• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuuuk cok guzel haber buuuu.93 mılyon ml de mi,toplamdamı canım.esın ne kullandı sımdıye kadar.onceden kactı pekı.hadı bakalım ne guzel yaaa

hazelcim bak size baştan anlatayım benim eşim 6 yıl önce beyinde oluşan ufak bir ur nedeniyle operasyon geçirmiş doktorlar 2 seçenek sunmuşlar ya beyini açıcaz yada burundan alıcaz demişler eşimde burundan alın demiş ve hipofiz bezine zarar vermişler hipofiz biliyosunuz beyinden salgılanan hormondur sonra ilaç veriyolar ozamanlar hormonlar bozulmadığı için hormon ilaçları vermemişler hatta kaan hoca kızmıştı bu nasıl bir doktordur ki hormonlar zamanla kaybolacağını bildiği halde ilaç vermemiş diye ben evlenmeden önce eşimde varikosel var biliyoduk bana söylüyordu doktora gitmesini söyledim ekimde kaan hocanın yanına gittik muayene sonucunda varikosel yok dedi eşimde geçirdiği operasyonu anlatınca herşey ortaya çıktı anlayacağın hayatım bizim hormonlar tamamen sıfırlardaydı ilk defa sperm testi yaptırdık sonuçta yazdığım gibi

akşam her şey yolundaydı kadserim :1::1::1:
adamı çıldırttım uyuma kalkkk dedim bide fırçaladım bir daha sana maç falan yok
bayılıp kalıyon dedim :27::27:
ama kızlar galiba ben yumurtladığımı sandım ama herhalde olmadı
çünkü ateş ölçüyom ve ateşim yükselmedi :50::50::50:

Üzüm üzüme baka baka kararır:9:Pambığın arkadaşııı:)):51:
Masum cadılarrrrrrrrr...Cadılar basta burayıı:):52:
Ateşe takma canım..Belki yükseldi sen kacırdın düştüğünde ölçtün..
Takılma canım ya. En önemli günleri değerlendirdinnn sonuçta..
Ayy hadi bakalımm inşallahhhhhhh tuttuuuuuu:):46:

hazelcim bak biz ne kullanıyoruz

proxeed plus
e vitamini
gingko biloba
korean ginseng
omega 3 balık yağı
hergece keçi boynuzu kürü

sağolsun krishazelimmmmmmmmm

bide son olarak kaan hoca eşime 3 aylık iğne verdi onuda aldı yarın kullanmaya başlayacak

hazelcim bak size baştan anlatayım benim eşim 6 yıl önce beyinde oluşan ufak bir ur nedeniyle operasyon geçirmiş doktorlar 2 seçenek sunmuşlar ya beyini açıcaz yada burundan alıcaz demişler eşimde burundan alın demiş ve hipofiz bezine zarar vermişler hipofiz biliyosunuz beyinden salgılanan hormondur sonra ilaç veriyolar ozamanlar hormonlar bozulmadığı için hormon ilaçları vermemişler hatta kaan hoca kızmıştı bu nasıl bir doktordur ki hormonlar zamanla kaybolacağını bildiği halde ilaç vermemiş diye ben evlenmeden önce eşimde varikosel var biliyoduk bana söylüyordu doktora gitmesini söyledim ekimde kaan hocanın yanına gittik muayene sonucunda varikosel yok dedi eşimde geçirdiği operasyonu anlatınca herşey ortaya çıktı anlayacağın hayatım bizim hormonlar tamamen sıfırlardaydı ilk defa sperm testi yaptırdık sonuçta yazdığım gibi

canım cok guzel bır haber bu.sız proxeed kullanmıstınız degılmı.hormon ılacı falan verdı mı pekı kaan hoca.yenı fsh degerınızı cok merak edıyorum :))

ronyam bence sen yumurtladın bebişim boşuna takıyosun emeğinin karşılığını göreceksin canımıniçi:16:

pammukumm lanet olsun böyle doktorlara
bu mesleki bilgileri sifir olan bu hekimcilerin elinde oyuncak olduk
canım çok şükürki düzelecek eşin herşey yolunda girecek
şimdi hormon sevileri nasıl düzelmişmi hormonlar
bence hormonel durumu iyiki sperm sayısı çok iyi
kızz pammukkkk yarın sıfırı çekcez diyodun milyoncukları ne zaman görcem diyodun
al sana milyoncuklar :1::1::1:
artık huzurlu ol canım arkadaşım yakında bebiş haberi vercen bize

kızlar bugün başıma hem i şey geldi hemde kötü şey laptopumda yandı allah tan eşimin bilgisayarı var dün ufo patladı vede nasıl korktum:18: evdeki tesisatta yattı az önce bitti elektrikçinin işi ama benim laptop yandı onuda gönderdim size eşimle ilgili güzel haberlerim var :1:

