• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelllll bayıldım kızının ciclerineeee... kırmızı puanlı benim favorimm harikaaaa.... allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin arkadaşımm... :nazar:

krishazelllll bayıldım kızının ciclerineeee... kırmızı puanlı benim favorimm harikaaaa.... allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin arkadaşımm... :nazar:
ya sorma elime nezaman gecer bilmiyorum ama resimlerine bakip seviyorum:))))))))))))))
Amin canim kardesim benim. Insallah sende . en kisa zamanda gorursun bu gunleri

canim bence proxeed kullansin esin .

krishazel canım proxeed morfolojıye falan etkı edıyormu kı bak sakunya dıye bır arkadastan alıntı yaptım şöyle demıs bır yerde:
canım bizde de morfoloji bozukluğu var. 3 ay yani 6 kutu kullandık, sayı 20 milyondan 29 milyona çıktı ama morfoloji ve hareket milim oynamadı.bu arkadasta 4 kez mıkro yaptrmıs tutmamıs.mustafa bahcecı esınde dna hasarından suphelenmıs.bır test yaptırın eger umut varsa bıraz tedavıyle belkı yıne tup bebek denenebılır ama yoksa bosuna hırpalamayın kendınızı demıs.offf ya bende de aynı seyler olursa ne zormus bu erkek ınfertılıtesı.hayır morfolojı falan bısı degıl.sperm kalıtesızlıgı en kotusu.1 mılyon sperm olsaydıda kalıtelı olsaydı :14::14:

birileri benimi bekliyor :97::97::97:
kız pammık adamı iyi edicem diye hırslanıyon gözünün önünde antibiyotikleri yutuyor şaşkın seni :96:
krisim kızının cicileri hayırlı uğurlu olsun hepsine bayıldım en çokta rengarenk olan elbiseye :40:
mericim eşine çok geçmiş olsun bol bol ot çöp kaynat içir :1::1:
Aleynacım ebay çok güvenilir bir site her ne kadar beni atsalarda :59::59::59:gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin

ronya naptınız hayatım ya tedavi nası gidiyo bizde test yaptırdık perşembe 8-9 lökosit varmış yine antibiyotik verdi ama 3 ay sonra gelin dedi.... değerler iyi beklemedeyiz işteee....

ronya naptınız hayatım ya tedavi nası gidiyo bizde test yaptırdık perşembe 8-9 lökosit varmış yine antibiyotik verdi ama 3 ay sonra gelin dedi.... değerler iyi beklemedeyiz işteee....

canım biliyorsun eşim en son tetradox ve biteral içmişti ayın 20.de bitti
bu hafta sperm kültürü baktırcaz bu sefer necmettin hocanın muayenesinde yaptırmıcam
kültür bakılcağı için laboratuarı olan bir merkezde baktırcam
smynara tüp bebek merkezi yada bornova şifa hastanesini düşünüyorum
bakalım eğer bittiyse lökosit bu ay aşılama yaptırcaz
bizdede değerler fena sayılmaz.

proxeed sperm icin uretilmis bir multuvitamin ve icinde gerekli hepsi var
tek tek almaktan daha iyi

pamuk bakalim sperm test i sonucunuz ne cikacak cok merak ediyorum cok

canımcım yarın proxeed kullanalı tam 1 ay olacak
diğerlerinede 1 ayı geçti 1.5 ay olmuştur hani bunlar da etki etmiştir valla bende çok merak ediyorum ama fsh 0,74 ordan belli canım çok düşük olduğu

canım şu oack ayınıda gecırelım dr. un dedıgı olsunda sonra alıcam.zaten hepsını ayrı ayrı almaktansa hepsı bır arada daha ıyı olcak tabı.ama esımı bunlara bıle zar zor ıkna ettım.hatta bı ara folık asıtı soyledım ıcsın dıyede tutturdu bana kafana gore ılac verıyorsun artık gınsengte,kecıboynuzu da,evıtamını cınkoda hıcbırını ıcmıycem dedı.belkı o anlık uzuntuyle soyledı bılemıyorum .zaten sonradan yıne ıcmeye devam ettı ama zor kabul ettrdım bunları.dr. bısı ıcmeyın dıyınce ıcmek ıstemedı gıcık.ama gecen gece ruyasında bır cocugumuz oldugunu gormus.sabaha kadar optum durdum sevdım hep falan dedı.hatta gun boyunca kac kez ıyı bakmıssın cok tombuldu deyıp durdu.sımdı daha cok ılımlı yaklasıyor.ıcmem demedı.bakalım.ama bızımkı ılaclada olcak sey degıl canım ya.ısterse 500 mılyon olsun kalıtelı sperm olmayınca neye yarar.bılemıyorum canım.ınsallah ıyı gelır

bu arada kızının cıcılerı harıka masallah.Rabbim ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ınsallah guzel kızına.

canımcım yarın proxeed kullanalı tam 1 ay olacak
diğerlerinede 1 ayı geçti 1.5 ay olmuştur hani bunlar da etki etmiştir valla bende çok merak ediyorum ama fsh 0,74 ordan belli canım çok düşük olduğu

canim sperm uretimi 74 gun suruyor
tam etki etmesi icin 3 ayi gecmesi lazim
daha erken birtanem

daha hormon tedaviniz sizin.

canım şu oack ayınıda gecırelım dr. un dedıgı olsunda sonra alıcam.zaten hepsını ayrı ayrı almaktansa hepsı bır arada daha ıyı olcak tabı.ama esımı bunlara bıle zar zor ıkna ettım.hatta bı ara folık asıtı soyledım ıcsın dıyede tutturdu bana kafana gore ılac verıyorsun artık gınsengte,kecıboynuzu da,evıtamını cınkoda hıcbırını ıcmıycem dedı.belkı o anlık uzuntuyle soyledı bılemıyorum .zaten sonradan yıne ıcmeye devam ettı ama zor kabul ettrdım bunları.dr. bısı ıcmeyın dıyınce ıcmek ıstemedı gıcık.ama gecen gece ruyasında bır cocugumuz oldugunu gormus.sabaha kadar optum durdum sevdım hep falan dedı.hatta gun boyunca kac kez ıyı bakmıssın cok tombuldu deyıp durdu.sımdı daha cok ılımlı yaklasıyor.ıcmem demedı.bakalım.ama bızımkı ılaclada olcak sey degıl canım ya.ısterse 500 mılyon olsun kalıtelı sperm olmayınca neye yarar.bılemıyorum canım.ınsallah ıyı gelır

bu arada kızının cıcılerı harıka masallah.Rabbim ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ınsallah guzel kızına.

Canim sen esine proxeed icir yeter . icimide kolay meyve suyuna kat gitsin.
gercekten proxeed sperm uretimine yarayan tek multuvitamin.
insallah doktorunuza gittiginiz zaman guzel haberler alirsinda hicbirseye gerek kalmaz.
Insallah esinin gordugu ruya gercek olur biranonce
cok dua ediyorum suan sana .

canım bak seni böyle karamsar görünce çok üzülüyorum
kalite sperm olmayınca falan diyorsun nerden biliyon takılma lütfen doktorların her dediğine
kendini yıpratırsın.Rabbim istedimi olur ve olacak inşallah lütfen ümidini kaybetme

canim sperm uretimi 74 gun suruyor
tam etki etmesi icin 3 ayi gecmesi lazim
daha erken birtanem

daha hormon tedaviniz sizin.

elimde 4 kutu proxeed kaldı biraz geçsin bidaha sipariş edicem çünkü geçen geldiğinde bayrama denk gelmişti ve 1 ay sürmüştü gelmesi :) inşallah herşey güzel olur

Back
X