• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşinin ameliyatı sonrasında herhengi bi ilaç vitamin kullanıyormusunuız canım

birçoğumuzun eşleri proxeed plus kullanıyor ve yanindada destekleyici vitamin ve bitkisel ürünler veriyoruz eşilerimize

bildiğim kadarıyla krishazelin eşi varikosel ameliyatı oldu öncesinde galiba 4 milyondu spermler ve aynı tedaviyle güzel arkadaşım hamile kaldı

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...

Boncuğum geçmişimi okuyorsunn..Sonra oku yaa hadi anlat neler yaptın?
Testlerini yaptırdın mı?Bir dünya test yaptırcam diyordun?Ne oldu?Son gelişmeleri yaz..Merak ediyorumm
Ay canım. Walla oku oku bi kaç güne anca bitiririm geçmişi. Anlatım canım, testleri yaptıramadım çünük anca Çapa da yaptırabilirim ya da özelde. Çapa dan randevu alamadım özelde de yaptıramam şimdi. Bahçeci kliniğine gidicem pazartesi günü Halit Fırat Erden görüşmeye, ayın 19 zuna Anadolu Sağlık Merkezinde Aydın Arıcıyla görüşmeye gidicez.
Belki Şubatta tüp bebek yaptırabiliriz.
Bi yandan da Zeynep Kamilden tüp bebek raporu almak için testlere başladım işte.
Kaan hocanın eşime verdiği ilaçlar bitmişti hormon sonuçlarını aldık bugün bence fsh düşmeye başlamış daha bi umutlandım sanki
Test sonuçları şöyle:
fsh: 13
lh:9,5
e2:44
testestoron:5,7

önceki testte fsh: 14,5 civarındaydı.

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...

değerleri sıfır olup artan varmı bilmiyorum canım ama ameliyat sonrası tedaviyle hamile kalanlar var
eşine keçiboynuzu kürü uygula arısütü bal polen karışımı verebilirsin ve bildiğin ve tavsiye edebileceğim ameliyatta olmuşsunuz prodexs plus kullanın illaki gelişme olur,şifalar diliyorum canım

diğer arkadaşlarda yardımcı olur hep beraber paylaşıyouz burda yaptıklarımızı

ben istanbulda yaşıyorum tavsiye edebileceginiz üroloji doktoru varmııı

biz teoman kadıoğluna gitmiştik varikosel teşhisinde oldukca başarılı bi doktor bence ama varikosel yoksa tedavi uygalımıyo pek en azından bize öyle yaptı

kızlar emre akkuş du sanırım öyle birinden bahsediyolardı çok iyi olduğunu duymuştum adı emre kesinde soyismi konusunda emin değilim sen bi araştır topiklerde

diğer kızlarda gelince tavsiyelerini yazarlar canım

biz teoman kadıoğluna gitmiştik varikosel teşhisinde oldukca başarılı bi doktor bence ama varikosel yoksa tedavi uygalımıyo pek en azından bize öyle yaptı

kızlar emre akkuş du sanırım öyle birinden bahsediyolardı çok iyi olduğunu duymuştum adı emre kesinde soyismi konusunda emin değilim sen bi araştır topiklerde

diğer kızlarda gelince tavsiyelerini yazarlar canım

Canım eşimde Ateş Kadıoğluna gitmişti. Bizim beklentilerimizle hocanın izlediği yol birbirinden çok farklıydı. Teoman Cem Kadıoğlunun bende varikosel ameliyatında iyi olduğunu duymuştum. Ama nedense bu doktorlara hiç güvenmiyorum hele hele Kaan Aydos Hocayı tanıdıktan sonra, eşim şimdi Kaan Hocanın tedavisinde, bize mail yoluyla tedavi uyguluyor. Diğer doktorlar kıllarını bile kıpırdatma gereği duymuyorlar.

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...[/QU

merhaba,
benim eşimde varikosel ilk testte sonuc 2,750 mılyondu, sonra keçi boynuzu kurunu 3 ay kullandık sayı 6,500 mılyona yukseldı. 2 aydır durumu bılmıyorum. bu hafta yenı test yaptırıcaz. açıkcası bız ilk başta amelıyat duşunmuyoruz. bazı dogal bıtkılerde kullanıcam vede tabıkı yedıklerıde onemlı. ayrıca vıtamın, cınko, vs. gıbı bazı maddelerde sayıda etkılı oluyor tavsıye ederım.

