- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.261
selaaammm..
ooo bu akşam herkes gelmiş sıraylan:)))
ronyacım dualarımız seninle inşallah uslu mu uslu tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı ir bebişin olacak hayırlısıyla..
lorkemmm maaşallah hadi bakalım amerika yolu göründü demek gelince tedaviye başalrsınız hem belki de hava değişikliği iyi gelir
tedavisiz gelir bebişiniz inşallah ben de ateş ölçmeyi bıraktım bu ay hiç ölçemedim dört gözle adet bekliyorum yine bugün 33. günüm yine 50 lere vuracak gibi doktora gideceğim biraz bekleyeyim de bu adetimden sonra rahim filmimi de çekileceğim artık eşimin ameliyatını bekliyordum hamilelik şansını arttırıyor diye.
yağmurcum hayırlı olsun çok sevindim senin adına..
ekintos canım çokk geçmiş olsun inşalalh tez vakitte geçer sarılığı paşanın rabbim korusun onu
ekincim çalış çalış boş durma boş duranı allah sevmez:))))
butterfly canım ne yaptın rahim ağzın ölçüldü mü bugün aklımdan geçtin inan ne yaptı ki diye düşündüm
umarım bir sıkıntı yoktur dikişe gerek kalmaz bende de rahim ağzı yetmezliği olduğu için biliyorum sıkıntılı bir durum araştırmıştım aman diyim dikkat et
canım gözün aydın ,çokkk sewindim:))çok güzel canım hep böyle hisset sen ne kadar rahat olursan ve inanırsan sonucuda güzel olur. Bende bugün çok heycanlıyım ilk kez bugün bebeğimi hissettim sabah sağ tarafıma yatmıştım bi baktım içimde bişey kaydı sağa sola inanamadım harika bi duyguydu inşallah en kısa zamanda sende bu duyguları yaşarsın
canım sewiyorum senı hoşgeldin:)slm cicişler nabersinizzzzzzzzzzz
saol kara gözlüm benım:))yağmurum tüp bebek tedavin hayırlı olsun canım benim rabbim tüm güzellikleri nasip etsin sana inşallah inşallah bize hamileyim müjdesiyle gelirsin seni seviyorum temiz kalpli arkadaşım
inşallah tatlım inşallah:))
Canım Yağmur'ummm ne kadar sevindim anlatamam.
Haydi hayırlısı olsun.
Tüp bebekte 3 kişi olduk.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
saol canım Allah razı olsun:)selaaammm..
ronyacım dualarımız seninle inşallah uslu mu uslu tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı ir bebişin olacak hayırlısıyla..
lorkemmm maaşallah hadi bakalım amerika yolu göründü demek gelince tedaviye başalrsınız hem belki de hava değişikliği iyi gelir
tedavisiz gelir bebişiniz inşallah ben de ateş ölçmeyi bıraktım bu ay hiç ölçemedim dört gözle adet bekliyorum yine bugün 33. günüm yine 50 lere vuracak gibi doktora gideceğim biraz bekleyeyim de bu adetimden sonra rahim filmimi de çekileceğim artık eşimin ameliyatını bekliyordum hamilelik şansını arttırıyor diye.
yağmurcum hayırlı olsun çok sevindim senin adına..
ekintos canım çokk geçmiş olsun inşalalh tez vakitte geçer sarılığı paşanın rabbim korusun onu
ekincim çalış çalış boş durma boş duranı allah sevmez:))))
butterfly canım ne yaptın rahim ağzın ölçüldü mü bugün aklımdan geçtin inan ne yaptı ki diye düşündüm
umarım bir sıkıntı yoktur dikişe gerek kalmaz bende de rahim ağzı yetmezliği olduğu için biliyorum sıkıntılı bir durum araştırmıştım aman diyim dikkat et
Hadi bismillah canım rast gitsin tedavin inşallahhhhhhhhh
merhaba canım ah sorma ya yarın sabah randevum var içim bi garip bi taraftan kendimi rahatlatıyorum bişey olmuycak diye diğer taraftan korku içimi kemiriyor allahım inşallah bi sıkıntı olmaz dua edin bana valla canım insan dikişi bile göze alıyor ama dikiş için geç kalınmış olması fikri korkutuyor. Allahın izniyle bi sıkıntı olmuycak inşallah. Sen nasıl anladın rahim ağzı yetmezliği olduğunu
canım içini ferah tut inşalalh rabbimin izniyle gerek kalmayacak zaten eğer çok sıkıntılı olsaydı şimdiye kadar dikiş atarlardı diye düşünüyorum
yani 18. haftayı beklemezlerdi sen yine de bişi olmayacak diye düşün
canım ben bir yıl önce polip ameliyatı oldum polip vardı rahmimde o alındı
ameliyatı yapan doktorum ameliyat sırasında rahmimin ağzının olması gerekenden daha açık olduğunu farketmiş hatta ameliyat sırasında aleti yerleştirirken hiç zorlanmamış rahimmin ağzı zaten açıkmış bu da hiç doğum yapmamış olanlarda mümkün değilmiş sen de rahim ağzı yetmezliği var dedi bana genetik bir durum
telaşlanacak bişi yok sadece hamile kladığında 12. haftada dikiş atılacak rahimne sonra çok dikktli olacaksın 20. haftadan sonra da yatışa geçeceksin dedi
anladım canım rahime yapılan operasyolarda sıkıntı yapıyormuş. benimde genetik aslında rahimde perde olan kadınların % 50 sinde rahim ağzı yetmezliği oluyormuş. Evet hamileliğinde çok dikkatli olmak lazım valla inanmazsın 1 aydır evdeyim bi doktor için çıkıyorum bide bi gün çok bunaldım eşimle avm ye gittik oda korka korka dolaştım 18. haftadada bi sıkntı olmazsa içim biraz daha rahat olacak.
