• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler

selam kızlar kadınlar kulübünde gezerken boncugun sayfasını gördüm 10 gündür okuyorum daha yeni bitirdi inanın sizinle güldüm sizinle agladım okadar cahil kalmışımki karanlıgıma ışık oldunuz sizin sayenizde çok şey ögrendim 1 tane oglum var 2 istiyorum 4 senedir olmadı 1 sene önce aşılama yaptırdık tutmadı nisanda dış gebelik geçirdim hala tık yok bilgilerinize ihtiyacım var banada bir yol gösterin:58:

hoş geldin canım aramıza,bizlerde senin gibi burda öğrendik birçok şeyi öğrenmeyede devam ediyoruz
umarık kısa zamanda gelir ikinci bebeğin,
sizde sorun nedir

kızlar bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler

gözünüz aydın olsun canım ne güzel düzelmiş değerleriniz

tam olarak nasıl canım yazabilirmisin

ben kötü haberlerle geldim kızlar bu sabah kırmızılar geldi,2 gün geçince baya ümitlenmiştik ama malesef sonuç negatif,hayırlısı olsun zamanı gelmedi demekki

benim hiç günüm geçmezdi ama bu ay 30. günde adet oldum ve sanırım bendede bi problem var
kendime soğan kürü yapıcam ama adet dönemine 10 gün kala başlanması gerekiyordu sanırım

Selam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.:52::52::52::52:

hoşgeldin boncuk:46::46::46:

hoş geldin canım aramıza,bizlerde senin gibi burda öğrendik birçok şeyi öğrenmeyede devam ediyoruz
umarık kısa zamanda gelir ikinci bebeğin,
sizde sorun nedir

allahım önce sizlere tattırsın sonra bana versin inşallah dedimya 4 senedir hiç bişey yapmamışız boşa zaman geçirmişiz aşılama yapılırken doktorumuz bize hareketleri yükselticek bir şey yok dedi bizde inandık sorun eşimde anladıgım kadarıyla yazım degerlendirirseniz sevinirim yavaş dogru hareketli %20 yerinde hareketli %10 hareketsiz%70 siperm sayısı152milyon anladıgım kadarıyla yzdım elimizde siperm testinden başka bir test yok

kizlar merhaba.....banada yardimci olursaniz sevinirim cok..aslinda daha oncede yazdim ama cevp alamadim..topiginizi uzun suredir takip ediyorum..esimde yapilan sperm testlerinde 64 bin ve 5 ay sonrada 1 milyon sperme rastlandi...sonra saracoglundan cay aldik ve test yaptirdik..dayi sifir cikti..bir kac merkezde testi tekrarldik ama yine sifir...bu arada sperm sayisi 1 milyon iken tup bebek denedik ama malesef sonuc sifir....sonra esimde cift tarafli varikosel cikti ve ameliyat oldu ehemn..dr sayinin sifirlanmasini varikoselden olabilecegini soyledi..ve bende alternatifim olmadigi icin inanmak istedim..simdi ameliyat olali 3 ay doldu ..esim su an il disinda onumuzdeki ay test yapacaz...ve tedavimden vazgecmisken yeniden dr a gidip tup bebek denemeyi dusunuyoruz.,aranizda benim gibi olan varmi..sperm sayisi sifirken ameliyattan sonra duzelen...krisahazelin yazilarini takip ediyorum ve hamisss ..Rabbim tamamina erdirsin..isteyen herkesede nasipe tsin insallah.....

eşinin ameliyatı sonrasında herhengi bi ilaç vitamin kullanıyormusunuız canım

birçoğumuzun eşleri proxeed plus kullanıyor ve yanindada destekleyici vitamin ve bitkisel ürünler veriyoruz eşilerimize

bildiğim kadarıyla krishazelin eşi varikosel ameliyatı oldu öncesinde galiba 4 milyondu spermler ve aynı tedaviyle güzel arkadaşım hamile kaldı

