- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.181
ne kadar daha kullanacaksın ilaçları canım
galiba ömür boyu ama en az 1 yıl ben başlayalı daha 4 ay falan oldu ama ben 1 yıl beklemeyecem şimin degerler iyice düzelince bırakacam...
mersi canım.sizlerin hızına yetişmek biraz zor.bu arada bende eşimi doktor konusunda ikna ettiğim zaman vitamin ilaçlarınada başlamayı düşünüyorum.bakalım son durum ne.kendim içinde preseed siparişi verdim beklemedeyim.
eşinin değerleri yükseldimi canım kaan hocaya gidiyosunuz değilmi bebek düşününce bırakmak zorunda kalacaksın ama ilerleyen dönemlerinde karnın büyüyünce hastalığın nedeniyle ağrıların olacak allah şifa versin arkadaşım
evet canım kaan hocaya gidiyoruz en son 1 ay önce yaptırmıştık sonuçta şöyle volüm:4 ml
sayı 22 milyon/ml
total motil sperm sayısı:11 milyon/ml
total sperm yüzdesi:%50
ileri hızlı:%0
ileri yavaş:%50
morfolojiye bakılmamış bide siz volümle falan çarpıyosunuzya o nasılcanım benimki toplamdamı yoksa sizce ml demi kriste yorumlar inşallah yarın.
evet canım kaan hocaya gidiyoruz en son 1 ay önce yaptırmıştık sonuçta şöyle volüm:4 ml
sayı 22 milyon/ml
morfolojiye bakılmamış bide siz volümle falan çarpıyosunuzya o nasılcanım benimki toplamdamı yoksa sizce ml demi kriste yorumlar inşallah yarın.
sayı 22 milyon/ml
bence gayet güzel milimde 22 milyon galiba onuda volümle çarpınca toplam 84 milyon olması gerekkiyo ama önemli olan zaten milimdeki değer diye biliyorum
bende bu ml olaylarından hiç anlamıyorum ki hayatım ama değerleriniz yükselmeye müsait tabi morfolojide çok önemli kris yorumlarsa daha başarılı olur vitaminlerle takviye yapıyomusun peki
canişkomm eşimin doktoru toplamda 40 milyon sperm yeterlidir dedi
önemli olan toplam sperm sayısı canım
bu arada arkadaşın eşinde 4 ml sperm var toplamda 88 milyon eder
düzeltim ben onu hayatım ama yine öyle 84 gözüküyo özlerim yorulmuş biraz
genelde doktorlar milimde en az 20 milyon olmalı toplamdada 40 milyon ve üzeri olmalı diyolarya ondan yazdım zaten aynı kapıya çıkmıyomu milim artınca toplam sayıda artıyo ve aynı şey oluyo bence
ivittt aynen dediğin gibi fıstığım :128:
kızlar ben kaçar iyi geceler
gerçektenmi 88 milyon yani bunun kaçı hareketli 44 milyonumu :18: benim şubatta romatizma kontrolüm var ben en iyisi ilacı şubatta bırakıyım bu arada hsgyide çektirmiş olurum bende şimdilik bi problem yok gibi sonra yogun bi şekilde çalışım bari sonrada size hamiş haberlerini veririm inşallah
ha pamuk bu arada bu sonuçlardan sonra biz proxeed kullanmaya başladık ikinci kutudayız çalışmalara başlayıncada keçiboynuzu nektarı bide bitkisel hap aldık ona başlayacaz hayırlısı bakalım...
biz malesef tedaviyi bir buçuk sene önce bırakmıştık.bizde sorun eşimde 2-3 sene kadar tedavi gördük ama hiç gebelik olmadı.tedavinin içinde bir dönem ilaç tedavisi,4 aşılama ve 1 tüp bebek var.zaten tüp bebek negatif olunca biz herşeyi bıraktık olduğu gibi.rabbim hayırlısını versinde.
tabikide 88 milyon bizim 80 milyon toplam milimde 17 milyon bu değerlere bile kris seni bu ay hamile bırakıcam diyosa seni bu ay garanti bırakır ama pressed ve ovülasyon testleride hamileliği kolaylaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?