Sen aslında şanslısın en azından bu sorununu biliyorsun önlemi alındımı başarı şansı çok yüksek. Genelde bu sorunu bir iki kayıptan sonra anlaşılan kadınlar var. Benim gebelik takibine gittiğim doktor riski söyledi ama hiç bir önlem almadı. bende bu konuda uzmana gittim ve bu sorunu öğrendim çok şükür geç kalmadan
doğru belki de operasyon sıasınsda olmuştur bilemiyorum doktorum bana böyle açıklama yaptı bunun sevebi ne deyince de genetik dedi
internette yaptığım araştırmada da genelde genetik bir durum olduğunu okudum hep
evet bende gerçekten kendimi şanslı hissediyorum bu kadar zor elde edilen bebeği (daha elde bile edemedim gerçi) birde kaybetmek gerçekten zor olsa gerk rabbim kimseye yaştmasın böyle bir şeyi
sende şanslı sayılırsın inşalalh..
rabbim yardımcın olsun yarın..
güzel haberlerini bekliyorum inşalalh iyi geceler canım..
ekın galıba normale donecek en azından bı kac gun toparlanacak gıbı tablonselam kızlar
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu tablom 3 gündür silik çıkan ov. testim var ve çalışmam yok canımda istemiyor
taze anneler gelip gitmiş..
facede bebişleri görüyorum maşallah hepsine.
lorke amerikayıda fethet içinde kalmasın canım
ronyam bu halde çalışıyorsun Rabbim çok güç versin sana inşallah.
hadı hayırlısı ınsallah bu seferkılerden bırınden bırı spermı yutar sana da tutunuriyiyim sağol canım sen nasılsın? epey uğraşıların var ama hiç anlamadığımdan yazamadım. inşallah hiçbirine gerek kalmadan amerika hediyesi bi bebişiniz olur.
evet canım doktor bu ay da verdi.. 4 ay kullanmalısın ki aşılamaya geçelim dedi.. 3+1(3 ü gelişmiş biri gelişmek üzereymiş) yumurtam oldu. bu da tablom
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
zeynep kamıle gıdıyorum ya ben canım oranında genetık bolumu var bende bı dahakı gıdısımde aıledekı durumu anlatıp bı sorayım dıyorum bakalım ne dıyeceklerLorke'm Istanbul"da nasil bilmiyorum ama benim hastanemde bu tur testleri yaptirmak icin dusuk yada kustaja gerek yok.
Sen oradaki hastaneleri bi arastir istersen.
canım rahatca regl olmayı bekle o zaman
Selam canım,
En iyisini yapmışsın gez stres at tedavi öncesi.
Zaten adetti şuydu buydu beklemek yeteri kadar strese sokuyor insanı.
Benim döngüm tahmin ettiğim gibi stresten uzadı.
Normalde yarın adet olmam gerekiyordu.
Bende doktoruma gittim cuma tam yumurtlama haftamdı.
Ateş ölçüyorum 1 haftadır.
Çatladı yumurtam lutelfaza girmiş durumdayım.
Doktorum progestan verdi.
1 hafta kullan bırak zaten haftaya sökülürsün hormonlarınla fazla oynamayalım dedi.
En geç 20 sinde olurum herhalde.
