Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabikide 88 milyon bizim 80 milyon toplam milimde 17 milyon bu değerlere bile kris seni bu ay hamile bırakıcam diyosa seni bu ay garanti bırakır ama pressed ve ovülasyon testleride hamileliği kolaylaştırıyor

hyr canim ceylan icin henuz erken
3 ay proxeed kullansin ozaman duzelir esinin degerleri

:1::1::1: yok canım önemli degil ne yapalım artık en kısa zamanda yülselir umarım bende bu arada ilaca devam ediyim bari ...

kesinlikle krishazelin dediklerini yap derim çünkü bizimde önceki değerlerimiz sizinkine çok yakındı ve bu güne kadar hiç 6 milyonun üzerine çıkamamıştık ,burda kesinlikle yanlış yok değerler çok yakın bizimki artıysa sizinkide mutlaka artar

kaan hoca sizin sorunu cozer canim
\sabirla tedavinizi yaptirin

hormonlar nasil fsh kac ti? gerci sorun olsa soylerdi kaan hoca

valla fshyi hiç bilmiyorum canım ameliyatımızı ibni sina hastanesinde oldukya hepsi orda dosyada kaldı bide ben tabi o zamnlar anlamıyodum bu fshden falan hiç dikkat etmedim yani benimde kafama takıldı hsgyide orda çekinecemya ben sonucumu gösterirken kaan hocaya söyleyecem tekrar fsh ya bakılsın diye...

canım adam demişki her gün mü iki günde birmi daha iyi diye hocada gün aşırı spermler için daha mantıklı demiş

birde biz bu ay 4 gün arayla 2 test yaptırdık sonuçlar farklı farklı çıkmıştıya

bi taneside onu sormuş kaan hocada sürekli değerler değişir yazmış üç dört gün sonra yaptırın bariz farklı olmaz ama değerler değişir bu da normal yazmış

canim sayi sorunu olmayanlarda gun asiri iyi evet

ama sayisi az olanlarda yumurtlama gunun oncesi ve sonrasi iliski sansi arttiriyor
3. gunden sonra gun asiri devam edin diyorum hatirlarsan hep

oncesinde de gunsiri yapabilirsiiniz

ama ovulasyon testinde cvift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste yapin. sonra gunasiri evet

malesef canım taze test sonuçları yok elimde.çünkü eşimde 1,5 senedir doktora gitmedi ne alemde olduğunu bilmiyoruz.bu aralar üzerine gidiyorum doktor konusunda ama erkek işte armut piş ağzıma düş diyor.test olayına sinir oluyormuş beyfendi.ben aklınıza gelebilecek bütün test ve tahlilleri yaptırdım çok sayıda doktor muayenesinden geçtim iğneler vb. birçok şey yaptım ve hala uğraşırken adam utanmasa [tabi küçük bir ihtimal bile olsa mümkün olması için]bu testide sen yaptır diyecek

esin spermi evde versin sen gotur laboratuvara
benim esimde evde yapiyordu orada veremiyordu

canim sayi sorunu olmayanlarda gun asiri iyi evet

ama sayisi az olanlarda yumurtlama gunun oncesi ve sonrasi iliski sansi arttiriyor
3. gunden sonra gun asiri devam edin diyorum hatirlarsan hep

oncesinde de gunsiri yapabilirsiiniz

ama ovulasyon testinde cvift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste yapin. sonra gunasiri evet

onu biliyorum tabiki canım hep yazıyosun zaten uyguluycam bu ay zaten
bu arada ovülasyon testini bu günde yaptım dünkü gibi silik tek çizgi çıktı ama eşim yok o yüzden malesef yarın artık

valla fshyi hiç bilmiyorum canım ameliyatımızı ibni sina hastanesinde oldukya hepsi orda dosyada kaldı bide ben tabi o zamnlar anlamıyodum bu fshden falan hiç dikkat etmedim yani benimde kafama takıldı hsgyide orda çekinecemya ben sonucumu gösterirken kaan hocaya söyleyecem tekrar fsh ya bakılsın diye...

gerek duyarsa o ister zaten canim atlamaz onu
cunki kaan hocanin en onem verdigi sey fsh degeri
sperm testi bile istemiyor fsh istiyor

onu biliyorum tabiki canım hep yazıyosun zaten uyguluycam bu ay zaten
bu arada ovülasyon testini bu günde yaptım dünkü gibi silik tek çizgi çıktı ama eşim yok o yüzden malesef yarın artık

yarin yaparsiniz canim
nasilsa esinin volumu fazla yeterince stokluyor seni:)))))))))))

hic supheniz olmasin canim
cunki durumunuz kotu degil
biraz destege ihtiyaciniz var
meri nin hamile kalmasi yakindir
sen de 3 ay tani kendine

inşallah güzel arkadaşım hepimiz büyütücez göbekleri

benim bi ara fsh olayına canım çok sıkıldı nette deli gibi saatlerce araştırdım okudum gözlerimde kafamda fena şişti ,uyuyum artık

hepinizi kocaman öpüyorum kızlar kendinize cici bakın

Back
X