Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim bana kore kırmızı ginseng linki gönderebilirmisin canım 15 tane kaldı ebayda baktım bir tane 180 kapsül çok güzel 65 dolardı swanson baktım oda çok ucuzdu gnc desem ilkini gnc den almıştım beyaz ginsengti bu defa kırmızı olsun istiyorum sana zahmet canımcım

ronyacım geçmiş olsun canım yaaa. Üzme kendini yakında düzelir eşin, ben artık her işde bi hayır olduğuna inanıyorum. Aşılama arefesinde hasta olmuş eşin ama demek bebiş size süpriz yapmak istiyo, plansız bi şekilde katılacak aranıza:))):46::46:

krisim yeni geldi aklıma, senin eşinde de 1.derece varikosel vardı değil mi? Peki kim ameliyat olmasını önerdi? Benim eşim de de 1.derece varikosel var ve Ateş Hoca ameliyata gerek yok dedi. Çelişkili bir durum değil mi sence de?[/B]

arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
Bir sürü vitaminler var hangisi daha çok işe yarar hangisi hormonu yükseltmez hangi vitamin aynı anda kullanılır. gnc de omega destek kapsülleri var sizce tekbaşına işe yararmı ek olarak ne alınabilir. arginmax ve her gece keçiboynuzu kullanıyor zaten. burada birsürü vitamin adı gördüm yazmışsınız çok sağolun ama detaylı sormak istedim. Biraz evhamlıyımdırda.:50:

arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
Bir sürü vitaminler var hangisi daha çok işe yarar hangisi hormonu yükseltmez hangi vitamin aynı anda kullanılır. gnc de omega destek kapsülleri var sizce tekbaşına işe yararmı ek olarak ne alınabilir. arginmax ve her gece keçiboynuzu kullanıyor zaten. burada birsürü vitamin adı gördüm yazmışsınız çok sağolun ama detaylı sormak istedim. Biraz evhamlıyımdırda.:50:

evet canım gnc de şuan omega 3 kampanyası var alabilirsin benim eşimde kullanıyor yanına başka takviyelerde alabilirsin eşinin sorunu neydi bilemiyorum ama

Slm şekerler,keyifler nasıl?
iyi çok şükür sen nasılsın fatma

fsh düşürmek için ne kullanıyosunuz canım doktor tavsiyesi olarak

pamukçum ilaçlara yarın başlıcak eşim. kaan hoca endol tabletle trental 400 mg yazmış yarın itibariyle başlıcaz kris le boncuk vitamin takviyesi şart demişlerdi ve takip ettiğim kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz bende yardım eli istiyeyim dedim.

mues canım genelimiz vitamin kullanıyoruz eşlerimize krishazel gelince ona detaylı sor canım özellikle ben vitamin deposu yaptım eşimi ben yinede kullandıklarımı yazayım sana

proxeed
e vitamini
ginseng
gingko biloba
l-arginine
omega 3
incir kürü
her gece keçi boynuzu kürü

mues canım genelimiz vitamin kullanıyoruz eşlerimize krishazel gelince ona detaylı sor canım özellikle ben vitamin deposu yaptım eşimi ben yinede kullandıklarımı yazayım sana

proxeed
e vitamini
ginseng
gingko biloba
l-arginine
omega 3
incir kürü
her gece keçi boynuzu kürü

sağol canım keçi boynuzu kürünü içiyor zaten gingsen hakkında soracaktım nette araştırdım bir çok çeşidi varmış sperm sayısını arttırıyormuş siz hangisini kullanıyorsunuz. gerçekten arttırıyormu. spermleri..

Back
X