Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepınızden yardım amaclı topladıgımı dusunsene
uyelıkler tek tek fırar olurdu
once ekın sonra sen ve dıgerlerı

Canım ssk ile 600 . ama zeynep kamilde devlette yaptırabilirsin hiç para vermeden. eşinin demi yok ssk sı
zeynep kamil bana çok uzak aslında eşimin 14 yıllık sigortası var ama geçen sene eşim işten çıkıp gendi iş açınca yapmadı daha ha bu gün ha yarın sigorta girişimi yapıcam dedi 1 yıl geçti

Sakın memorialde falan yaptırayım deme. Orası çok pahalı. histereskopi çok zor bir işlem değil. 15 dakikalıl bir işlem. parana yazık. sen medical parka sor. orası iyi

memorialde fiyatını sormadım ama 600 700 lira olsa orda yaparım ama çok olursa veremem o kadar para çünkü fazlası beni kurtarmaz

Cakir ben tup bebek yaptirdigim hastanede ucretsiz yaptirdim.
Kurtaj oldugum icin ,bide hastane proseduru oldugundan yapildi.
Devlet hastanesinde yaptirmani tavsiye ederim.
bilgem eşim messela sgk girişini yapsa devlet hastanesine baş vursak histeraskopi için
herhangi bir belge falan isterlermi işte devlet hastanesinde tüp bebek yaptırmadığın için histeraskopi yapmayız falan derlermi acaba

Kizlar bisey sorucam, ben carsamba gitcektim kese gormeye ama esimin o gun isi var sali gitmeye karar verdik.
Bugun tam 5+0 'im.Sali 5+4 olcak Allah kismet ederse.
Sali gozukur mu kese sizce?

canım ben zeynep kamilde rapor aldım doktor istersen histeroskopi yaptır dedi ama agustosodan beri makine bozuk sürekli arıyorum şüan yapıldımı bilmiyorum bu arada orda üçretli tüp bebek de yapıyorlar 1200-1400 arsıymış eğer ilaçlarından kaldıysa tekrar kendini toparladığın zaman yaptırabilirsin hastaneye 458-500 arası para veriyomuş digeride ilaçlarmış

kızlar size bir soru
beni 3 tane ab kalitesinde dondurulmuş ebmiriyolarım var
ben tabi onlardan pek ümitli deyilim sizce
onları iptal etmelimiyim

canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbım tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin. sakın dondurulmuşlarını iptal etme,belki onlarla şu anda denemek istemezsin ama ileride ne isteyeceğini bilemeyiz.denemezsen bile dursunlar. ben dondurulmuşla hamile kaldım, çok şükür bugünleride gördüm,inşallah doğduğu sağlıkla büyüdüğü günleride görürüm. kaan bey dondurulmuşun kalsın devlette 1 hakkın daha var onu kullanarak taze yapalım demişti bana, ama ben yok dondurulmuşlarda benim yavrum onlarıda deneyip ne olacağını görmek istiyorum demiştim. dediğim gibi şimdi kullanmasan bile sakın imha ettirme..

Kizlar bisey sorucam, ben carsamba gitcektim kese gormeye ama esimin o gun isi var sali gitmeye karar verdik.
Bugun tam 5+0 'im.Sali 5+4 olcak Allah kismet ederse.
Sali gozukur mu kese sizce?

canım betahcg epey yüksek bence görülür gibi geliyor çünkü beta 2000 in üzerine çıkınca kese görülür diye okumuştum bir yerlerde, seninkisi oo o zamana kadar kaç olur kimbilir. belki kalp atışı bile duyulur..

bak gene yazamadan gitti ceylan, canım keseyi görmüşsün gözün aydın.. bende ortaya yazayım bari belki ankaralı hamilelere faydası olur ,bi sayfada doktor hastane sorduğunu okumuş gibi hatırlıyorum. ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum. emekli sandığı çalışan prof muayenesi 45 lira ben doçentte gidiyorum o da 42 lira.diğer tahlillerde fark ödüyorsun.ikilide hiç ödememiştim, üçlüde 29 lira fark ödemiştim detaylıyıda 295 liraya yaptırmıştım. devlete gitmiyorum çünkü eşimi almıyorlar USGye o da yavrusunu görsün istiyorum (aman ne görmek her seferinde ağlıyo bizimki hele ilk hareket ettiğini görünce nasıl ağlamıştı, hemşiremizde hamileydi o da ona duygulanıp ağlamıştı, doktorum da aman sende ağlama sakın bekleyen hastalar kötü birşey var sanıp endişelenmesinler demişti) çalıştığım için randevularıma rahat gidiyorum. 30 dakikada işimi halledip geliyorum. kendime aitte bi doktorum oluyor. aklının bi köşesinde bulunsun belki faydası olur..

canım başkentte hangi doktora gidiyorsun...en son duyduğum şey,tüp bebek haricinde normal gebelik takibi yapmama kararı alınmıştı orada..uygulamaya koydular mı bilmiyorum....benim doktorum da başkente de,ben de oraya gidiyorum her türlü sağlık sorununda.

polat dursuna gidiyorum. ayrıntılımı filiz hanım yapmıştı.benim bebeğimde tüp bebek orda yaptırmamıştım.ama benden başka gelen birsürü gebe var hepsinin tüp bebek olduğunu sanmıyorum. belki randevuları yoğundur yakın tarihe değilde iki ay sonrasına randevu veriyorlardır. çünkü bende erken döneme randevu alamamıştım 1.5 ay sonrasına verdiler. sonra bi gün öğleden sonra gittim, o zaman kanamalarım vardı, randevuma daha var ama sıkıntım var o yüzden geldim dedim müsait olunca aldılar beni.

Son düzenleme:

sağol canım..benim doktorum da polat bey...sonrasında da tüp bebek görüşmesi için hulusi beye gitmiştik...benim bir arkadaşım orda hemşire de bir toplantı sonrası ondan duymuştum,elini çabuk tut,bak artık gebe takibi yapmayacağız diye...ileriki dönemlerde alınacak ya da vazgeçilmş bir karar da olabilir...sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…