Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan06, gokcen44, krishazel, eneslena+, ekintos, Adaesila

hepinize ıyı geceler hatunlar
yarında programım full o yuzden dınlenmem lazım :21:
ctesı de ızmıre gıdıyoruz esım ve bı arkadasımla baska bı arkadasıımızı zıyarete :10:

aşureme bakmadan yatmayınnn herteLden

kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yok
otur adam gıbı gununu bekle guzelce :20:
ates olcseydın belkıde ızın verrıdım duruma gore :33:

bıtmez bıtmez cok sukur
severız mısafırı karı koca ama mumkunse regl oncesı olmasa daha ıyı oluyo :37:

koydum bıle
buyrun bakalım

herteLden: Muharrem,Hicri Yılbaşı,Aşure

Allah razı olsun ceylan
benı sen anladın bak tas kalplı gorunusumun ardındakı merhamet pamukcuklarını sen gordun valla :1:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

lorke ve ekin kızlar sağolun inşallah hayırlı sonuçlar alırım
ekin hiç canını sıkma bende kızlar gibi düşünüyorum o geçen aydan kalan yumurtandır
adet sürecinde kaybolduğuna göre çatlamış dese tamamda kaybolmuş yumurtamı olurmuş
oda benim kistci doktorun tertipten anlaşılan inşallah sende önümüzdeki ay iğneli takip yaptırırsın
ahiretliğim aynı ayda takip yaptırmış olucaz Allah izin verirse bide nasipse müjdelerimizi veririz :34:
çakırın transfer olmuş birde dondurulmuşları varmış maşallah inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
adacım senin oğluşunu yerim ben anneye şirinlikte yaparmış dilini sevsinler şükür ikinizde iyisiniz
kontrolün iyi geçmiş Rabbim günün geldiğinde bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :54:
ceylanım testi yenilemişsin sonucu yarın çıkacakmış inşallah kat kat katlanmıştır değerin heycan dorukta
yine benim için söylediğin annelik çok duygulandırdı beni canım Allah razı olsun sen beni öyle görüyorsun
demekki sağol canım :16: yalnız Allah nasip edip bir kızımız olursa benden değil ama babasının elinden çekeceği
var yandı gülüm keten helva adam kıskanç ve tam bir despot çocuk yetiştirme konusunda katı kuralları var :52:

ctesı de ızmıre gıdıyoruz esım ve bı arkadasımla baska bı arkadasıımızı zıyarete :10:

eee napacan söylememişsinnn benim kalçam öyle bi agrıyoki varya anlatamam zor yürüyorum tam zamanını buldu agrı yarın doktor çıkışı müjde vermeye gidecektim kapı kapı önce kaynanama sonra anneme anneannem gelecekmiş bekarlık ellerinde büyüdügüm komşularımızaaa offf topallaya topallaya giderim artık napalım allahtan bi sorun çıkmazsa tabi inşallahhh:44::44::44::44:

canım bencede o çatlamış gözden kaybolmuştur geçen aydan kalma yumurtandır bunlarda bu ayki yeni gelenlerdir hiç belli olmaz ronyada begenmiyodu hamiş kaldıgı ay yumurtalarını yumurtalarının büyüdügü tarafı ummadık taş yarar baş inşallah sen bu ay diye rahat rahat fik fik yaparken bide bakmışsınki olmuş bende bi haber yok bugünde heves kursak olduk yarın çıkacak sonuç içimiz şişti valla kimseye söyleyememekten hele teyzemle annem şiştik patlayacaz saklamaktan daha kesinleşmedimi diyolar:1::1::1::1::1:

ayyy canım bende hala inanamıyorum şimdide ben nasıl bakacam sürekli aglayacak belki diye onu düşünmeye başladım şimdiden dogumu geçtim taa onları düşünüyorum valaa aşşkıımmm istedigin tüyo olsun ye cevizi yap fikfiki dik bacakları valla ben başka bişey yapmadım dizi izlerken yap sıkılıyosan beklemekten :27::27::27::27::27:

