• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim evicap ilac degil e vitamini
esine en azindan bir multuvitamin ver cunki selenyum ve cinko da almasi lazim multuvitaminin icinde onlar var

yanlış anlaşılma olmasın kızlar bende evicap e vitamini demiştim

bencede doğal beslenme yaterli olmuyor vitamin desteği şart ,multivitaminde şart tabiki bizde kullanıyoruz

kızlar bugün başıma hem i şey geldi hemde kötü şey laptopumda yandı allah tan eşimin bilgisayarı var dün ufo patladı vede nasıl korktum:18: evdeki tesisatta yattı az önce bitti elektrikçinin işi ama benim laptop yandı onuda gönderdim size eşimle ilgili güzel haberlerim var :1:

eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın

sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)

eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın

sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)

süperrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrr :64::66::64::66:
çok sevindim sabırsız cadı pammukk çok şükür hadi gözümüz aydın olsun :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

süperrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrr :64::66::64::66:
çok sevindim sabırsız cadı pammukk çok şükür hadi gözümüz aydın olsun :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

ronyam eşime verdiği ilaçların ikiside iğneymiş :)))))) 1 ay kullan 4 şubatta yanıma gel demiş kaan hoca :))) hiç beklemediğim bişeydi ve çok güzel sürpriz oldu benim için sizleri çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66:

ronyam eşime verdiği ilaçların ikiside iğneymiş :)))))) 1 ay kullan 4 şubatta yanıma gel demiş kaan hoca :))) hiç beklemediğim bişeydi ve çok güzel sürpriz oldu benim için sizleri çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66:

pamukumm bak ne kadar ümitsizdin eşinin başının etini yedin
artık mutlu ol canım benim yakında gelcek inşallah bebiş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bana bal tarçın çörek otu deme zaten ne geldiyse başıma ondan sonra geldi
o karışım yumurtalıkları çok fazla uyardığından birden fazla yumurta olmasına neden olurmuş
zaten pko olanlarda küçük sayıda çok yumurta olduğundan karışımın etkisi olumsuz oluyor
yani pko olanlarda yumurta var ama gelişmiyor gelişsede çatlamıyor kiste dönüşüyor yada adetle atılıyor.ama bu karışım senin dediğin gibi sağlıklı kadınlarda faydalı olabilir

Sorma ronyam o karışımı bende kullandım 1ay..Midemi mahvettim..Başkada nereleri mahverttim bilmiyorumm..

Sorma ronyam o karışımı bende kullandım 1ay..Midemi mahvettim..Başkada nereleri mahverttim bilmiyorumm..

hayatım ben sizi görmeden önce aktardan bir karışım yaptırdım eşime içinde herşey vardı tarçın yoğunluklu eşim günde 1 tatlı kaşığı alacaktı ama adam zavallı midesini bozdu bidaha hayatta içmem dedi :1:

ayy valla kızıyom kendime bilmeden etmeden hormonlarımı bozdum

ronyam sana bişey söyleyeyimmi benc sende bu ay hamile kalacaksın balım içime öyle doğuyo :)))

canım sen öyle diyon ne güzel diyon ama sanırım ben yumurtlamadım
ben ateş ölçüyom yumurtlama olduktan sonra ateşin yükselmesi gerekir
ama benim yükselmek yerine düştü :((
yimirta yok :14::14::14::14:

ayy valla kızıyom kendime bilmeden etmeden hormonlarımı bozdum

canım sen öyle diyon ne güzel diyon ama sanırım ben yumurtlamadım
ben ateş ölçüyom yumurtlama olduktan sonra ateşin yükselmesi gerekir
ama benim yükselmek yerine düştü :((
yimirta yok :14::14::14::14:

bence sen bu ay yumurtladın ateşe bakma sen ya akıntın varmıydı buaralar vardı hemde bakmıştın değilmi

Ayyy canımmm...Sabırsız inatçı arkadaşımm..
Süper bir haber kız bu:66::66::66::64::64::64:
Bak gördünmü sen 6aydan önce kesinlikle hamilesinn..:49:
Kocişinin başında et bırak ne olursun pambığımmm:))))

krishazelllllllllllllllllllllll oldumu şimdi tam ben geldim sen çıktın mutluluğumu paylaşamadım :))))))) eşim gelsinde size kağıttakileri yazayım :1:

Ayyy kuzummmmm..Allahım hep böyle mutlu etsin seni inşallahhh:)
Eeee şimdi sen düğüne hamile hamile gideceksin o zaman:)):64::64::64:

pamuuuk cok guzel haber buuuu.93 mılyon ml de mi,toplamdamı canım.esın ne kullandı sımdıye kadar.onceden kactı pekı.hadı bakalım ne guzel yaaa

Ayyy kuzummmmm..Allahım hep böyle mutlu etsin seni inşallahhh:)
Eeee şimdi sen düğüne hamile hamile gideceksin o zaman:)):64::64::64:

bitanem ya o kadar mutlu oldumki bu kadarını hiç düşünmedim ama kaan hoca normal olacak deyince bendeki mutluluğu gör :))))))) düğün umrumda değil ben yine güzel olurum dimi arkadaşım :1:

pamuk değerler süper bence ,gözünüz aydın canım inşallah en kısa zamanda hamile kalıcaksın:65::65:

bence sen bu ay yumurtladın ateşe bakma sen ya akıntın varmıydı buaralar vardı hemde bakmıştın değilmi

canım vardı uzayan akıntım bir kere gördüm ve çok azdı
yokk pammukum biz öyle olmasını istiyoz ama yok malesef
olsaydı eğer ateşin yükselmesi gerekirdi
neyse artık önümüzdeki ay aşılama yaptırcam

Back
X