Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mavi canim gercekten incirin faydasi olmus olabilir burda bufteryl de hamile kaldigi.ay incir kullanmisti hatirladinmi../
bende bu ayi kacirdim galiba ama onumuzdeki ay adetimle baslasammi diyorum....
bu arada sen nasilsin

Ben incir kullanmadım. canım sen beni gökçenle karıştırdın heralde. sen nasılsın ?. misafirlerle başın dertteymiş :)

slm mıllet orguden geldım sımdı yemek yapıcam
sızde ne var ne yok

kız ekın yaa sabah zor uyandık valla namaza bıle o yuzden calısma yapamadık malesef cunku ben yatamayacaktım
aksam yapıcaz baklaım bugun az dustu ates cunku
nasıb artık
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

karden akıntı durumunu ve ılskı gunlerını de yazsan keske
normalde dongun kac gun suruyor
29 -30 falan sa dun catlamıs olabılır yumurtan ama 2 gun daha yuksek gıderse atesın anlayabılırz

ekın atesın gerı yukselms :23:
bana da anlattıkların guzel seyler gıbı geldı hadı hayırlısı bakalım

bılgem ya bende rahım fılmım vardı gecen seneden
onu gecerlı sayarız dedı doktor hısteroskopıyı 2. tup denemsınde yapıyolarmıs
devlette her hastanede prosedur aynı olmuyomu acaba
yada kısının durumuna gore mı degısıyor kı :26:

cakır devlete ozel paralı olarakta yaptırsan aynı proseduru uygularlar senın ıstegıne baglı olarak
cunku hısteroskopı vs ekstar masraf ve sen yıne de ben bunları yaptırmak ıstıyorum dersen parasını verdıkten sonra hepsını yaptırabılrısın sanırım

ruyan hayır olsun gokcen ama atesın bayagı dusmus
gercı kalkıp gerı 1 saat yatıp ates olculmez
ole bı durum oldugun da 1 saat erken bıle wc ye kalksan o zamna yataktan cıkmadan olc ateısnı daha mantıklı
:34:

lorkem çalışmalarının sonu güzel olsun inşallah maaşallah diyeyim de:)))
valla aslında öğrenmek istediğim buydu
böyle bir durumda hangisi daha mantıklı
hemen o an mı ölçmek yoksa tekrar uyuyup her zamnki saatte mi ölçmek
gerçi cevabımı aldım:))
birde bazı günler zaruri olarak 20 dakika ya da 30 dakika erken ölçüyorum o durumda atelşimi
ölçtüğüm gibi mi gireyim yoksa başka bir mantığı var mı teşekkür ederim:)))

mavi canim gercekten incirin faydasi olmus olabilir burda bufteryl de hamile kaldigi.ay incir kullanmisti hatirladinmi../
bende bu ayi kacirdim galiba ama onumuzdeki ay adetimle baslasammi diyorum....
bu arada sen nasilsin

umudcum herhalde gökçen demek istedin:)))
canım ben de öyle olduğunu düşünüyorum
bak butterflyın incir kürü yaptığını blimiyordum ayy ben de yapacam bu ay ilk adetimle:))))
sana da allah kolaylık versin canım
işin çok zor sen yazdıkça hayretler içerisinde okuyorum
kızların dediği gibi ovulasyın günlerinde başbaşa kalmaya dikkat edin
ne güzel hastanedesin her an test yaptırman hormonlarına baktırman takip yaptırman mümkün
bunu kullan bence

tüp bebek raporu için en az 3 tane aşılama gerekiyo yada eşinin sıperm testi 5 milyonun altında olması gerekiyo yada vs
sinde bunlar varmı

Benim eşimin en son sperm sayısı 3 milyondu. ama değiştimi bilmiyorum. bir negatif tüp denemem var. aşılama gerekiyosada yaptıracam artık napayım. durumumu izah edecem gidip. bakalım ne diyecek.