Ayyy canım çok geçmiş olsunn..Olan laptopa olsun sana bişey olmasın da...

pammukumm lanet olsun böyle doktorlara
bu mesleki bilgileri sifir olan bu hekimcilerin elinde oyuncak olduk
canım çok şükürki düzelecek eşin herşey yolunda girecek
şimdi hormon sevileri nasıl düzelmişmi hormonlar
bence hormonel durumu iyiki sperm sayısı çok iyi
kızz pammukkkk yarın sıfırı çekcez diyodun milyoncukları ne zaman görcem diyodun
al sana milyoncuklar :1::1::1:
artık huzurlu ol canım arkadaşım yakında bebiş haberi vercen bize

ronyam 93 milyon sperm var ama ölü bunlar hayatım doktor ilaçla canlanacak demiş işte :)))
doktor oluyorlar ama işte nediyeyim ben neler diyorum bir bilsen :)
hormonlar henüz sıfırlarda ama iğnelerle 3 ay sürede yükselecek hormon yükseldiği zaman spermlerede etki ederek spermcikler geleceklerrrrrrrrrrr:1:

bitanem ya o kadar mutlu oldumki bu kadarını hiç düşünmedim ama kaan hoca normal olacak deyince bendeki mutluluğu gör :))))))) düğün umrumda değil ben yine güzel olurum dimi arkadaşım :1:

:))))))Süper süperrr...Ay tabiki canım..Sen her halinle güzelsin:49:
:49:Bu halinle de daha güzel olacaksın..

3 ayı bulmaz dimi balım :1: inşallahhhhhhhh

canım bulmaz inşallah 3 ayda kocişin düzelir ama
biliyon demi bebek isteyen çiftlerin her ikisinde de sorun olmasa bile
1 yıl içinde gebelik ancak oluşurmuş
canım biz bu 1 yılı inşallah 3-4 aya düşürürüz
eee çalışkan pammukkk var kaçarma :)))

canım bulmaz inşallah 3 ayda kocişin düzelir ama
biliyon demi bebek isteyen çiftlerin her ikisinde de sorun olmasa bile
1 yıl içinde gebelik ancak oluşurmuş
canım biz bu 1 yılı inşallah 3-4 aya düşürürüz
eee çalışkan pammukkk var kaçarma :)))

bşey söyleyeyimmi eşimde bişey olmadığını bilsem inanın şuan çocuk düşünmezdim hani biliyoruz ya sorun var aksine bebeği daha çok istiyosun ve bende bu yüzden hemen atağa geçip zaman kaybetmeden tedavi yöntemini seçtim ve iyikide eşimin eşi olmuşum :1:

ronyam 93 milyon sperm var ama ölü bunlar hayatım doktor ilaçla canlanacak demiş işte :)))
hormonlar henüz sıfırlarda ama iğnelerle 3 ay sürede yükselecek hormon yükseldiği zaman spermlerede etki ederek spermcikler geleceklerrrrrrrrrrr:1:

canım hiç merak etme ilaçlarla düzelir
benim eşimin %87 hareketsizdi yani %13 ü hareketliydi
ve ilk ilaç tedavisinin ardından 1 ay sonra yaptığımız testte %40 hareketli oldu
yani ben evvelden sperm değerleri ancak 72 günde değişir sanardım
ama hiç alakası yokmuş doğru tedaviyle doğru hekimin elinde
değerler tavan yapıyor

eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın

sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)

oy oy oy oy oy oy

daha ne istiyorsun:))))

esine soyle bu aksam cips serbest::))))))))))) krishazel bu aksam cips e izin veriyor:))))))))))))))

cok sevindim canimcim insallah cok kisa zamanda sonuc alacaksiniz bakalim 4 subatta nasil olacak :)

:))))))Süper süperrr...Ay tabiki canım..Sen her halinle güzelsin:49:
:49:Bu halinle de daha güzel olacaksın..

yerim seni ya :))) eşime şimdiden diyorum bak hamile kalırsam elimden çekeceğin var ozaman ben naz yapıcam sen elimden çekeceksin diyorum biliyorum ahhhh ahhhh biliyorum diyo merak etme ben herşeyini yaparım diyo ozaman seni herzaman kinden daha çok sevicem diyo :))))))

zamanını iyi değerlendir canımıniçi :))))) naz yapma zamanın:1:

Gelsinler gelsinler kaaç zamandır onları bekliyoruz biz:):64:

ronyam eşime verdiği ilaçların ikiside iğneymiş :)))))) 1 ay kullan 4 şubatta yanıma gel demiş kaan hoca :))) hiç beklemediğim bişeydi ve çok güzel sürpriz oldu benim için sizleri çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66:

yavru kusum bizde seni cok seviyoruz
aman esin ihmal etmesin igneleri gerci senden kacmaz ama ne bilim iste sonucta zor :(

Back
X