- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.841
Bilgem çok sevindim canımmmmmm
çakır neden sıfırdan başlıyorsun anlamadım dondurulmuşları imhamı ettirmeye karar verdin.
Hem rahim ağzında sorun vardı falan denilmişti .lütfen hakkını ara biliyorum çok yorgunsun ama bunu yapıp yakalarına yapışmalısın.
Yok öyle kobay gibi kullanılmak sinir oldum sinirrrrr
gelbebeğim ben kadınların hep hislerine güvenirim eğer içinde bi his varsa yap testini gecikmiş madem.
aaa allah iyiligini versinnn
senin kayınbabanın cevizlerindende varmııııııııııııııııııı
vallahi de varrrr...
ama biz daha yemeye başlamadık:))))
bebişimin sümüklü nenesi napıyomuş bakıyıımmmmm
o kdrda değil bee sadece burun tıkanıklığım var girip değil bu ama işte ağzımdan nefes alınca boğaz ağrısı kuruluk zorluyor beni. yoksa temizliğimi bile yaptım oturdum şimdi.sen nasılsın ne zmn doktora gitcen şimdi.
geçmiş olsun canım az cıbı cıbı yap
beni haftaya çagırdı işte bekleyebilirsem haftaya gidiyim diyorum bakalım hayırlısı:26:
acıkmak dışında(ki bu senin için normal bişi:)) belirtin varmı canım?
Kızlar benim hocayı çapkınlıktan içeri almışlar Cübbeliyi üzüldüm yaa kesin komplodur:))))
aaa bende acaba neden aldılar diyodum çapkınlıktanmı almışlar
benimde hoşuma gidiyo o adamın konuşması
sabah hakkındaki iddiaları dinledimde yuh dedim abartılı buldum açıkcası hoca sultan sülüman gibiymiş habere göre:)))))
gelbebeğim ben kadınların hep hislerine güvenirim eğer içinde bi his varsa yap testini gecikmiş madem.
tamam bakalım yapalım ne çıkacak :))
:))))))))Kızlar benim hocayı çapkınlıktan içeri almışlar Cübbeliyi üzüldüm yaa kesin komplodur:))))
Ceylan cidden hiç bişi yokmu ya akıntı göğüslerde ağrı renk değişikliği bi sürü şey duyuyoruz ne tepkisiz vücudun varmış
tamam bakalım yapalım ne çıkacak :))
Ceylan cidden hiç bişi yokmu ya akıntı göğüslerde ağrı renk değişikliği bi sürü şey duyuyoruz ne tepkisiz vücudun varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?