GOKCENN
evet eevet bende adetimle baslayacam...RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH...
bebegim canim benim yaa bazen demekki olmuyor zorlamaya gerek yok RABBIMIN bana verdigi omru yasayayim diyorum aradan bi sure geciyo ben onu ozluyorum melegimi ozluyorum ona dair hayaller kuruyorum bole bir ikilem iste...
aaa evet hast. ben hormonlarima baktiriyorum zaten yumuracigima hic baktirmadim onada baktirayim bir ara :)) hast. etinden sutunden faydalanayim...

lorkem çalışmalarının sonu güzel olsun inşallah maaşallah diyeyim de:)))
valla aslında öğrenmek istediğim buydu
böyle bir durumda hangisi daha mantıklı
hemen o an mı ölçmek yoksa tekrar uyuyup her zamnki saatte mi ölçmek
gerçi cevabımı aldım:))
birde bazı günler zaruri olarak 20 dakika ya da 30 dakika erken ölçüyorum o durumda atelşimi
ölçtüğüm gibi mi gireyim yoksa başka bir mantığı var mı teşekkür ederim:)))

gokcen yarım saat 20 dk cok farketmez
ama mesela hep 7 de olcuyorsun aynı saatte yatıyorsun 6 da kalktıgında 36.3 cıktıysa 36.2 gırebılrıısn
genelde saat bası yada 2 saatte 0.1 derece fark edıyo
ama yumurtlama zamanı onelı tabıkı bu ufak farklılıklar

kızlar bıde e2 yanı ostrojenı yuksek olan varsa bencer ıncır kurunu yapmasın
ben yaptıgım ay sıkıntı cekmıstım bıraz
zaten yumurtlama duzgunse duzenı bozabılır
ama yumrutlama sorununuz varsa yada gec yumurtlıyorsanız faydaısnı gorebılrısınız dıye duusnuyorum

Benim eşimin en son sperm sayısı 3 milyondu. ama değiştimi bilmiyorum. bir negatif tüp denemem var. aşılama gerekiyosada yaptıracam artık napayım. durumumu izah edecem gidip. bakalım ne diyecek.
3 m,lyonsa verler aşılama istemezler yani bu büyük bir avantaj inan bizim yüzümüze bakmıyolar
bu sıperm testi ilede normal yolla hamile kalınmıosa hiç kimse hamile kalamaz diyo

umud gitmeden oku
sen kendinede bi multıvıtamin al bu tempoya lazım hem çalışmayada enerjin olur
oneday 60 kapsülü 30 tl kargo dahil aldım canım

Lorke sabah çalışma olmamış akşam olsun bence bugün ateş topiğindemi bi yerde okudum çatlatma iğnesine rağmen 4 gün sonra çatlayan yumurta olabiliyormuş.Bundan sonra o dönemdede gün aşırı çalışacam ben geçti diye umursamıyordum

selam kızlar, bu tetanoz aşısı beni mahvetti, kolumun ağrısından duramıyorum 2 gündür, üstüne birde grip olmuşum..salya sümük gidiyor, ne yapacağımı şaşırdım ya :(

Lorke sabah çalışma olmamış akşam olsun bence bugün ateş topiğindemi bi yerde okudum çatlatma iğnesine rağmen 4 gün sonra çatlayan yumurta olabiliyormuş.Bundan sonra o dönemdede gün aşırı çalışacam ben geçti diye umursamıyordum
ayy evet ya son hafta kalana kadr calısmak lazım aslında
bende esıme dedım bıde bu aksam da olsun sonra nadasa cekıcem kendımı dıye :27:
ole yapmayayım en ıyısı
ama akıntı kesılınce bıtmıstır dıye dusununuyorum ben
cok barız oluyo cunku benım akıntım

selam kızlar, bu tetanoz aşısı beni mahvetti, kolumun ağrısından duramıyorum 2 gündür, üstüne birde grip olmuşum..salya sümük gidiyor, ne yapacağımı şaşırdım ya :(
gecmıs olsun melısım ya grıp mı oldun sende
bu sene hamılelerın hepsı grıp oldu galıba
ası olayını hıc anlamıyorum ama 2 gundru agrıması kotu hakkaten

selam,
burda ateş topiğinden daha tecrübeli arkadaşlar vardır belki bi grafiğimi koyayım dedim bi yorumu olan varsa dinlerim..
herkesi öpüyorummmmm muaaahhhhhhhh

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateısın gerı yukselmesı hayra alamettır ınsallah
15 dpo olmus test yapmayı dusunmedın mı hıc
ben olsa yapardım kesn

Back
X