Canım eşimde Ateş Kadıoğluna gitmişti. Bizim beklentilerimizle hocanın izlediği yol birbirinden çok farklıydı. Teoman Cem Kadıoğlunun bende varikosel ameliyatında iyi olduğunu duymuştum. Ama nedense bu doktorlara hiç güvenmiyorum hele hele Kaan Aydos Hocayı tanıdıktan sonra, eşim şimdi Kaan Hocanın tedavisinde, bize mail yoluyla tedavi uyguluyor. Diğer doktorlar kıllarını bile kıpırdatma gereği duymuyorlar.

iyide ben nasıl irtibata geçicem elimde fsh testesteron gibi tahliller yok napıcam yaaaaaaaaaaa

teoman kadıoğlundan hastalerı ameliyat ve varikosel teşhisi konusunda memnunlar bildiğim kadarıyla bizdede aynen öyle oldu ilaçla tedavi konusunda kesinlikle başarılı olduğuna inanmıyorum bende
istanbulda sıradan bir doktorada gitsrniz dediğim tahlilleri muhtemelen ister sizden zaten istemese bile siz söylersiniz
ama varikosel teşhisi konusunda uzman birine ihtiyacınız var çünkü eğer varikosel varsa değerleri artırmak için öncelikle ameliyat deniliyor

boncuga kaan hoca konusunda fazlasıyla katılıyorum sen istanbul deyince aklıma gelmedi benim

Ay canım. Walla oku oku bi kaç güne anca bitiririm geçmişi. Anlatım canım, testleri yaptıramadım çünük anca Çapa da yaptırabilirim ya da özelde. Çapa dan randevu alamadım özelde de yaptıramam şimdi. Bahçeci kliniğine gidicem pazartesi günü Halit Fırat Erden görüşmeye, ayın 19 zuna Anadolu Sağlık Merkezinde Aydın Arıcıyla görüşmeye gidicez.
Bi yandan da Zeynep Kamilden tüp bebek raporu almak için testlere başladım işte.
Kaan hocanın eşime verdiği ilaçlar bitmişti hormon sonuçlarını aldık bugün bence fsh düşmeye başlamış daha bi umutlandım sanki
Test sonuçları şöyle:

canim nerelerdesin cok ozledim seni
fsh in dusmesi cok iyi bir gelisme

suan ilac kullaniyormu esin?

Krisciğim sana bişeyler sormak istiyorum canım,yardımcı olursan çok sevinirim.Ben eşimi Kaan hocaya gitme konusunda ikna edemiyorum,dondurulmuş embriyolarımızı deneyip,olmazsa öyle gidelim diyor.Üsteledikçe de işin boyutu değişecek gibi :47:Sen bu konularda çok bilgilisin,Kaan hocanın da verdiği ilaçlar aşağı yukarı aynı gibi.Bir arkadaşa endol,trental,proxeed plus,klomen,evicap gibi vitaminlerden bahsetmişsin,zararları olmaz demişsin.Bana da kullanım şekillerini ve sıralarını yazarsan çok büyük hayra girersin inan ki.Bunların yanında vermem gereken başka şeylerde var mı?Bi de bu vitaminleri eczanelerden temin edebilir miyim?

canim benim
klomen disinda hepsini esin kullanabilir hicbir zarari yok cok faydasi var cunki hepsi vitamin ve bitkisel destekler
ama klomen i ben tavsiye edemem cunki o bir hormon ilaci onu sadece doktor verebilir iyilik yapayim derken zarar veririz sakin doktora danismadan kullanmayin

canim vitaminleri eczanelerden temin edebilirsin ama bizler hep yurtdisindan getirttik cunku burada cok pahali
pamuk ve ronya arkadasim sana yardimci olur bu konuda

ama herseyden once esinin buna inanmasi ve sana destek olmasi lazim cunki icecek olan o
esinin sperm ve hormon testi sonuclarini yazarmisin?
tup bebegide nerede yaptiracaksiniz?

