• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy ben koca bi paketi yedim şimdi :1::1::1:
hem yedim hem kızdım kendime :17:
hemde dedim pammuk sen bunu aklıma nerden sardın

Siz konuştukça benim de canım istiyorrrrr:(
Ama yememem gerekk hele de bu dönemde..
Kızlar bilginiz olsun gebeliğin özellikle son aylarında kızartma,cips gibi gıdaların fetuz üzerine olumsuz etkileri varmışş..Aman diyeyimmm..Aklınızda bulunsunnn.

iy akşamlar kızlar nasılsınız bu yazdığınız ilaçlar vitaminler ne için banada faydası varsa bende alayım yada siz daha bilgilisiniz bana önerirmisiniz

canim sizin sorununuz neydi tam olarak yazarsan yardimci olalim
unuttum cunki ben kusuruma bakma nolur
yaslariniz kacti
sende sorun varmiydi?

varikosel yok sperm sayısı 17 milyon hormon tahlili istemedi doktor

kayınvalidemleri arayayım dedim yarım saat kapatamadık :))) geldim
ya benim çamaşır makinamda yandı galiba laptop yandığına göre :(((

merhaba kızlar

pamuk çok sevidim hep kötü kötü diyodun bak güzelmiş işte. bende pat diye konuya daldım ama tutamadım kendimi :) hep okuyorum sizleri her gün. ama bende sürekli haber olmadığı için yazmıyorum ama takipteyim :)

ben birdaha evime ufo sokarmıyım asla bu korku bana yeter elektirkçi herşeyi yaptı derken son aşamada çamaşır makinam ve laptopum kapalı olmasına rağmen yandı laptopu gönderdim ama çamaşır makinam neolacak uğraş artık servisiyle :(((((((

merhaba kızlar

pamuk çok sevidim hep kötü kötü diyodun bak güzelmiş işte. bende pat diye konuya daldım ama tutamadım kendimi :) hep okuyorum sizleri her gün. ama bende sürekli haber olmadığı için yazmıyorum ama takipteyim :)

hoşgeldin canım buraya yazmasanda bizleri az çok tanıdığına inanıyorum :) evet bugün kötü olay tesisatımda gitti ama eşimin güzel haberi tüm sıkıntılarıma engel oldu çok mutlu oldum beklemediğim bişeydi sende yaz buraya canım sen ne durumdasın
tşk ederim

evt güzel haberi görünce çok mutlu oldum bu arada laptopun ve çamş mak için üzüldüm en kısa zamanda tamir olurlar :)

bende pek haber yok haziran ayında tesadüf sonucu öğrendik 1 milyon sperm vardı ve bir dünya lokasit, eylül gibi de 4 milyon sperm vardı fsh 3,02 yanlış hatırlamıyorsam bir de testeron kit yok yazıyodu

bende pek haber yok haziran ayında tesadüf sonucu öğrendik 1 milyon sperm vardı ve bir dünya lokasit, eylül gibi de 4 milyon sperm vardı fsh 3,02 yanlış hatırlamıyorsam bir de testeron kit yok yazıyodu

yarım kaldı bir dakka.
doktor tedavi şansınız yok dedi normal yolla çok zor dedi. direk tüp bebek dedi :( ilaç bile vermedi . ben üzülünce iki tane hap , e vitamini ve iğne yazdı. ilaçları kullandık ama iğneleri vurunmadı eşim. doktora da gitmedi :( böyle işte

ben çıkıyorum canım görüşürüz yine gelcem. kendinize iyi bakın

evt güzel haberi görünce çok mutlu oldum bu arada laptopun ve çamş mak için üzüldüm en kısa zamanda tamir olurlar :)

laptop aradım şimdi 55 lira istediler adaptör yanmış hadi o kolayda çamaşır makinama ne demeli :((
neyse bugün güzel gün morel bozmamalıyım :)) sağol canım

kızlar elevıti devlet karsılıyormu yoksa ozel olarak mı alıyoruz.ben koydeyım.burası kucuk yer.bebek ıcın ugrastıgımı kımse bılmıyor.ılac yazdrsam eczaneden alamıyorum.ılceye gıtmem gerekıyor ki ben ıstanbulun koyundeyım.eczanede tanıdıgım kısıler calısıyor.ben folık asıt elevıt evicap almaya kalksam burdan butun koy duyar ve etrafımdakı herkes.oyuzden ılceyede her zaman gıdemıyorum.ne kotu yaaa .merkezde oturmamak ve kucuk bır yerde oturmk.ıkı yıl sonra kurtulucam ınsallah.sız ne guzel dıyorsunuz eczaneye ugrayım da alıyım dıye.ben ımrenıyorum:((( valla.

Back
X