bende bu yaz bayagı kilo vermiştim bu aralarda almaya başlıyodum hafiften hafiften moralim bozuluyodu neyse artık o kadar takmam inşallah sende veremeden hamiş kalırsın canım yaa bırak göbüş kalsın bendede var önümüzdeki ay hamile kıyafeti giyerim galiba:9::9::9::9::9:

ceylanım çok çooooooooooooooooooooook sevindim Allahım sağlıkla huzurla gelmesini bebişimizin nasip etsin sen şimdi nsl heyecanlısın sen kaç defa takip yaptırdın kilo vermek işe yaradı mı benim kilolarım olduğu için

lorke ve ekin kızlar sağolun inşallah hayırlı sonuçlar alırım
ekin hiç canını sıkma bende kızlar gibi düşünüyorum o geçen aydan kalan yumurtandır
adet sürecinde kaybolduğuna göre çatlamış dese tamamda kaybolmuş yumurtamı olurmuş
oda benim kistci doktorun tertipten anlaşılan inşallah sende önümüzdeki ay iğneli takip yaptırırsın
ahiretliğim aynı ayda takip yaptırmış olucaz Allah izin verirse bide nasipse müjdelerimizi veririz :34:
çakırın transfer olmuş birde dondurulmuşları varmış maşallah inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
adacım senin oğluşunu yerim ben anneye şirinlikte yaparmış dilini sevsinler şükür ikinizde iyisiniz
kontrolün iyi geçmiş Rabbim günün geldiğinde bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :54:
ceylanım testi yenilemişsin sonucu yarın çıkacakmış inşallah kat kat katlanmıştır değerin heycan dorukta
yine benim için söylediğin annelik çok duygulandırdı beni canım Allah razı olsun sen beni öyle görüyorsun
demekki sağol canım :16: yalnız Allah nasip edip bir kızımız olursa benden değil ama babasının elinden çekeceği
var yandı gülüm keten helva adam kıskanç ve tam bir despot çocuk yetiştirme konusunda katı kuralları var :52:

ayy hadi yaaa bizim babamızda aksine rahat ve merhametlidir kız kardeşine falan hiç bişey demez karışmaz büyük ihtimal çocugunada karışmaz bizimki kesin benden çeker bende azcık despotumdaa:26::26::26::26:
ayyy iki ihtiyar aynı zamanlarda müjde vereceksiniz desenizee kızz sen böyle yazında ekinle ikiniz için bi an kendimin hamile oldugunu unuttumda inşallah bende veririm dedim :27::27::27::27:yarın inşallah her şey güzel olur eşimi nasıl kaldıracam yaa sabah gelecek ben heyecandan uyuyamıyorum zaten yarın artık ugraştırır beni azcık :47::47::47::47:

lorkecim eline sağlık çok güzel görünüyor ben de hiç beceremem:43:

ceylanım çok çooooooooooooooooooooook sevindim Allahım sağlıkla huzurla gelmesini bebişimizin nasip etsin sen şimdi nsl heyecanlısın sen kaç defa takip yaptırdın kilo vermek işe yaradı mı benim kilolarım olduğu için

sagol canım allah razı olsun darısı inşallah sizlere olsun amiiinnnn hemde ne heyecan öglene kadar yatan ben 7 buçuk dedimi uyanıyorum:1::1::1: ben 1 yıllık evliyken 4-5 ay yaptırmıştım eşimin durumunu bilmeden sonra eşimin durumunu ögrendik bi daha yaptırmadım eşim ameliyat oldu ben ameliyat oldum eşimin süpermenleri az yoluna koyduk geçen ay ben ilaçsız takip yaptırdım yumurtalarımın tembel oldugunu ögrendim bu ay klomenle takip yaptırdım allaha şükürler olsun oldu kilo işe yaradımı hamiş kalmak için bence bende yaramadı çünkü zaten tembelmiş ilaçla ancak gelişti ama ben şişko denilecek kadarda kilolu degildim yani doktorlar mesela bana kilo ver gebe kalmak istiyosan falan hiç demediler :26::26::26::26:

