Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan hepimize çok iyi geldin farkındamısın
ama bekliyordum senden biliyormusun
artık facedeki gömleğide giyersin :)

evet canım birisinin güzel bi haberle buraya sevinç katacagını biliyodum ama o kişinin ben olacagımı hiç düşünmemiştim:1::1::1::1:
muharrem ayında hamiş kaldım ramazan ayındada doguracam sanırım adını muharremmi koysam ramazanmı:9::9::9::9:
kışa denk geldi kızz nasıl giyecem incecik gömlegi yaza dogruda gözegim fırlar hiç giyemem:27::27::27:

cizgiyi cektigi gun yumurtra catlamis olmuyomu canim senada yazamadim dogru duzgun canim cok sevindim yaa

o gün çatlamış oluyo bence çünkü ben takip yaptırdıgımdada hep doktorun dedigi güne çizgiyi çekiyo 15. gün çalıştınmı sen
çok sagol canım darısı başına inşallah:34::34::34:

ceylan bunlar senin için

Eki Görüntüle 298409
Eki Görüntüle 298410
Eki Görüntüle 298411
Eki Görüntüle 298412
$post158112876463707ab9rz.webp
$2s7tc38.webp
$dans3.gif
Eki Görüntüle 298416

kızlar hepinize iyi geceler gözlerim kapanıyor.
ceylancım bizi bugün sevince bogdun. Allah razı olsun.:16::16::16::16:
tekrar hayırlı olsun.
ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

ekintos plesanta aşağıda dediğin günden beri seni görünce mutlu oluyorum herşey yolunda demekki diyorum

şükür şimdilik bir yaramazlık yok..
hala olması gereken yerde değil,2 parmak aşağıda imiş.
bundan geri koymasın allahım,idare ediyoruz işte...
sen iyisin sorun yok dimi?

inşallah doğumum çok güzel geçer ve buraya gelir anlatırım evet canım zaten sonu güzel olduğu için sabrediyorum sanada az kaldı bak Allah senide kurtarsın hayatım öpüyorum :16:

buara banada zaman geçmiyor ilk düşük korkusu şimdide erken doğacak korkusu doğum zamanı gelincede nasıl olacak korkusu
doğduktan sonra bakalım daha neler görecez annem dur bakalım yeni başladın diyor

şükür şimdilik bir yaramazlık yok..
hala olması gereken yerde değil,2 parmak aşağıda imiş.
bundan geri koymasın allahım,idare ediyoruz işte...
sen iyisin sorun yok dimi?

olsun canım tehlikeli zamanı atlattın dikkatte ediyorsun kendine
genelde bu durumu bilmeden hereketlerine dikkat etmeyenlerde ani kanama gibi sorunlar oluyor
bilerek hareket edince Allahın izniyle bişey olmıcak
bende çok şükür buara iyiyiim perşembe kontrolüm var

buara banada zaman geçmiyor ilk düşük korkusu şimdide erken doğacak korkusu doğum zamanı gelincede nasıl olacak korkusu
doğduktan sonra bakalım daha neler görecez annem dur bakalım yeni başladın diyor

banada karnında kalsın daha iyi diyorlar :))))))) tabi ben istemiyorum kalsın biran önce gelsin evet hayat ondan sonra başlayacak sorumluluğumuz artacak :)

kızlar bende çıkıyorum günün güzel haberi çok hoştu inşallah hergün böyle güzel haberler alırız hepinize iyi geceler canlarım öpüyorum çokkkkkk :16::16:

olsun canım tehlikeli zamanı atlattın dikkatte ediyorsun kendine
genelde bu durumu bilmeden hereketlerine dikkat etmeyenlerde ani kanama gibi sorunlar oluyor
bilerek hareket edince Allahın izniyle bişey olmıcak
bende çok şükür buara iyiyiim perşembe kontrolüm var

sende dikkat et kendine başından beri sende hep endişeliydin
sağlıklı doğsunlar yeter..
annen doğru söylemiş.yeni başlıyor bencede...

evet canım birisinin güzel bi haberle buraya sevinç katacagını biliyodum ama o kişinin ben olacagımı hiç düşünmemiştim:1::1::1::1:
muharrem ayında hamiş kaldım ramazan ayındada doguracam sanırım adını muharremmi koysam ramazanmı:9::9::9::9:
kışa denk geldi kızz nasıl giyecem incecik gömlegi yaza dogruda gözegim fırlar hiç giyemem:27::27::27:

evde giyersin ağustosamı denk geliyor

Back
X