- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #9.201
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degerlerimiz yakınmış canım ovulasyon testi aldımda preseed jel almadım ne kadar o jel bilgin varmı?
iyi yapmışsın canım şifa olsun inşallah tez zamanda hamiş kal emi :)
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler![]()
kızlar ben ilişki sıklığının sperm klitesini artırdığını biliyodum , kaan hoca ya biri sormuş bu konuyu oda gün aşırı yapılan ilşkinin doğru olduğunu yazmış
neden ayrı ayrı aldıkki birlikte alsan daha iyi olurdu
bana linkini kızlar vermişti ebaydan aldım 25 ovülasyon 25 de gebelik testi var içinde bir de jel 47 milyona aldım sen nerden aldın
ayrıca satıcıya yazıp tamamını ovülasyon testi isteyebiliyosun
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler![]()
mantıklı olanıda bu zaten hergün iyi değil tabikide bende böyle biliyordum
evet canım kaan hocaya gidiyoruz en son 1 ay önce yaptırmıştık sonuçta şöyle volüm:4 ml
sayı 22 milyon/ml
total motil sperm sayısı:11 milyon/ml
total sperm yüzdesi:%50
ileri hızlı:%0
ileri yavaş:%50
morfolojiye bakılmamış bide siz volümle falan çarpıyosunuzya o nasılcanım benimki toplamdamı yoksa sizce ml demi kriste yorumlar inşallah yarın.
kesinlikle iliski sikligi kaliteyi arttiriryor
erkegin surekli bosalmasi lazim
bende bu ml olaylarından hiç anlamıyorum ki hayatım ama değerleriniz yükselmeye müsait tabi morfolojide çok önemli kris yorumlarsa daha başarılı olur vitaminlerle takviye yapıyomusun peki
canim toplam da 22 milyon sizin
ml de 5.5 milyon
proxeed is gorur sizde.
canım sperm değerleriniz çok güzel
ml deki sayı 22 milyonmuş toplamda 4 ml sperm miktari var
22x4=88 milyon sperm var çok güzel
canım siz yumurtlama günlerinde preseed jel kullanarak bu işi çözersiniz
preseed jel spermlerin hareketlerini hızlandıryor yani sizdeki ileri yavaşlar daha bir hızlancak
ve yimirtayı bulcak
canim toplam da 22 milyon sizin
ml de 5.5 milyon
proxeed is gorur sizde.
yaaa eminmisin 88 dediler sevinmiştim ama kısa sürdü sevincim yanında ml yazıyoya bende milimde sanmıştım((((((
neyse artık bekleyecez krisi evet canım bide bu sonuç ameliyattan 1 buçuk ay sonra yapıldı bencede güzel bilmem bunu kaan hocanın orda yaptırdık ama mesela şunlar yazıyo ayrıyetten
immatür form:%3
aglutinasyon:%10
lökosit:1mil/ml bilmiyorum bunlar morfolojiylemi alakalı neyse krisi kaçırdık bugün yarın inşallah cevap verir:))))
çoook özür ben yanlış yorumlamışım ve tabiki ronyada :))
gerçektenmi 88 milyon yani bunun kaçı hareketli 44 milyonumu :18: benim şubatta romatizma kontrolüm var ben en iyisi ilacı şubatta bırakıyım bu arada hsgyide çektirmiş olurum bende şimdilik bi problem yok gibi sonra yogun bi şekilde çalışım bari sonrada size hamiş haberlerini veririm inşallah![]()