sagol canım allah razı olsun darısı inşallah sizlere olsun amiiinnnn hemde ne heyecan öglene kadar yatan ben 7 buçuk dedimi uyanıyorum:1::1::1: ben 1 yıllık evliyken 4-5 ay yaptırmıştım eşimin durumunu bilmeden sonra eşimin durumunu ögrendik bi daha yaptırmadım eşim ameliyat oldu ben ameliyat oldum eşimin süpermenleri az yoluna koyduk geçen ay ben ilaçsız takip yaptırdım yumurtalarımın tembel oldugunu ögrendim bu ay klomenle takip yaptırdım allaha şükürler olsun oldu kilo işe yaradımı hamiş kalmak için bence bende yaramadı çünkü zaten tembelmiş ilaçla ancak gelişti ama ben şişko denilecek kadarda kilolu degildim yani doktorlar mesela bana kilo ver gebe kalmak istiyosan falan hiç demediler :26::26::26::26:

ama artık şişko olacan:49::49::49::49:hem de en güzelinden sen bana tekrar umut oldun iki aydır dr gitmiyordum ilkbaharda direk tüp olur diyordum ben de hiç ilaçlı takip yaptırmadım ben versem iyi olacak banada dr kiloyla ilgili birşey demedi olsun ama annem diyor:43:

11 yaşında ablamın oglu var arabada gelirken ablam söylemiş teyzen telefonda aglıyodu demiş oda neden demiş ablamda sevinçten demiş yegenimde nasıl yani demiş hamileymiş teyzen deyince gözleri dolmuş sesi titremiş yaaa demiş ayyy canım yaaa o bile heyecanlamış benim kurban olsun teyzesi :29::29::29::29::29:
ablamın eltisi birini anlatmış hiçspermi yokmuş diye doktor olmaz demiş diye bu yegenimde yenge sperm artırıcı şeyler var ondan kullansın demişş şok oldum bu nerden biliyo diye megerse derslerinde işlemişler bu konuyuda :1::1::1::1:

ayy hadi yaaa bizim babamızda aksine rahat ve merhametlidir kız kardeşine falan hiç bişey demez karışmaz büyük ihtimal çocugunada karışmaz bizimki kesin benden çeker bende azcık despotumdaa:26::26::26::26:
ayyy iki ihtiyar aynı zamanlarda müjde vereceksiniz desenizee kızz sen böyle yazında ekinle ikiniz için bi an kendimin hamile oldugunu unuttumda inşallah bende veririm dedim :27::27::27::27:yarın inşallah her şey güzel olur eşimi nasıl kaldıracam yaa sabah gelecek ben heyecandan uyuyamıyorum zaten yarın artık ugraştırır beni azcık :47::47::47::47:

bıraksam benim kardeşime tekne kazıntısına kök söktürecek ama yapamıyo :1::1::1:
şimdi dilinde başkalarının çocuklarını gördüğünde konuşuyo ama o kadar yapabileceğini
sanmıyorum kıyamaz kız kaç sene bekledik onun yolunu biz
daha alışamadın herhalde hamileliğe biran önce alış yapmamanan gereken şeylerde daha
dikkatli olursun canım inşallah bizlerde müjdeyi veririz bir gün hayırlısı

ama artık şişko olacan:49::49::49::49:hem de en güzelinden sen bana tekrar umut oldun iki aydır dr gitmiyordum ilkbaharda direk tüp olur diyordum ben de hiç ilaçlı takip yaptırmadım ben versem iyi olacak banada dr kiloyla ilgili birşey demedi olsun ama annem diyor:43:

