- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.261
simdi hicbirsey yaptirma
eger tup bebek yaptirmaya karar verirsen yaptirirsin
tedavi icin sans verin kendinize
evet alirsan iyi olur canim ozellikle l arginine hakkinda cok bilimsel makale var sperm yapiminda en onemli amonoasit oldugu hakkinda
ari sutu bal polende al
ginko da alabilirsin
biz bunlarin hepsini kullandik cunki hepside bilimsel olarak teyit edildi ... kafadan duyma degil hic birisi
Kızlar benim bugün açık lise sınavlarında gözetlemnlik görevim var, oraya gidiyorum, çok kaynatmayın olur mu? Okuması çok zor oluyor daha 898.sayfadayım biteremedim eskileri...Ona göre.Öptüm hepinizi.
Çok sağol canım. Seninle bir yazışmamızı hatırladım şimdi, geçen yıl sen mutlaka arkadaşlara vitamin kullanılması gereğinden bahsederken ben de illa ilaçsız beslenme demiştim ama şimdi anlıyorum ki tek başına beslenme yetmiyo mutlaka destekleyici vitaminler kullanılmalı..
Sence eşimin fsh ı düşer mi? Düşmezse sperm sayısı da yükselmez ki.....
Kızlar benim bugün açık lise sınavlarında gözetlemnlik görevim var, oraya gidiyorum, çok kaynatmayın olur mu? Okuması çok zor oluyor daha 898.sayfadayım biteremedim eskileri...Ona göre.Öptüm hepinizi.
Aferim size, kaynatmamışsınız.kolay gelsin boncuk
senin için hiç kaynatmadık,kimsecikler yok zaten
Aferim size, kaynatmamışsınız.
krisim nasıl geçti alışveriş faslı? Kim bilir neler almışsındır sen?malesef canim .. ilac ( klomen vs. ) ve vitamin ( proxeed plus , evicap ) ve bitkiselller ( ginseng , ginko biloba ve aminoasit ( L arginine , L carnitine , Coenzym Q 10 ) olmadan sonuc almak cok zor .
sadece keciboynuzu, ari sutu bal polen vs ile desteklerle olmuyor .
bunlarin yaninda saglikli yasamak sigara icmemek
spor yapmak
isiya maruz kalmamak ( sicak suyla yikanmak ve slip giymek gibi )
saglikli beslenmekte gerekiyor
bun larin hepsi yapilirsa illaki sonuc aliniyor.
malesef canim .. ilac ( klomen vs. ) ve vitamin ( proxeed plus , evicap ) ve bitkiselller ( ginseng , ginko biloba ve aminoasit ( L arginine , L carnitine , Coenzym Q 10 ) olmadan sonuc almak cok zor .
sadece keciboynuzu, ari sutu bal polen vs ile desteklerle olmuyor .
bunlarin yaninda saglikli yasamak sigara icmemek
spor yapmak
isiya maruz kalmamak ( sicak suyla yikanmak ve slip giymek gibi )
saglikli beslenmekte gerekiyor
bun larin hepsi yapilirsa illaki sonuc aliniyor.
Evet ben geldimmmmm. Sonunda internetim artık evimde. Çok iyiyim canım. Asıl sen nasılsın? Bebişimiz nasıl güzel anne?Boncuğummu gelmiş neee
Oh be sonunda hasret bittiiii...
Hoşgeldin canım nasılsın?
Hoşgeldin canım topiğimize. Şimdiden uyarayım. Topiğimizin 2 önemli tılsımı var.Birincisi: Bağımlılık yapar. İkincisi: Hamiş olmadan ayrılamazsın.Kris peki hangi vitaminler aynı anda kullanılır
krisim nasıl geçti alışveriş faslı? Kim bilir neler almışsındır sen?
Kris peki hangi vitaminler aynı anda kullanılır
Evet ben geldimmmmm. Sonunda internetim artık evimde. Çok iyiyim canım. Asıl sen nasılsın? Bebişimiz nasıl güzel anne?
bağımlılık yapıyorsa desene hamiş olsamda buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?