Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
degerlerimiz yakınmış canım ovulasyon testi aldımda preseed jel almadım ne kadar o jel bilgin varmı?

neden ayrı ayrı aldıkki birlikte alsan daha iyi olurdu

bana linkini kızlar vermişti ebaydan aldım 25 ovülasyon 25 de gebelik testi var içinde bir de jel 47 milyona aldım sen nerden aldın
ayrıca satıcıya yazıp tamamını ovülasyon testi isteyebiliyosun

neden ayrı ayrı aldıkki birlikte alsan daha iyi olurdu

bana linkini kızlar vermişti ebaydan aldım 25 ovülasyon 25 de gebelik testi var içinde bir de jel 47 milyona aldım sen nerden aldın
ayrıca satıcıya yazıp tamamını ovülasyon testi isteyebiliyosun

ben ebaydan korktum ya diger arkadaşlar bile sorun yaşadı bende yabancı dilde yok başıma bi iş açarım falanda ama fiyatı çok iyiymiş olsun 20 tane ovulasyon almıştım şimdide gebelik çok alırım dengelemiş olurum yarın olsunda bi o zaman digerler arkadaşlarda yardım eder almaya çalışırım:))

evet canım kaan hocaya gidiyoruz en son 1 ay önce yaptırmıştık sonuçta şöyle volüm:4 ml
sayı 22 milyon/ml
total motil sperm sayısı:11 milyon/ml
total sperm yüzdesi:%50
ileri hızlı:%0
ileri yavaş:%50
morfolojiye bakılmamış bide siz volümle falan çarpıyosunuzya o nasılcanım benimki toplamdamı yoksa sizce ml demi kriste yorumlar inşallah yarın.

canim toplam da 22 milyon sizin

ml de 5.5 milyon

proxeed is gorur sizde.

kesinlikle iliski sikligi kaliteyi arttiriryor
erkegin surekli bosalmasi lazim

canım adam demişki her gün mü iki günde birmi daha iyi diye hocada gün aşırı spermler için daha mantıklı demiş

birde biz bu ay 4 gün arayla 2 test yaptırdık sonuçlar farklı farklı çıkmıştıya

bi taneside onu sormuş kaan hocada sürekli değerler değişir yazmış üç dört gün sonra yaptırın bariz farklı olmaz ama değerler değişir bu da normal yazmış

bende bu ml olaylarından hiç anlamıyorum ki hayatım ama değerleriniz yükselmeye müsait tabi morfolojide çok önemli kris yorumlarsa daha başarılı olur vitaminlerle takviye yapıyomusun peki

sayi ml de az oldugu icin morfolojiye bakmamislardir

proxeed plus ile sayi artar

yaninda

evicap 400 e vitamini
ginseng
l arginine
omega 3

kullanin.

saglikli beslenin
yuruyus yapin

sabahlari ari sutu bal polen ac karnina.

bunlari yaparsaniz sonuc alirsiniz

malesef canım taze test sonuçları yok elimde.çünkü eşimde 1,5 senedir doktora gitmedi ne alemde olduğunu bilmiyoruz.bu aralar üzerine gidiyorum doktor konusunda ama erkek işte armut piş ağzıma düş diyor.test olayına sinir oluyormuş beyfendi.ben aklınıza gelebilecek bütün test ve tahlilleri yaptırdım çok sayıda doktor muayenesinden geçtim iğneler vb. birçok şey yaptım ve hala uğraşırken adam utanmasa [tabi küçük bir ihtimal bile olsa mümkün olması için]bu testide sen yaptır diyecek

canım sperm değerleriniz çok güzel
ml deki sayı 22 milyonmuş toplamda 4 ml sperm miktari var
22x4=88 milyon sperm var çok güzel
canım siz yumurtlama günlerinde preseed jel kullanarak bu işi çözersiniz
preseed jel spermlerin hareketlerini hızlandıryor yani sizdeki ileri yavaşlar daha bir hızlancak
ve yimirtayı bulcak

yok canim oyle degil
ml de 5.5 milyon

toplamda 22 milyon

morfolojiyede 5 milyon oldugu icin bakilmamistir

neyse artık bekleyecez krisi evet canım bide bu sonuç ameliyattan 1 buçuk ay sonra yapıldı bencede güzel bilmem bunu kaan hocanın orda yaptırdık ama mesela şunlar yazıyo ayrıyetten
immatür form:%3
aglutinasyon:%10
lökosit:1mil/ml bilmiyorum bunlar morfolojiylemi alakalı neyse krisi kaçırdık bugün yarın inşallah cevap verir:))))

kaan hoca sizin sorunu cozer canim
\sabirla tedavinizi yaptirin

hormonlar nasil fsh kac ti? gerci sorun olsa soylerdi kaan hoca

gerçektenmi 88 milyon yani bunun kaçı hareketli 44 milyonumu :18: benim şubatta romatizma kontrolüm var ben en iyisi ilacı şubatta bırakıyım bu arada hsgyide çektirmiş olurum bende şimdilik bi problem yok gibi sonra yogun bi şekilde çalışım bari sonrada size hamiş haberlerini veririm inşallah:49::49:

yalniz meri nin gibi sizin sansiniz var
cunku volumunuz fazla

ml de sayi atrinca totalde cok buyuk rakam olacak

meri ve senin icin cok buyuk avantaj bu arkadasim sanslisiniz

Back
X