Öyle böyle derken eşit gidicez neredeyse.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah...
ya ne gusel nunlan ekıntos gelmıs ama ben yoktum
ekın cok komıksın yha
valla guldurdun benı delüüü
10defa calıstın erken oldun adet
belkı sımdı hc calısmadan bebegın gelır
lorke az otur evde tatlusum
canım arkadaşlarım nerdesiniz,sizlere müjdem var:))
tüp bebeğe başlıyoruz biz,dualarınıza muhtacım:))))))
selaaammm..
herkese günaydıııııııııııınnnn..
bugün inşallah tatildir diyerek kalktım hazırlandım netten tekrar baktım bugün ve yarın tatilmiş
gerçektenn çokkk sevindim...
çünkü dün okula gidip glirken tam 3 kere düştüm allahtan bir tarafım kırılmadı
bugün gtiseydim kesin bir tarafımı kırardım:)))
gideyim de uykuma devam edeyim bari:)))
5N1K cizelgen hayirli olsun.
Haftaya guzel haberlerle gel insallah.
selam fıstıklarrr..
ronyacık nasılsınnn...
bir gittim geldim 32 haftalık olmuşsun valla maaşallah
ama üzülüyorum
ya bizi unutur da gelmezsen diye...
unutma bizleri olur mu..
tabi senin adına da çok seviniyorum kara kızına kavuşacaksın hasretin dinecek hayırlısıyla..
5n1k senin de hamiş haberini alınca çok mutlu oldum ama o anki duygularını henüz okuyamadım fırsat buulp da geçmişe o kadar gidemedim
merak ediyorum tedavi miydi seninki tam da hatırlayamadım..
hakikaten esranın dediği gibi nerde bu milletttt..
slm mıllet nasılsınız...
ben gezdım hsonu
dun de bugunde yogundum hep gıremedım gırsem de okudum kactım
sımdı yenı oturdum ya kocam azcık gec kalcak fırsattan sıtıfade bakayım dedım ...
mıdye dogum yapmıssın gozun aydın Rabbım hayrılı evlat eylesın ınsallah
ronyamm sıra sende yaa az kaldı valla ben heyecan yapıyorum hakkaten sızlerı dusundukce :18:
ceylanın hala agrıları varmıs sanırım ınsallah dıner en kısa zamanda
ceylan eger bulabılırsen buyuk cevsen de tahmıdıye duası var herturlu hastalıga sıfa ıcın okunuyor onu okumanı tavsıye ederım ..
yada ashabı bedır ın ısımlerını ellerını agrıyan yerıne koyup oku sıfa olsun ınsallah
5n1k cızelgen hayuırlı olsun ınsallah guzel gecer hamılelegınının her safhası
gokcen sende hosgeldın telaselerınızı bıtmıs hadı hayırlı olsun ..sende durumlar nası ates olcuyormusun
karden senın atesıne baktım suan dusuk devam edıyor daha catlama olmamıs ates dusuk gıttıkce calısmaya devam edın sız ...
boncukboncuk um gelmıs gıtmıs az kalmıs ama ozledım onu da masallah 4 ay bıtmıs bıle ya paşanın ...
umudum yaptır gotsın testı bencede nıye rısk alıyoruz kı bende anlamadım yanı
bılgemm ben sımdı devlette baslayacagım ya dusugum vs yok ama babanemde babamda pıhtılasma var kuzenımde aynı sekıde tum hamılelıgı ıgne ıle gectı genetık olarak ıhtımal dahılınde dıe dusunuyorum rıca etsem yapmazlarmıkı ıcımız rahat etsın dıye tup oncesınde
ekin enes ikilisi ortada yok sankı face de de artık cok paylasımcı degıller noldu bunlara haber alan varmı yakın zamanda
enesın atesı guzel gorunuyo ama sımdılık sonuda guzel olsun ınsallah
muesım sen kacıncı guundesın ne zaman baslayacaksınız merak edıyorum en yakınımda sen olacaksın sanırım takıpedebılecegım
canım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))
slm cicişler nabersinizzzzzzzzzzz
canım arkadaşlarım nerdesiniz,sizlere müjdem var:))
tüp bebeğe başlıyoruz biz,dualarınıza muhtacım:))))))
canım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))
içim şu an ne kadar coşkulu anlatamam,sanki bebğimin gelmesine çok az kaldı,öyle hissediyorum:))
Canimmmm cok sevindim senin adina rabbim isiniz rast getirsin insallah sonunda sabrinizin buyuk hediyesini alirsinizcanım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))
ceylan canım çok geçmiş olsun hasta olduğun için gelemiyorsun nete ama uğrarsan diye yazıyorum. Ben bugün bebeğimi hissettim içimde sağa sola kaydı yani nette 22. hafta falan diyorlar ama ben 18. haftasa hissettim
ceylan nasılsın ağrıların geçti mi???
sagol canım teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam ayy inşallah yakında bende hissederim rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu kız bebeklerin hareketi geç hissedilirmiş benimkidemi kız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?