Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo iyi hadi inşallah iyi gelecek ilaçların

başta sizlerin duaları tabiki sonra ilaçlarda vesile oluyor inşallah
valla ettiğiniz dualar hemen etkisini gösterdi hepinizden Allah razı olsun
lorkem bugün demişya yıldızın düşük galiba diye gerçektende çok düşük
o yüzden eşime sürekli okutuyordum şimdi bütün ailemi seferber ettim hepsi
okuyo

işte bende o yüzden iyiki beklemişsin diyorum canıımm bebişin tam bi süpriz yumurta

canim ozaman mutlaka preseed jel kullan ovulasyon gunlerinde

ceylannnnnnnnn yarin guzel haberlerle gel inss canimmmmm

enes gecmis olsun canim yaa ins ameliya gerek kalmadan gecer
ALLAH sifa versin inss
benimde yildizim dusuktur havadan nem kaparim ta turkiyedeki babami ararim okutmak icin

sen bana yolla kuzum ben sana en afillisinde bir kara lastik gönderirim söz

amin inşallah pamuk şekerim biz iyiyiz asıl sen nasılsın oğluşunun keyfi iyimi

hayııırrr ben kara olandan giymem yaşıma göre degil onlar şu renkliler varya ondan isterim hamileligimi alıyımda ona göre rengini alırsın bekle rahat olur babet gibi bizim burasıda yokuş kışın hastaneye giderken iyi kayarak gideriz artık bebişle

canim ozaman mutlaka preseed jel kullan ovulasyon gunlerinde

onu da kullandım canımm tavsiyelerinizle:) hatta dibinde var daha azıcık. ama bana sanki o yaramadı. hemen mantar falan oluyom. ya bir de ne diycem geçen gün doktora gitttiğimde rahiminde küçük bir yara var dedi (ilişkiden sonra kanama olmuştu az) semear testi yaptı yara kötü huylu değilmiş. doğum yapınca gel yakalım dedi. (ne zaman doğum yapcaksam) şimdilik ilaç verdi. adet olunca kullancam belki düzelir

etme bulma dünyası canikom benim papucumu sen seninkinide bilgem hiç merak etme bilgemin papucunuda çakır dama atacak allahın izniyle

ceylannnnnnnnn yarin guzel haberlerle gel inss canimmmmm

enes gecmis olsun canim yaa ins ameliya gerek kalmadan gecer
ALLAH sifa versin inss
benimde yildizim dusuktur havadan nem kaparim ta turkiyedeki babami ararim okutmak icin

inşallah canım yaa şimdilik her şey güzel gibi inşallah içerdede öyledir
senide tebrik ederim geçmişsin sınavını

krisim aşk böceğim sana facebook dan herzamanki gibi harika bir soru sordum bir zahmet bakarmısın tatlıkuşum

bende iyiyim gerginim stresteyim mutluyum hepsini yaşıyorum eneslanacım cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek bende merak ediyorum en son 22 sinde gitmiştim hastaneye

çok normal canım ama çokta stres yapma şükürler olsun bak maşallah hamile kaldın oğluşun sağlıklı
en çok istediğin şeyleri yaşıyorsun hayırlısıyla bi kavuşmanız kaldı annesi oğluşunla
sen stres yaparsan oğluşunda strese girer Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
kolaycacık olcak bitcek doğumun cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah pamuk şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…