selam kızlar kadınlar kulübünde gezerken boncugun sayfasını gördüm 10 gündür okuyorum daha yeni bitirdi inanın sizinle güldüm sizinle agladım okadar cahil kalmışımki karanlıgıma ışık oldunuz sizin sayenizde çok şey ögrendim 1 tane oglum var 2 istiyorum 4 senedir olmadı 1 sene önce aşılama yaptırdık tutmadı nisanda dış gebelik geçirdim hala tık yok bilgilerinize ihtiyacım var banada bir yol gösterin:58:

canim esinin sperm sonuclarini
hormon sonuclarini
ve yaslarinizi yazarsan yardimci olmaya calisiriz

kizlar merhaba.....banada yardimci olursaniz sevinirim cok..aslinda daha oncede yazdim ama cevp alamadim..topiginizi uzun suredir takip ediyorum..esimde yapilan sperm testlerinde 64 bin ve 5 ay sonrada 1 milyon sperme rastlandi...sonra saracoglundan cay aldik ve test yaptirdik..dayi sifir cikti..bir kac merkezde testi tekrarldik ama yine sifir...bu arada sperm sayisi 1 milyon iken tup bebek denedik ama malesef sonuc sifir....sonra esimde cift tarafli varikosel cikti ve ameliyat oldu ehemn..dr sayinin sifirlanmasini varikoselden olabilecegini soyledi..ve bende alternatifim olmadigi icin inanmak istedim..simdi ameliyat olali 3 ay doldu ..esim su an il disinda onumuzdeki ay test yapacaz...ve tedavimden vazgecmisken yeniden dr a gidip tup bebek denemeyi dusunuyoruz.,aranizda benim gibi olan varmi..sperm sayisi sifirken ameliyattan sonra duzelen...krisahazelin yazilarini takip ediyorum ve hamisss ..Rabbim tamamina erdirsin..isteyen herkesede nasipe tsin insallah.....

canim ameliyat olmakla en dogrusunu yaptiniz
ameliyattan sonraki 3. ayda bizimde sperm cikmamisti bu cok normalmis
5 aydan sonra tavan yapiyor ki ben 6. ayimda hamile kaldim
ama biz ameliyattan sonra ilac ve vitamin kullandik cok yogun
ameliyat olupta sadece beklemeyi dogru bulmuyorum destek sart
siz birsey kullaniyormusunuz?

kızlar bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
gozun aydin birtanem
sonuclari yazsana merak ettim ben cok:)

ben kötü haberlerle geldim kızlar bu sabah kırmızılar geldi,2 gün geçince baya ümitlenmiştik ama malesef sonuç negatif,hayırlısı olsun zamanı gelmedi demekki

benim hiç günüm geçmezdi ama bu ay 30. günde adet oldum ve sanırım bendede bi problem var
kendime soğan kürü yapıcam ama adet dönemine 10 gün kala başlanması gerekiyordu sanırım

canim uzulme oyle boyle olacak insallah
sogan kuru icin bekleme ben adetle baslamistim hamile kaldigim ay

Test sonuçları şöyle:

Ay canım ne güzel bak fsh düşüyor..Dahada düşer inşallahh..
Umut her zaman var canım benimm..Pazartesi Halit bey ne diyecek acaba?

allahım önce sizlere tattırsın sonra bana versin inşallah dedimya 4 senedir hiç bişey yapmamışız boşa zaman geçirmişiz aşılama yapılırken doktorumuz bize hareketleri yükselticek bir şey yok dedi bizde inandık sorun eşimde anladıgım kadarıyla yazım degerlendirirseniz sevinirim yavaş dogru hareketli %20 yerinde hareketli %10 hareketsiz%70 siperm sayısı152milyon anladıgım kadarıyla yzdım elimizde siperm testinden başka bir test yok

canim ya sizin ufak bir destekle olur
durumunuz cok kotu degil
sayininiz super otesi
hizi biraz arttirmak lazim

preseed jel ve ovulasyon testiyle bu isi halledersiniz

esine vitamin destegi sart bosa zaman gecirmissiniz gercektende

Back
X