Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vallahi ya zaman nasil geciyor degil mi?
hayirlisiyla onuda yaptirsaniz

evet canım ya zaman ilk başta geçmiyo gibi görünüyo benim ilk verdiğim siparişlerimi hatırlıyomusun dur bakalım diyodun hepsi 90 kapsüldü şimdi içinde 10 tane kaldı vitaminlere bakıpta şaşırıyorum zaman nasıl geçiyo diye

Yerim ben seni. Öpücüklerimi gönderiyorum
Ama hepimiz esmersek krisimizde nazar boncuğu olarak sarışın kalsın aramızda bence...

yumurtladim kusum sen
bu gecede calismaya devam ve bacaklar 2 saat havaya

bugunden itibaren gun asiri birkac kez daha yapin ama garanti olsun.

Kriscim ama hala çoook silik çizgi zor görünüyor acaba yanlışmı yapıyorum 4. saatte yapıyorum son iki saat sıvıda pek almıyorum.Eşimde yumurtladınmı diye sordu hee dedim 1 saat sonra kümeste buluşalım

QUOTE=pamuk58;17278451]evet canım benim oldukça düşük sen beni kendinle kıyaslama yaptığın zaman sevinebilirsin biz zaten şuan hormon ilaçlarındayız iğnelerle fsh ı yükseltmeye çalışıyo kaan hoca
o sabır işine gelince al benden de o kadar zor ya sabır işi [/QUOTE]

kıyaslıycak pek bişey yok canım bizimkide düşük.ya sabır ya sabır ya sabır çekicez artık.

tatlım sizin sayı 70 mil çıktıya sıfırda bak göreceksim şubatta en geç martta gelicek küçük mucizen ,işte o gün sewiçten gülmiyeceğiz ağlıyacağız:)

tatlım sizin sayı 70 mil çıktıya sıfırda bak göreceksim şubatta en geç martta gelicek küçük mucizen ,işte o gün sewiçten gülmiyeceğiz ağlıyacağız:)

aslında nisanı beklemem lazım ama ben martta çalışmalara başlıcam :))))))))))
ayy çok istiyorum perimmmm Allah hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin

AYYYYYY eşin mi dedi bunu gülmekten kırıldım kız ,bende eşime söyleyeyim bunu bayılır valla:)

inşallah hamiş kalırsında kümeste değilde hastanede buluşursunuz :)))))))))))

aslında nisanı beklemem lazım ama ben martta çalışmalara başlıcam :))))))))))
ayy çok istiyorum perimmmm Allah hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin

aminnn inşşallah yaşatacak yuce rabbim ,Şunu şurası ne kaldı dimi martta:)
Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mubarek gün ,cumar_pazar tatil sayalım bakalım şaban gibi

ooo bugün harika espriler sende valla maşallah Allah neşeni artırsın canımmmmmmmmm
öyle sayınca günler geçmiyo ben herzaman şöyle diyorum yatcaz kalkcaz yarın olcak

Hıı bana randevu veriyor.Çok romantik bir aşk hikayesi bizimki :92:

Canım ya daha ne olsun ,randevuda vermiş eşin oooohhhh hadi bakalım kolay gelsin:)
Arkadaş aradı şimdi çağırıyo şimdi oraya gideceğin ama aklım sizde çok yazıpta sayfaları uçurmayın hadi yorulmadınız mı gidin biraz da tv seyredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…