- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.881
iy akşamlar kızlar nasılsınız bu yazdığınız ilaçlar vitaminler ne için banada faydası varsa bende alayım yada siz daha bilgilisiniz bana önerirmisiniz
ayy ben koca bi paketi yedim şimdi
hem yedim hem kızdım kendime
hemde dedim pammuk sen bunu aklıma nerden sardın
iy akşamlar kızlar nasılsınız bu yazdığınız ilaçlar vitaminler ne için banada faydası varsa bende alayım yada siz daha bilgilisiniz bana önerirmisiniz
canim sizin sorununuz neydi tam olarak yazarsan yardimci olalim
unuttum cunki ben kusuruma bakma nolur
yaslariniz kacti
sende sorun varmiydi?
bende sorun yok sperm sayısı 17 milyon ben 26 eşim yaş 30
hiz ve morfoloji ne peki?
merhaba kızlar
pamuk çok sevidim hep kötü kötü diyodun bak güzelmiş işte. bende pat diye konuya daldım ama tutamadım kendimi :) hep okuyorum sizleri her gün. ama bende sürekli haber olmadığı için yazmıyorum ama takipteyim :)
bende pek haber yok haziran ayında tesadüf sonucu öğrendik 1 milyon sperm vardı ve bir dünya lokasit, eylül gibi de 4 milyon sperm vardı fsh 3,02 yanlış hatırlamıyorsam bir de testeron kit yok yazıyodu
evt güzel haberi görünce çok mutlu oldum bu arada laptopun ve çamş mak için üzüldüm en kısa zamanda tamir olurlar :)
bende pek haber yok haziran ayında tesadüf sonucu öğrendik 1 milyon sperm vardı ve bir dünya lokasit, eylül gibi de 4 milyon sperm vardı fsh 3,02 yanlış hatırlamıyorsam bir de testeron kit yok yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?