Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım ah sorma ya yarın sabah randevum var içim bi garip bi taraftan kendimi rahatlatıyorum bişey olmuycak diye diğer taraftan korku içimi kemiriyor allahım inşallah bi sıkıntı olmaz dua edin bana valla canım insan dikişi bile göze alıyor ama dikiş için geç kalınmış olması fikri korkutuyor. Allahın izniyle bi sıkıntı olmuycak inşallah. Sen nasıl anladın rahim ağzı yetmezliği olduğunu

canım gözün aydın ,çokkk sewindim:))
slm cicişler nabersinizzzzzzzzzzz
canım sewiyorum senı hoşgeldin:)
yağmurum tüp bebek tedavin hayırlı olsun canım benim rabbim tüm güzellikleri nasip etsin sana inşallah inşallah bize hamileyim müjdesiyle gelirsin seni seviyorum temiz kalpli arkadaşım
saol kara gözlüm benım:))

Canım Yağmur'ummm ne kadar sevindim anlatamam.
Haydi hayırlısı olsun.
Tüp bebekte 3 kişi olduk.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
inşallah tatlım inşallah:))
saol canım Allah razı olsun:)

canım içini ferah tut inşalalh rabbimin izniyle gerek kalmayacak zaten eğer çok sıkıntılı olsaydı şimdiye kadar dikiş atarlardı diye düşünüyorum
yani 18. haftayı beklemezlerdi sen yine de bişi olmayacak diye düşün

canım ben bir yıl önce polip ameliyatı oldum polip vardı rahmimde o alındı
ameliyatı yapan doktorum ameliyat sırasında rahmimin ağzının olması gerekenden daha açık olduğunu farketmiş hatta ameliyat sırasında aleti yerleştirirken hiç zorlanmamış rahimmin ağzı zaten açıkmış bu da hiç doğum yapmamış olanlarda mümkün değilmiş sen de rahim ağzı yetmezliği var dedi bana genetik bir durum
telaşlanacak bişi yok sadece hamile kladığında 12. haftada dikiş atılacak rahimne sonra çok dikktli olacaksın 20. haftadan sonra da yatışa geçeceksin dedi

anladım canım rahime yapılan operasyolarda sıkıntı yapıyormuş. benimde genetik aslında rahimde perde olan kadınların % 50 sinde rahim ağzı yetmezliği oluyormuş. Evet hamileliğinde çok dikkatli olmak lazım valla inanmazsın 1 aydır evdeyim bi doktor için çıkıyorum bide bi gün çok bunaldım eşimle avm ye gittik oda korka korka dolaştım 18. haftadada bi sıkntı olmazsa içim biraz daha rahat olacak.
Sen aslında şanslısın en azından bu sorununu biliyorsun önlemi alındımı başarı şansı çok yüksek. Genelde bu sorunu bir iki kayıptan sonra anlaşılan kadınlar var. Benim gebelik takibine gittiğim doktor riski söyledi ama hiç bir önlem almadı. bende bu konuda uzmana gittim ve bu sorunu öğrendim çok şükür geç kalmadan

neyse kızlar hepinize iyi geceler valiliğin sitesinde okullar iki gün tatil deniliyor umarım öyledir diye ümit ederk yatmaya gidiyorum
hepinizi öpüyorum hayırlı geceler...

doğru belki de operasyon sıasınsda olmuştur bilemiyorum doktorum bana böyle açıklama yaptı bunun sevebi ne deyince de genetik dedi
internette yaptığım araştırmada da genelde genetik bir durum olduğunu okudum hep
evet bende gerçekten kendimi şanslı hissediyorum bu kadar zor elde edilen bebeği (daha elde bile edemedim gerçi) birde kaybetmek gerçekten zor olsa gerk rabbim kimseye yaştmasın böyle bir şeyi
sende şanslı sayılırsın inşalalh..
rabbim yardımcın olsun yarın..
güzel haberlerini bekliyorum inşalalh iyi geceler canım..

inşallah canım iyi geceler bende yatıyorum yarın erken kalkıcam

herkese günaydıııııııııııınnnn..
bugün inşallah tatildir diyerek kalktım hazırlandım netten tekrar baktım bugün ve yarın tatilmiş
gerçektenn çokkk sevindim...
çünkü dün okula gidip glirken tam 3 kere düştüm allahtan bir tarafım kırılmadı
bugün gtiseydim kesin bir tarafımı kırardım:)))
gideyim de uykuma devam edeyim bari:)))

gunaydın herkese...
burda yıne kar basladı hadı hayırlısı valla
ekın galıba normale donecek en azından bı kac gun toparlanacak gıbı tablon
calısın dıcem ama benım yapmadıgım seyı soylemem tesır edermı bılmıyorum

bızde fetret donemıne gırdık esımın bugunlerde ısı cok streslı sıkıntılı ve ıster ıstemez canı sıkkın gelıyo uykuya verıyo kendını
bakalım benım bugun yukseldı ama gerı dusecek cunku akıntım yenı basladı daha bugun

onumuzdekı 4-*5 gunu degerlendırsek fena olmaz ..

