Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah görünür yaa artık içim rahat olsun istiyorum en azından daha az stres yaparım belkiinasıl yani yarın kalp atışıda duyulabilirmi:26:

valla unuttunuz beni be kuzum geen yıl hep gelirdim. ramazaman bayramından sonra arada gelir oldumm unuttunuz. 4 yıllık evliyim yaş yaşlılar gurubunda :)) 33 çok vaktim yok yani. bakalım kısmet herşey. bende o kadar para verdim özelde doktora gittim yine de yapmadı 1 hafta küs durdum yok anacım olmayınca olmuyo.... benim annem meme kanseyle mücade ediyodu ordan hatırlarsın belki . krisim sağolsun çok moral verdi onun da bir arkdaşı tedavi görmüştü. baya kötü günler geçirdim ama şimi annem çok iyi . rabbime şükürler olsuunn . karışık yazdım galiba:44:

canim benimmmmmmmmmmmmmm
annen iyiymis cok sevindim atlatti cok sukur
sen nasoilsin

BİLGEMMMMMMMMM canım maşallah sübhanallah değerin ne kadar yüksek çıkmış
hamile olduğuna eminmişiz zaten hepimiz ama değerin resmen bize süpriz yaptı nazar değmesin
hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim önce sorunsuz sağlıklı bir hamilelik sonrada
hayırlısı ile sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

seni tabiki hatırlıyorum canım anneni söyleyince daha iyi hatırladım çok şükür iyileşmiş anne bi daha yaşatmasın rabbim o günleri hiç kimseye ben seni daha küçük sanıyodum seninkide amma inatçıymış benimki ben üzülünce dayanamaz o an yapmam etmem desene sonra yapar ne olursa olsun yani sadece fik fik degil

canim benimmmmmmmmmmmmmm
sen nasoilsin

canımmm,buradamıydınn görmedimm evet binlerce kere şükürler olsun ki iyi:) tabi kontrolleri devam ediyor.buna sükür. bende iyi gibi geçen doktora gittim sende problm yok dedi yumurtam çatlamışş. ha bi de bizim değerler baya yüksek çıktı 22milyon inşalla h yükselmeye devam eder

hiz ve morfoloji ne oldu peki?

nerdesin sen kızzz hayırdır fındıgınamı bişey oldu yoksa sen bu saatte girmezdin bilgemin süprizinde burda olurdun:26::26::26:

inşallah görünür yaa artık içim rahat olsun istiyorum en azından daha az stres yaparım belkiinasıl yani yarın kalp atışıda duyulabilirmi:26:

evet canım gelişmiş ultrasonlarda kalp atışını bile duyabilirsin ben 6+0 da gittiğimde doktor bu zamanda bebeğin görünmesi hatta kalp atışının duyulması gerekiyor dedi. Ama bazı gebeliklerde bebeğin kalp atışı 7-8. hafta bile olabiliyormuş yani duyamazsan endişe etme benim gibi boşa üzülme ok

tmm canım çok sagol senin olayın kulagıma küpe oldu zaten allah korusun iyiki kürtaja hemen almadılar seni

nerdesin sen kızzz hayırdır fındıgınamı bişey oldu yoksa sen bu saatte girmezdin bilgemin süprizinde burda olurdun:26::26::26:

sabahtan beri bir yandan evi temizlemekle bir yandan da fındığımın tedavisiyle uğraşıyorum
gündüz gelemedim sürekli yüzümü yıkayıp dezenfekte edip farklı ilaçlar kullanıyorum yatana
kadar şükürler olsun bugün minnakta olsa irin çıktı bu bile uğraşmama değdi dedirtti inşallah
böyle geçerde ben uğraşmaya razıyım

bilgeme çok sevindim ya darısı sizin başınıza inşallah arkadaşlar
Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirsin inşallah

sizler nasılsınız

canim benimmmmmmmmmmmmmm
sen nasoilsin
sende hoşgeldin canımmm.. hbb nasıl yine tatil planı var mı:)
amin canım. rabbim kimseye yaşatmasın çok zor, herkese dermanı olan hastalıkklar versin.
napalım alıştım artık. yaşlılıktan galiba her şey zor geliyo:) senin kara günlerin yaklaşıyo diyorum :)
kızlar merhaba
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelirken senin pabucunu damda gördüm kuzum

:))))))))

ooo iyi hadi inşallah iyi gelecek ilaçların

kara günler ne kıızzzzz dur daha baba olacak ooo

tmm canım çok sagol senin olayın kulagıma küpe oldu zaten allah korusun iyiki kürtaja hemen almadılar seni

geçende arkadaşım dedi iyiki hemen kürtaj olmadın diye. Onun bi arkadaşının başına gelmiş bebek yok boş gebelik demişler hemen kürtajla almışlar ve bi bakmışlarki bebek var ama çok küçük olduğu için görülmemiş anlayacağın hemen inanmamak lazım doktorlara. Yazık bebek varken gebeliği hiç yüzünden sonlandırmışlar

bilgeme kaç kez dedim papucumun numarasını yollayacam diye hiç oralı olmadı

sen bana yolla kuzum ben sana en afillisinde bir kara lastik gönderirim söz

bilgeme çok sevindim ya darısı sizin başınıza inşallah arkadaşlar
Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirsin inşallah

sizler nasılsınız

amin inşallah pamuk şekerim biz iyiyiz asıl sen nasılsın oğluşunun keyfi iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…