsg yi mutlaka çektir derim çokda basit bişey zaten kolaylıklar diliyorum
hayırlısı canım ama geç döllenme olmuş olabilir belki inş. öyledir bence yarın git kanda baktır negatifsede negatif napalım canım ama pozitifse hsg ye gelince evet kafaya koydum ama direk gittiğin zaman baya bi ücret istiyolar bugün gittiğim dr. alanında iyihem zaten t.bebek merkezi takibimde olman lazım dedi yoksa hem ücret fazla hemde sadece hsg çekip yollucak bende y. takibine başladım işte bu ay sonu eşimin sonuçlarına göre bi tedaviye başillıcaz aşlılamada olaiblir belki hsg yide öbür ay çeker heralde inş. gerek kalmazda :)
krisssss kuzum sen neden bana hiç yorum yapmıyorsun

Son düzenleme:

tatlim ozaman yarin aksam sen preseed ile calismaya basla
3 gun ust uste yapin derim sonra en az 2 saat bacaklar havaya
mumkunse sabaha kadarda kalkma banyoyu sabah yaparsin artik aksamdan sonra fazla sivi tuketmeki wc yede kalkma
preseed i 15 dakika once koyuyorsun unutma

kizlar birsey daha soylicem acik olacak biraz ozur diliyorum ama orgazm olmaya calisin cunki sansi 2 kat arttiriyor
Hadi kardesim guzel sonuclar alirsin insallah

haftasonu yumurtlarsın dedi dr. zaten 1 kullanımlık kaldı preseed şu yenisi bi geçseydi elime hayırlısı ile sen hsg ne zaman çektirmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…