Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazel ben bu gün ovülasyon testini yaptım yine tek çizgi biraz daha koyu çıktı

bu testi her gün aynı saatte yapmak gerekiyo değilmi arada biraz oynasa fark edremi canım

Çok şükür valla:)İyi olmana sevindim bitanemm.
Ben iki gündür kötüyüm bulantı halsizlik falan..
Bebiş iyi canım..Kah korkularla kah umutlarla yola devam.
Sen ne aşamadasın canım.Takviyeleri kullanmaya başlamışsınız öyle okudumm..
İnşallah şu fsh düşerde degerleriniz normale döner.

gülüm çok dikkat et kendinede bebişede canım

Sen nasılsın tatlım 3 aya kadar hamilesin inşallah sende:)
Değerler iyi sizin maşallah.

ben iyiyim çok şükürde canım eşim bi gün iyi bi gün hasta napıcam bilmiyorum ,bu günde ateşlendi düşürene kadar cebelleştim durdun

bizim değerler arttı biraz şükür fsh düşmeden hamile kalmam lazım ,hayırlısı artık canım

ben iyiyim çok şükürde canım eşim bi gün iyi bi gün hasta napıcam bilmiyorum ,bu günde ateşlendi düşürene kadar cebelleştim durdun

bizim değerler arttı biraz şükür fsh düşmeden hamile kalmam lazım ,hayırlısı artık canım

canim cok gecmis olsun
antibiyotik icmesin esin dr vermedikce
minoset icebilir

artik cikar heralde cift cizgi yarin yada obur gun cikar diye dusunuyorum

cift cigi cikinca biliyorsun degil mi yapacaklarini:)))

aman gozunu seveyim esini iyilestir adam lazim.

yapıcaklarımı biliyorum canım

benim elimde değilki kendinede dikkat ediyo ama işte bünyesi çok zayıf,midesi hassas hafif üşüttüğü zaman anınna öğğ yapıyo

bizim evde sorun var en çokda ondan oluyo,burayı tutarken 10, ayda gaz bağlanıcaktı güya hala yok ,bizde ufoyla idare etmeye çalışıyoruz ,bonyoda üştüyo galiba

Ah canım ya..İlaçtan uzak durun.Ilık duşa sok ateşlenince hemen. Bitki çayları iyi gelir.Soğukalgınlıgımı?

yaa ne maci yaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

o bu hafta lazim ... gidip yine hastalanacak .

niye gonderiyorsun .

çok kötü değildi zaten canım ateşi vardı sadece onuda düşürdük,spor amaçlı,arabayla gidip geliyo bide kapalı halısaha , başta bende kızdım ama önceden ayarlanmış ,her konuda sözümü dinlerde şu maç konusunda söz geçiremiyorum ben ona

Back
X