Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekincim argimax nerden aldın women bulamıyorum

sorma canım enes buldu bi siteden aldık 70 tl ye sonra orda bitti ben biraz karıştırdım 50 tlye bulduk ordada 1 tane varmış mavikız aldı onuda şansa bulduk işte
eğer yine karşıma çıkarsa aklımdaısn artık msj atarım sana

cnm bende çok aradım msj bekliyeceğim gnc bana men kullanabilirsin dediler ama kullanmadım

eve bi gidersinki eşin çoluk çocuğa karışmış:)

heee sisme kumamdan sisme uvey evlatlarim olurmus...
tabi bende bu nobetlerden vakit bulup eve gittigimde saclarima aklar dusmus coktann menopoza girmis kamburu cikmis ihtiyar bir hemsire olurmusum....hee bide hala cocuk yapacam anca vakit bulup geldim kredi bitti nobetler bitti ben artik emekli oldum hadi gel bebe yapalim dermisim...

güzel hayaller kur kısss :)

banyoda farkediyormus bir kitle ama varikosel ve tese ameliyatlarindan dolayi olabilir saniyormus

ama 14 aydir olmayan kitle 15. ayda neden ciksin ( konduramamis

tek testiste findik buyuklugunde agrisiz sert kitle

banyoda farkediyormus bir kitle ama varikosel ve tese ameliyatlarindan dolayi olabilir saniyormus

canım benim yoktu öyle bir şey her kitle kanser falan olmaz
biz kadınlarında göğsünde kitle oluyor ama bir çoğu kanser olmuyor
ayrıca eşin ameliyat oldu ondan kaynaklanan bazı durumlar olabilir
gönlünüzü ferah tutun yoktur öyle bir şey

Yarın doktor içinizi rahatlatacak eminim bi ara bakmıştım esrada şüphelendiği dönem kötü tümör ağrı yapıyormuş
üzülme canım Rabbimin izniyle bişi çıkmayacakkkk

canim hicbise cikmaz rahat ol lutfen tamam solemesi kolay biliyorum ama bise cikmayacaktir canim dualarim seninle canim INSALLAH RABBIMINDE izniyle hicbise cikmayacak

cok kotuyuz cok korkuyoruz ronyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…