Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Guldeniz ,hosgeldin kardesim.
Gozlerim yasardi,bizim topige geldin :)
Severim seni.

Cakir kelimeler kifayetsiz,rabbim sabirlar versin.

inşallah esracım...
Rabbim bütün isteyen herkesi mükafatlandırsın...
amın ekınım
rabbım razı olsunnnnnnn
hastayım diyorum mecalim yok diyorum başka zaman diyorurm :))))
benim bugünde çalışmam lazımdı yaaaaaa
:52:
aman gelme beeeeeee
benı zaten bır enes anlar:14:
okurum tabi esram, hatta bu gece sana başka bir dua daha okuyup yollayacam, Rabbim inşAllah gönlüne ferahlık verir..

anacım ben nerde olduğumu bilsem söyleyecem..gerçekten çok hareketli geçiyor, 2 gündür yine il dışındaydım, bebemide yollarda doğurcam bu gidişle.. kız göbiş falan yok daha, 2 kilo almışım oynarım tabi, hele sen hamiş kal baka neler edecem ben :))

ayyyyyyyyy buna cok ıhtıyacım var sagolasın melısammmmmmm
hakkını helal et

iyidir yağmurum ,biliyomusun bunu samimiyetle söylüyorum hamile kalmanı kendimden bile çok istiyorum ve seni kocaman öpüyorum içimden geldi:)

MELEKİMMMMMM canım arkadaşım benim seninle nihayet karşılaştık ben çok özledim seni ,güzel gelişmeler varmış okudum ve çok sevindim senin adına

ÇAKIR güzel kardeşim aynı duyguları yaşayan biri olarak bende en az hissettiklerin kadar hissedebiliyorum,şuan sana söylenebilecek tek şey yüce yaradandan kat ve kat sabır

SEVSER bana kızıcaksın ama sen tam sopalıksın,kız ağlayıp kocanıda ağlatıp işleri iyice çıkmaza sokuyosun,dur bi daha yolun başındasın ve çok şükür ikinizdede hiç bir sıkıntı yok,senin derdin stres boşver onu bunu,ya biz napalım ben 4 yılı bitirdim arkadaşlarımının hepsinin ikinci çocukları oldu,tamam durumunu anlıyorum çok istiyosun en doğal hakkın ama kendinede eşinede bunu yapma lütfen bi ablan olarak tamamen iyi niyetimle yazdım bunları,asla kırmak istemem yanlış anlama olurmu

ESRACIK sende hakılısın hepimiz zaman zaman böyle ataklar geçiriyoruz ama topla kendini şeker

canımmm merimmmm:16::16::16:bende seni çok özledimm evt birbirimizin yazılarını hep geç gördük karşılaşamadık bir türlü. iyisin di mi canımm. bizim sonuçlar maşallah iyi gibi oldu ama bir de çalışmaları tamamlayabilsek eşimin umurunda değil:(:44: sen nasılsın vitaminler falan devam mı,tedavi devam mı?

$000ao.gif
bölemı tarttı kız senın tosuncugu doktor :1::1::1::1:

canımmm merimmmm:16::16::16:bende seni çok özledimm evt birbirimizin yazılarını hep geç gördük karşılaşamadık bir türlü. iyisin di mi canımm. bizim sonuçlar maşallah iyi gibi oldu ama bir de çalışmaları tamamlayabilsek eşimin umurunda değil:(:44: sen nasılsın vitaminler falan devam mı,tedavi devam mı?

bana yazdıklarını sonradan okudum ama dediğin gibi karşılaşamayınca yazamadım
hatta allah biliyoya bu gün sana özelden yazdıcaktım:16:
sonuçlar güzelde eşin neden böyle yapıyo,acaba hormonel bi durum varda isteksizlikmi yapıyo
sen yinede bulduğun her fırsatı değerlendir
ben iyiyim çok şükür melekem:)
devammmmmmmmmmmmmmmmmmm
şişiricem yine kocişi ama bu defa tedbirli gidiyoruz spor yapıyoruz birlikte fırsat buldukca

bana yazdıklarını sonradan okudum ama dediğin gibi karşılaşamayınca yazamadım
hatta allah biliyoya bu gün sana özelden yazdıcaktım:16:
sonuçlar güzelde eşin neden böyle yapıyo,acaba hormonel bi durum varda isteksizlikmi yapıyo
sen yinede bulduğun her fırsatı değerlendir
ben iyiyim çok şükür melekem:)
devammmmmmmmmmmmmmmmmmm
şişiricem yine kocişi ama bu defa tedbirli gidiyoruz spor yapıyoruz birlikte fırsat buldukca

aaa işte bu çok güzelll
dejarş olacak bişeylerle uğraşmak bence işe yarıyor...

Back
X