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadı hayırlısı ınsallah bu seferkılerden bırınden bırı spermı yutar sana da tutunur
atesın guzel yukselmıs ınsallah ıyıye ısarettır bu

Lorke'm Istanbul"da nasil bilmiyorum ama benim hastanemde bu tur testleri yaptirmak icin dusuk yada kustaja gerek yok.
Sen oradaki hastaneleri bi arastir istersen.
zeynep kamıle gıdıyorum ya ben canım oranında genetık bolumu var bende bı dahakı gıdısımde aıledekı durumu anlatıp bı sorayım dıyorum bakalım ne dıyecekler

canım rahatca regl olmayı bekle o zaman
ınsallah dedıgın gıbı arka arkaya tedavılerımız denk gelırse mujdelerı de ararda verırız hayırlısı ıle
sen kadıkoy acıbademde yaptıracaktın degılmı ..
suan gıtgın doktorun nerde pekı gıdıp gelıyormusun yoksa ıstanbula

oturamam bana yaramıyo
kocam bıle otur demıyo kızım artık
ben 2 yıllık pasaport vızesı alıcam senınkı nolsun dıo tabıkı bana da 2 yıllık al dedım sen gezerken ben pasaaportumun suresı doldu dıye evde mı oturucam dedım
canım arkadaşlarım nerdesiniz,sizlere müjdem var:))
tüp bebeğe başlıyoruz biz,dualarınıza muhtacım:))))))

canımmm cok sevındım ınan
ınsallah Rabbım bu sefer yuzunu guldursun hayırlısı ıle yagmurummm
nerde ne zaman baslıyorsunuz ayrıntıları beklıyoruz

gokcenn rahım fılmını ıhmal etme hemen cektır bıde amelıyat olmussun bılıyorsun amelıyatlarda ufak yapısıklıklar vs olabılıyo bazısı fılm esnasında acılıyo cunku
senın ılk ısın bu fılmı cektırmek olsun kesınlıkle

gunaydın hadı yıne ıyısın yat bakalım hemen
bende gecen hafta 2 kere dusmus bırı olarak o hıssı bılırım gecmıs olsun sana da

sağol güzel dileklerin için..
inşallah dediğin gibi olur..
güzel yükselmesi hoşuma gidiyor ama bir de sonu bebek olsa çok sevincem..
İnşallah o da olur..
değilse bu güzel yükselen tablolardan koleksiyon gibi 10 tane filan var bende..

5N1K cizelgen hayirli olsun.
Haftaya guzel haberlerle gel insallah.

saol bilgemm inşallah güzel haberlerimi vericem sizlere....

çok teşekkür ederim gökçen. o anki duygularım şaşkınlıktı fazlasıyla
eşim azospermi hastası cnm iki kez tese oldu, bir transferim neg. bir yarım kalan tedavi bu ikinci transferimiz...:Nazar:

inşallah öyle geçer lorkee birkaç gündür kahverengi lekelenmeler oluyor aslında yani gelen birşey yokta progestron jelı kahverengi geri geliyor. dr.uma söytledim önemli değil dedi. ama insan bu tedavi sürecinde sürekli bekliyor oluyor anladığım kadarıyla

canım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))

slm cicişler nabersinizzzzzzzzzzz

ay yagmur rabbım ısnı gucunu rast getrsın ınsallah
hayırlı haberlerlen gel
cok sevndım sonunda tedavıye baslamana

canım arkadaşlarım nerdesiniz,sizlere müjdem var:))
tüp bebeğe başlıyoruz biz,dualarınıza muhtacım:))))))

canım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))

içim şu an ne kadar coşkulu anlatamam,sanki bebğimin gelmesine çok az kaldı,öyle hissediyorum:))

yagmurummm nasıl sevindim bu kadar coşkulu olmana. sanki 1-2 ay önceki kendimi gördüm sende. sonun benim gibi olurr inşallahhhhh
harikasınnn bak gör herşey süper olucak!!!

Canimmmm cok sevindim senin adina rabbim isiniz rast getirsin insallah sonunda sabrinizin buyuk hediyesini alirsiniz

sagol canım teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam ayy inşallah yakında bende hissederim rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu kız bebeklerin hareketi geç hissedilirmiş benimkidemi kız acaba

ceylan nasılsın ağrıların geçti mi???

malesef canım geçmedi geçen yıllarda böyle tutuldugumda sürekli aglardım agır ilaçlar agrı kesiciler kullanmama ragmen ama bu sefer hiç aglamadım minoset kullanmama ragmen bebegim bana güç veriyo onun için dayanıyorum sadece yatarken kalkarken dönerken çok zorlanıyorum bebege bişey olacak diye korkuyorum rabbime emanet inşallah
sen nasılsın inşallah o gördügün kanama degilde ilaçtan falandır doktora ne zaman gidiyosun:26:

sagol canım teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam ayy inşallah yakında bende hissederim rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu kız bebeklerin hareketi geç hissedilirmiş benimkidemi kız acaba

inşallah canım 2-3 haftaya kadar sende hissedersin. Dokktora ne zaman gidicen 16. haftadan sonra büyük ihtimal cinsiyetini öğrenirsin. bende bugün doktora gittim çok şükür rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı geçen ay 37 mm di. bu ay dinlenmenin faydası galiba 42mm çıktı ve açıklık falanda yok. Ama rahimde bazı noktalarda incelmeler varmış çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi yırtılma riski varmış. Bunada şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…