bizimkilerde bana diyolar amann öyle dedikçe millet daha çok yiyesim geliyo yaptır canım hiç bişey keybetmezsin nasıl olsa hemen tüp yaptırmıyosun bellimi olur belki hiç gerek kalmadan tüpe geliverir ayy olsamda gam yemem artık arkadaş hamile oldugunu ögrenince ilk hastaneye gittiklerinde hemen hamilelik alımıştı ve giymişti o kadar çoktu yani göbegi doktor kızmış ama neden bu göbekle hamile kaldın tehlikeli diye o hesap bizde hemen giyeriz hamiş kıyafetlerini:27::27::27::27:

ceylan bu hamilelik senin uykuna ters tepki yaptı herhalde öğlene
kadar uyurdun sen sabahın köründe ne işin var uyanıyosun :1::1::1:
millet uykudan gözünü açamaz anormalsin işte anormal :52::52::52:

yapma canım bak ceylanın 2 gün kala bile çıkmadı rahat dur:)

keşke ölçseydin valla ateş tablosu insana birazda olsa gidişata göre ümit veriyor. valla ben gaz sıkıntısı çekmiştim acayip gazım oldu sendede böyle bir belirti varmı? testi günün gelmeden yapma bence ben gününde yaptığımda bile çok silik çıkmıştı

canımm valla tatlı görünce gözlerim dönüyorr
milletin tabağında görsem onu bile kapıp yiyebilirimm
kendimi zaptedemiyorumm :(
canım bu arada inşallah adet gelmez güzel haberini alırz

canımm biz arada yazışıyoruzz
boncuğumm iyi bebişden fırsat bulup giremiyormuş
oğluşu hep emmek istiyormuş
yakında gelir inşallah

kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yok
otur adam gıbı gununu bekle guzelce :20:
ates olcseydın belkıde ızın verrıdım duruma gore :33:

bıtmez bıtmez cok sukur
severız mısafırı karı koca ama mumkunse regl oncesı olmasa daha ıyı oluyo :37:

koydum bıle
buyrun bakalım

herteLden: Muharrem,Hicri Yılbaşı,Aşure

Allah razı olsun ceylan
benı sen anladın bak tas kalplı gorunusumun ardındakı merhamet pamukcuklarını sen gordun valla :1:

yogun istek uzerien yapmamaya kara verdim
amaaaaaaaa adet gunu sabah erkenden yaaprim kimse tutamaz beni:19::19:
tabi kirmizilar kapiyi calmassa:18::18::18:

sagolun kizlarrr cok optum hepiniziiii:16::16::16::16::16:

bıraksam benim kardeşime tekne kazıntısına kök söktürecek ama yapamıyo :1::1::1:
şimdi dilinde başkalarının çocuklarını gördüğünde konuşuyo ama o kadar yapabileceğini
sanmıyorum kıyamaz kız kaç sene bekledik onun yolunu biz
daha alışamadın herhalde hamileliğe biran önce alış yapmamanan gereken şeylerde daha
dikkatli olursun canım inşallah bizlerde müjdeyi veririz bir gün hayırlısı

hayırr daha alışamadım sanki regl gelecek gibi hissediyorum heran
yapmamam gereken şeylerimi yapıyorum ki yaaa ögrendigim günden beri kola içmiyorum daha napıyım:37::37::37::37:
inşallah yaaa en çokta sizin hamişliginizi duymak istiyorum eee yaş malum eliniz ayagınız tutuyoken olsun yoksa kim bakacak anneannesi babaannesi iyice çökmüşleridr onlar hiç bakamaz:27::27::27::27:

kızlar varya bu kk nın yüzünde bigün başıma bişey gelecek
ocağa bişey koymuştum topiğin başına oturunca okucam diye unuttum yaktım tenceremi

geçmişi okudum tek tek cvp yazıp sayfayı meşgul etmek istemedim
kızlar Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bunları
ceylan en taze örnek daha 2 gün önce bilirmiydi
bakın şimdi o bir hamile :)))
Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin hepimize

Back
X