- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #7.721
kız olsun yedir bence yinede boşa gitmesin
sağol canımıniçi ayın 15 inde alıcam bende bu senin satıcı hep aklımdaydı adam gerçekten süper satıcı
ilacı bugün almış eşim :)))))))) 2 kutu almış
canım sahte ürünün faydasından çok zararı olur
boşver gitsin 18 tl
pammuk gerçektende çok ucuz almışın yani 18 tl lik ürününde orginal olabilceğini
tahmin edemiyom :111:
ayy dün çok güldüm arkadaşıma tel. açtı anlatıyo
markete gittim bal alıcam bir baktım arısütübalpolen iyidir herhalde diyerek 2 kutu aldım birini istanbula eşime diğerini kendime aldım sonra öğretmenler odasında oturuyorum arıcılıkla ilgilenen bir öğretmen varmış gittim ona sordum hocam bu iyimi demişyanındakiler gülmeye başlamış ne bilsin saf arkadaşım demişlerki hocam siz değilde eşiniz bunu kullanabilir demişler bu hala bişey anlamamış sonra eve gittim diyo biraz yedim duvara tırmanmaya başladım diyo gülmesinden bana da anlatamıyo :)))))))) kız dedim o sorulurmu o erkekler için
iyi hadi gözünüz aydın olsun
inşallah kocişine şifa olsun
canım arısütübal poleni kadınlarada tavsiye ediyolar
yumurtlama periyodunu düzenlemeye yardımcı oluyor
kadını azdırıcı bir etkisi olmasın :))))))) baksana
kadını azdırıcı bir etkisi olmasın :))))))) baksana
bilmem ben onuda kullandım
bende hiçbir şey etki etmiyoda
kızlar nasılsınız hepiniz hoşgeldiniz.bişey sorucam size adetime 5 gün falan kaldı beyaz bir akıntı geliyo ama böle çok.neden gelir bu akıntı?bileniniz varmı?üşüttümmü ben acaba diyorum boğazımda hafif şiş ama hap içemiyorum
pammukum kuzum iyiyim ben günümü bekliyom yani adet olmayı
kızlar ozlembaris,ceylan06,emine82,sherin, esilanur, kadser nasılsın güzeller
tatlım bunu nasıl yapıcam anlat bakıyım :)ebaydan sipariş veren arkadaşlar bakın size ürününüz nerde olduğunu belirten bir link vericem burdan takip edebilirsiniz yalnız mailenize gelen ( tracking number ) numaranızı bilmeniz gerekiyor eğer bilmiyorsanız satıcıyla iletişime geçerek tracking number isteyebilirsiniz böylece ürünüm ne zaman gelecek diye kaygınız olmaz türkiyeye geldiğini dahi anlayabiliyorsunuz
USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you
umarım faydasını görürsünüz ben çok gördüm
onda da sebebsiz infertilite var 6 yıllık evli ama olmuyo sebebi bulanamıyor
tatlım bunu nasıl yapıcam anlat bakıyım :)
soğan kürü yaptınmı bu ay genelde adete yakın bu şekil akıntılar belirti olabilir ama :)))) varmı öyle bir durum peki
o daha zor be güzelim nedeni bilmemek
bizler en azından biliyoz tedavi olmaya çalışıyoz
Allahım yardımcıları olsun tez vakitte bebeişleri gelsin
abowwwwww :)) dur bi kaşıkta ben yiyim bakıyım şundanayy dün çok güldüm arkadaşıma tel. açtı anlatıyo
markete gittim bal alıcam bir baktım arısütübalpolen iyidir herhalde diyerek 2 kutu aldım birini istanbula eşime diğerini kendime aldım sonra öğretmenler odasında oturuyorum arıcılıkla ilgilenen bir öğretmen varmış gittim ona sordum hocam bu iyimi demişyanındakiler gülmeye başlamış ne bilsin saf arkadaşım demişlerki hocam siz değilde eşiniz bunu kullanabilir demişler bu hala bişey anlamamış sonra eve gittim diyo biraz yedim duvara tırmanmaya başladım diyo gülmesinden bana da anlatamıyo :)))))))) kız dedim o sorulurmu o erkekler için
canım öyle bakıyorum ama bulamdım yahu :26:sayın pamuk mu
hayatım ürürünün madde numarası bu ebaydan gelen mailerine dikkatli bakarsan tracking number yazar yanında da 10 mu 9 mu haneli bir numara vardır o numarayı kopyalayıp verdiğim linke yapıştır sonra onayla ürününün bilgilerini yazıyo sana nerde diye
yok canım yapmadım.buay üşüttüm ben galibabari adaçayı içeyim hap kullanmıyayım.bu ay ablam bilmedi hamile olduğunu çünkü ilk bebeklerini aşılamayla doğurmuştu.dişçiye gidiyodu antibiyotikler rontgenler falan çektirmişti meğerse hamileymiş 1,5 aylık.kahrolduk çok kötü olduk aldırmak zorunda kaldı.o yüzden olmaz olmaz deriz tutar içtiğim haplar yüzünden aldırmak zorunda kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?