- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.341
gulumcum valla tam gaz, tedaviye devam ediyoruz, içim içimi yiyo zaten eşimin spermcikleri arttı mı diye? Ama sabredicez bakalım, ara tatilde Kaan Hocaya gitmeyi planlıyoruz.
krisimin göbüşünün nasıl göründüğünü çok merak ettim doğrusu????
Evetttttttttttt. Geldim çok şükür. Biz bi bebişlerimizi kucaklarımıza alsak var ya ne dert kalır ne tasa.Tedavi yoluna girdikçe sen de gençleşeceksin hiçççç merak etme canişko.ozlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ay sız neden jet hızıylan ılerlıosunuz okuyamıorum
ne yapıorsunuz tatlıslarrrrr
kız kırs ben baktım eskı kan tahlılıne testesteron yazıor ama fsh yok
butun degerler var ama
sagol canim bak bunlari asicam:))))))))))))))
First Impressions Baby Dress, Baby Girls Floral Dress - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
guess Kids Baby Girls Dress, Denim - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
Bonnie Jean Baby Dress, Baby Girls Short Sleeve Ruffle Dress - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
Greendog Baby Swimsuit, Baby Girls Two Piece Ruffled Hip Swim - Swim Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
kriscim aldıgın şeyler çok şirin, allah gule gule gıymeyi nasip etsin. giyince ne şirin olacak. artık gıydırdıgınde resmı çekip bize gösterirsin, görmek kısmet olur bizede inşallah.
insallah canim benim
allah hepimize yasatsin bu duyguyu insallah
Ayyy Allahım, hamile kalmayı beklemek bi dert, 9 ayın bitmesini beklemek ayrı bi dert, doğurması apayrı bi dert. Allahım bende sağlıklı bi bebiş istiyoruuuuuuuummmmmmmmm.
Sen daha önce göbiş resimlerini yayınlamışmıydın burdaaaa? Ben çok merak ediyorum daahh canim sorma
gercekten beklemek zor ama ne yapalim alisiyoruz
hepsi olacak merak etme:) yakindir:)
kadsercım, gulumcum sızler nasılsınız ?
gülümcüm senın bebısınınde cınsıyetı bellı olunca onada kıyafetler bakalım. ben sımdıden magazaları gezmeye başladım çok harıka şeyler var.
benn gelldimmmmmmmmmm:)
özlediniz mi beni)
Ayyy Allahım, hamile kalmayı beklemek bi dert, 9 ayın bitmesini beklemek ayrı bi dert, doğurması apayrı bi dert. Allahım bende sağlıklı bi bebiş istiyoruuuuuuuummmmmmmmm.
Sen daha önce göbiş resimlerini yayınlamışmıydın burdaaaa? Ben çok merak ediyorum da
Evet canım. Eşim ilaç kullanımının 3.ayında. Sizde bi an önce eşine hormon tahlili yaptırında, Kaan Hocayla başlayın tedaviye bence.dedgn gıbı hersey ayrı bır dert
rabbım dermnsız dert vermesın
ya ebaya uye olamadım presedı nasıl getrtecegım anlamadım vallahı
ben ıyıyım tatlım sen nasılsın=?
krıs kac aylık oldun
ozlem kızzzzz cok sevndım aramıza donmene
ssımdı sız ılac ıcıormusunuzzz
benn gelldimmmmmmmmmm:)
özlediniz mi beni)
evetttttttttttttttt
lamet kadından kurtulmussun
yok canim ya yapmadim oyle sey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?