Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilgem çok sevindim canımmmmmm
çakır neden sıfırdan başlıyorsun anlamadım dondurulmuşları imhamı ettirmeye karar verdin.
Hem rahim ağzında sorun vardı falan denilmişti .lütfen hakkını ara biliyorum çok yorgunsun ama bunu yapıp yakalarına yapışmalısın.
Yok öyle kobay gibi kullanılmak sinir oldum sinirrrrr

gelbebeğim ben kadınların hep hislerine güvenirim eğer içinde bi his varsa yap testini gecikmiş madem.

bebişimin sümüklü nenesi napıyomuş bakıyıımmmmm

bebişimin sümüklü nenesi napıyomuş bakıyıımmmmm

o kdrda değil bee sadece burun tıkanıklığım var girip değil bu ama işte ağzımdan nefes alınca boğaz ağrısı kuruluk zorluyor beni. yoksa temizliğimi bile yaptım oturdum şimdi.sen nasılsın ne zmn doktora gitcen şimdi.

geçmiş olsun canım az cıbı cıbı yap
beni haftaya çagırdı işte bekleyebilirsem haftaya gidiyim diyorum bakalım hayırlısı:26:

Ceylan cidden hiç bişi yokmu ya akıntı göğüslerde ağrı renk değişikliği bi sürü şey duyuyoruz ne tepkisiz vücudun varmış

Kızlar benim hocayı çapkınlıktan içeri almışlar Cübbeliyi üzüldüm yaa kesin komplodur:))))
:))))))))
kız dun goruntulerını yayınladılar
yasar nurıyıde aynı sekılde yakalamıslardı yha
valla benım tek favarım NIHAT HATIPOGLU :)
ceylanın adamı ZEKARIYE BEYAZ
Ceylan cidden hiç bişi yokmu ya akıntı göğüslerde ağrı renk değişikliği bi sürü şey duyuyoruz ne tepkisiz vücudun varmış

BUNUN COCUGUDABIR TUHAF

gögüslerdeki ve uçlarındaki agrı hiç gitmedi canım var
akıntımda var ben normalde yumurtlama gününde bile akıntım olmuyodu
renk degişikligide yok hani şu göbekte çizgi oluyoya öyle bişeyde yok
bulantıda yok bide bugün çok sık idrara çıktım
afedersin idrarım koyu renkli ve kokuluuu

LORKEM ___ben kayıt olmustum zten ff ye bugun olcmedım adetım gecmedı daha benım.....

ÇAKIR__ahhhhhh ne zordur sıfırdan baslamak ama ınsallah bu baslayıs senın ıcın en hayırlısı olur tatlım

BILGEM___cok sevındım canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…