- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.961
yok canım ben ankara da yaşıyorum haliyle görüşmelerde yanına gidiyoruz kaan hocanın bizim fsh oldukça düşük kaan hoca fsh için iğne verdi bize 10 gündür onu kullanıyoruz
canımmmmmmmmm naber bebişim ebayda gezdim biraz ama hiç bişey anlamadım ,yabancı dilim sıfır ve şu sepet kafama da bi türlü girmiyo
Yawru kuş nasıl ,üzüyomu annesini:)
evet topiğimizin perisi :)))))))))))))[/QUOTESende topiğimizin cadısı ama tatlı ,şeker cadısı:)
bizimki 2,12 burdanda düşük gibi görünüyor. sizinki kaçtı ki?çok şanslısın kaan beyle yüzyüze görüşmek daha başkadır.
kriscim amacın ne şekerim hani beni deli etmek istiyosan bileyim
ne alacaksin e bay den?
canım krisin dediği gibi her zaman gelecekl tehlikeleri bil ama yüreğini bozma
bende zamanında 18-19 yaşlarındayken bizim bi komşumuz vardı jale abla kadını bi rahat bırakmazdım
sigara içiyordum o zamanlar evde rahat içemezdim gider ona içeerdim bide çay kahve fasıllarımız olurdu.bide o zamanlar bi sevgilim vardı komşunun evinden onu arardım o beni aradı
bence bu kadar takılma ama çok rahatsız olduysan söyle ablacım bazen cips abin yorgun oluyor
hem biz daha yeni evliyiz falan filan de elbette anlar
CanımmmmmmmmmmBoncukkkkkkkkkkk ordan bakınca ben biraz saf olabilirim ama öylede belden aşağıya wurulmaz ki
kris bide bizim MR vardı hatırlıyomusun kaç ay var diyodum 17 şubatta oda onada az kaldı
bende zamanında 18-19 yaşlarındayken bizim bi komşumuz vardı jale abla kadını bi rahat bırakmazdım
sigara içiyordum o zamanlar evde rahat içemezdim gider ona içeerdim bide çay kahve fasıllarımız olurdu.bide o zamanlar bi sevgilim vardı komşunun evinden onu arardım o beni aradı
bence bu kadar takılma ama çok rahatsız olduysan söyle ablacım bazen cips abin yorgun oluyor
valla öyle tatlı ki yanaklarını sıkmamak için kendimi zor tutuyorum :))))))))
1 ay olmadı yada oldu fsh sanırım 0,55
ahh ronyam ahhh
haaaaahaaaa
sizinkide düşükmüş. bizede bir ay bu ilaçları kullanın sonra gerekirse hormon ilaçlarına geçeriz dedi.ben de sabırlı olabilsem.
haaaaahaaaa
sizinkide düşükmüş. bizede bir ay bu ilaçları kullanın sonra gerekirse hormon ilaçlarına geçeriz dedi.ben de sabırlı olabilsem.
Canımmmmmmmmmm
haaaaahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?