Selam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.:52::52::52::52:

hoş geldin boncuk çok sevindim gelişine allahım önce senin yüzünü güldürsün sonrada diger arkadaşlarımızın tabi en son benim

allahım önce sizlere tattırsın sonra bana versin inşallah dedimya 4 senedir hiç bişey yapmamışız boşa zaman geçirmişiz aşılama yapılırken doktorumuz bize hareketleri yükselticek bir şey yok dedi bizde inandık sorun eşimde anladıgım kadarıyla yazım degerlendirirseniz sevinirim yavaş dogru hareketli %20 yerinde hareketli %10 hareketsiz%70 siperm sayısı152milyon anladıgım kadarıyla yzdım elimizde siperm testinden başka bir test yok

152 milyon toplamdadır sanırım yani biz 10 milyonlarla uğraştığımdan büyük değerleri görünce afallıyoruz:)))
yani toplam sayı gayet iyi bu durumda milideki sayıda iyidir
hareket sorununuz var yüzdesi düşük
peki morfoloji yazmamışsın o da oldukça önemli çünkü
hormon testi yaptırdınızmı hiç yani fsh kaç
birde varikosel varmı canım
bence sen doğru tedaviyle kısa zamanda hamile kalırsın

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor :32:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

gülümcüm sanada günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik leyla gibisindir artık :49:

Canım sabah görmedim yazdığını. İyiyim canım sağol. Valla aynen öyle canım beslenmeme dikkat ediyorum sadece şimdilik iyi gidiyor..Sen nasılsın canım?

152 milyon toplamdadır sanırım yani biz 10 milyonlarla uğraştığımdan büyük değerleri görünce afallıyoruz:)))
yani toplam sayı gayet iyi bu durumda milideki sayıda iyidir
hareket sorununuz var yüzdesi düşük
peki morfoloji yazmamışsın o da oldukça önemli çünkü
hormon testi yaptırdınızmı hiç yani fsh kaç
birde varikosel varmı canım
bence sen doğru tedaviyle kısa zamanda hamile kalırsın

mericim milidekinde 76 milyon yazıyo morfoloji diye bişey yazmıyo molite diye birşey var %10 yazıyohormon testi fsh bunlara hiç bakılmadı zaten

mericim milidekinde 76 milyon yazıyo morfoloji diye bişey yazmıyo molite diye birşey var %10 yazıyohormon testi fsh bunlara hiç bakılmadı zaten

bence siz karar vermeden önce kapsamlı ve güvenilir bir yerde detaylı bi semen analizi yaptırın morfolojinin olmadığı bi sperm testi bence değerlendirme için yanlış olur
eşin üroloji uzmanına gitsin mutlaka ve hormon testide yaptırın fsh testesteron lh bakılmalı,ayrıca varikosel içinde muayne ve dopler çektirmeli bence
zaten iyi bi üroloji uzmanı size yapmanız gereken herşeyi anlatır

ben kötü haberlerle geldim kızlar bu sabah kırmızılar geldi,2 gün geçince baya ümitlenmiştik ama malesef sonuç negatif,hayırlısı olsun zamanı gelmedi demekki

benim hiç günüm geçmezdi ama bu ay 30. günde adet oldum ve sanırım bendede bi problem var
kendime soğan kürü yapıcam ama adet dönemine 10 gün kala başlanması gerekiyordu sanırım

Hayırlısı demekki canım..Zamanı gelmeyince olmuyor..Ama olacakk bir gün.
Soğan kürüne adet bittikten 1hafta sonra başlıyorsun.

Boncuğum geçmişimi okuyorsunn..Sonra oku yaa hadi anlat neler yaptın?
Testlerini yaptırdın mı?Bir dünya test yaptırcam diyordun?Ne oldu?Son gelişmeleri yaz..Merak ediyorumm

öyle canımda işte hiç böyle olmayınca insan acaba diyo

bir hafta sonra ben başlıyım o zaman soğan kürüne varsa bi sorun faydası mutlaka olur

Canım yaşadığımız herşey çok etkiliyor biliyorsun adetimizi.Takma kafana. Bu ayda böyle olacağı vardı demekki. Soğan kürünü ben iki ay yaptım. Ben pko oldugum için tekrar pko yineledi bende ama o 2ay bişey göremedi doktorum. Bence çok faydası var. Düzenli yap hergün sabah akşam..

Back
X