- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.981
vallahi ya zaman nasil geciyor degil mi?
hayirlisiyla onuda yaptirsaniz
haaaaahaaaa
sizinkide düşükmüş. bizede bir ay bu ilaçları kullanın sonra gerekirse hormon ilaçlarına geçeriz dedi.ben de sabırlı olabilsem.
canım diyen dillrini yerim ,eesmerim benim ,ne tatlıymışsın sen öyle boyun boyuma huyun huyuma :)
cankusum bir tek sn sarısın kaldın abide sewiyormuş daha koyu saçı gel sende esmer yap kendini çok yakışır dimi kızlar:)
Allah herkese sabır ve kolaylık versin,bizim fsh de 3,5,şimdi 5,5 oldu canım:)
yumurtladim kusum sen
bu gecede calismaya devam ve bacaklar 2 saat havaya
bugunden itibaren gun asiri birkac kez daha yapin ama garanti olsun.
evet canım benim oldukça düşük sen beni kendinle kıyaslama yaptığın zaman sevinebilirsin biz zaten şuan hormon ilaçlarındayız iğnelerle fsh ı yükseltmeye çalışıyo kaan hoca
o sabır işine gelince al benden de o kadar zor ya sabır işi
güzeller öpüyorum hepinizi
sayfalar yine uçuşa geçmiş
Yerim ben seni. Öpücüklerimi gönderiyorum
Ama hepimiz esmersek krisimizde nazar boncuğu olarak sarışın kalsın aramızda bence...
tatlım sizin sayı 70 mil çıktıya sıfırda bak göreceksim şubatta en geç martta gelicek küçük mucizen ,işte o gün sewiçten gülmiyeceğiz ağlıyacağız:)
Kriscim ama hala çoook silik çizgi zor görünüyor acaba yanlışmı yapıyorum 4. saatte yapıyorum son iki saat sıvıda pek almıyorum.Eşimde yumurtladınmı diye sordu hee dedim 1 saat sonra kümeste buluşalım
Kriscim ama hala çoook silik çizgi zor görünüyor acaba yanlışmı yapıyorum 4. saatte yapıyorum son iki saat sıvıda pek almıyorum.Eşimde yumurtladınmı diye sordu hee dedim 1 saat sonra kümeste buluşalım
ben inişe geçtim sonra görüşürüz.
AYYYYYY eşin mi dedi bunu gülmekten kırıldım kız ,bende eşime söyleyeyim bunu bayılır valla:)
aslında nisanı beklemem lazım ama ben martta çalışmalara başlıcam :))))))))))
ayy çok istiyorum perimmmm Allah hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin
aminnn inşşallah yaşatacak yuce rabbim ,Şunu şurası ne kaldı dimi martta:)
Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mubarek gün ,cumar_pazar tatil sayalım bakalım şaban gibi
Hıı bana randevu veriyor.Çok romantik bir aşk hikayesi bizimki :92:
aminnn inşşallah yaşatacak yuce rabbim ,Şunu şurası ne kaldı dimi martta:)
Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mubarek gün ,cumar_pazar tatil sayalım bakalım şaban gibi
Pamuk demek mart kedisi olacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?