- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.501
mericim hoşgeldin canım evet komşu mağduruyum :))))))
mağdurum mağdurum mağdurum meri mağdurum :))))) bugün itibariyle olduğumdan dahada mesafeli olucam göreceksiniz
allah daha beter magduriyet vermesin kuşum,koyarsın sen mesafeyi halledersin
allah daha beter magduriyet vermesin kuşum,koyarsın sen mesafeyi halledersin
meri gözlüklü senmisin :)))))
krisss ve gülümmm gebelik belirtileriniz neydi
ben bir kaç güne adet olucamm ama hiçmi hiç değişiklik yok vücudumda
sadece göğüslerim hassas oda normalde her zaman adet öncesi hassa olur
biliyonumuzmu ben oğlumda hiç bir belirti yaşamamıştım test yapmıştım çıkmıştı
gerçi o zamanlar kendimi hiç dinlememiştim
Uyuyamadım midemden.Sinirim bozuldu yatakta brndr kalktım.
Kızlarla konusurm dedim ama bugün erkencisiniz:)
Selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.
keske bnde uyuyamasam mıdemden bas donmesınden
Selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.
selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.
eltim lerinde komsulari surekli cat kapi geliyolardi ama saati falan yoktu
gece 12 de kapi caliniyordu
esimin abisi ic camasiriyla gitmis oturmus salona kapi calinca
gelis o gelis son gelis olmus:)))))))
cips e soyle hazirlasin ic camasiri hangisini giyecegine karar versin
hele hafta sonu ne ayip ya
apartmanda da kimseyle gidip gelmiyoruz merhaba merhaba.
biz sadece gorusmek istedigimiz insanlarla istedigimiz zamanda gorusuyoruz. hayatimiza kimsenin mudahale etmesine izin vermiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?