Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana yazdıklarını sonradan okudum ama dediğin gibi karşılaşamayınca yazamadım
hatta allah biliyoya bu gün sana özelden yazdıcaktım:16:
sonuçlar güzelde eşin neden böyle yapıyo,acaba hormonel bi durum varda isteksizlikmi yapıyo
sen yinede bulduğun her fırsatı değerlendir
ben iyiyim çok şükür melekem:)
devammmmmmmmmmmmmmmmmmm
şişiricem yine kocişi ama bu defa tedbirli gidiyoruz spor yapıyoruz birlikte fırsat buldukca
süpersin merimmm. bende spor yapabilsem keşke 55 kilo olmuşum:) bıngıl bıngıl oldum sanki. iş ve ev arasında gidip geliyom işte spor işi kalıyo.evt bu bilgisayar hormonları bozuyo bazen keşke bilgisayar olsam diyorum ozaman daha çabuk hamile kalırdım:1::1:

aaa işte bu çok güzelll dejarş olacak bişeylerle uğraşmak bence işe yarıyor...

dimi bencede bebişe faydası olmasa bile uzmanların dediği gibi spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyo ,çok mutlu olmasanda keyifleniyosun
eşimle çıktığımız günler bazen gülmekten kopuyoruz o kadar uzun zaman olduki hasret kalmışız gülmeye

dimi bencede bebişe faydası olmasa bile uzmanların dediği gibi spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyo ,çok mutlu olmasanda keyifleniyosun
eşimle çıktığımız günler bazen gülmekten kopuyoruz o kadar uzun zaman olduki hasret kalmışız gülmeye

enerjiyi boşaltmak kafayı boşaltmak bence bebiş içinde iyi olur..

ben hamile kalmadan eşimin stresini boşaltması gerektiğini düşündüm ve onu zorla yüzmeye gönderdim sonra yine seveceği bişeyler yapsın diye onu motive ettim.
sonuç :1 köpek, 5 tavuk veee bir bebek:)

cakir insallah cabuk toparlanirsin Allah yardimcin olsun sabirlar versin insallah hayirli zamanda saglikli bir sekilde gelir bebisin

ben hamile kalmadan eşimin stresini boşaltması gerektiğini düşündüm ve onu zorla yüzmeye gönderdim sonra yine seveceği bişeyler yapsın diye onu motive ettim.

tavukta mi aldiniz benim de gecen oyle bi hayalim vardi nerden ciktiysa bahceli bir ev alip tavuk beslemek organik yumurta falan cok guzel yaa

ÇAKIR CANIM ne diyeceğimi bilemedim
allah yardımcın olsun
az önce regl oldum ağlamaktanda bi hal oldum eşimde çok üzüldü
topiği açtım senin yazını görünce kendimi unuttum
allah yar ve yardımcın olsun inşallah

canımm ne desek boş:( çok üzüldümm. vakti zamanı değilmiş demekki. elbette bir zaman gelince olacak ama inşallah çok beklemeyiz:43:

canımm elbet senin evladınında geleceği gün gelecek
bak fatmaya kaç kere denedi olmadı ama şimdi evladı kollarında
ekintosummda öyle artık gün sayıyor
seninde vaktin zamanın gelecek
eminim sen Rabbime sığınarak bu zor günlerinde üstesinden geleceksin
çok üzüldümm ama kısmetten öteye geçilmiyor

kızlar çakırın yanında ben bunu söylemeye çekiniyorum
ama bende regl oldum bu ayda olmadı
hamdolsun ama bunaldım bende çok kötüyüm bugün
ağlıyorum hep ben anne olmayacam belkide
şuan hiç ityi değilim eşimde aglamak üzere
hamdolsun yinede allah çakıra sabır versin
yanında bizlere

Çakır Rabbim bugünlerde sabrını kat kat artırsın.
Seninde dediğin gibi tesellisi olmuyor.Sadece yaşayıp bunuda geçeceksin.Allah büyük.
O varken, umudumuz hep olacak.

Antalya seninde eşine geçmiş olsun.Tez zamanda iyileşsin inşallah.

Ceylanım gözümüz aydın.Hep böyle güzel haberler duy, duyur:)

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim rabbim kolay atlatmayı nasip etsin

benim güzel arkadaşım Rabbim sabrını arttırsın,ne diyeceğimi nasıl teselli vereceğimi bilemiyorum,ümütsizliğe sakın kapılma Allah büyüktür ,bir kapıyı kapatan Rabbim binlerce başka kapı açar:((
sonucun böyle olmasa daha iyiydi ama Rabbimim planları daha değişikmiş demekki,biz ondan daha iyi bilemeyiz,vardır bundada bir hayır:((
Rabbim yar ve yardımcın olsun:))))))))))
bu akşam senın için dua etmeden yatmayacağım:)
Allaha emanet ol:)

hissettiğin o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki...çaresizlik...kendini çıkmaz bir sokakta gibi hissetmek..
bunu burda başarısız tüp bebek denemeleri olan herkes çok iyi bilir...
tüp bebek sürecinden de daha zordur başarısız bir tüp denemesi...
mecbur dayanacaksın,mecbur alışıp kabulleneceksin...
ne yazık kiii mecbur....
tek dileğim Rabbimin tez vakitte gönlünün muradını verip acını unutturması....

çakır ve sevser
sımdı yazdıklarınızı okudum
cakır cok ama cok uzuldum
neden dersen tup bebek sureci gercekten cok zor
ınsan o donmde o kadar masraf edior ve psıkolojıkmen asırı derecede umıtlı oluor
ama olmadıgını gorunce cok berbat bır hale burunuyor
gecen sene bu duygularının ne demek oldugunu aynen bende bılıorm
rabbım yar vede yardımcın olsun
bılıyormusun hala metanetımı toplayıp tup yaptırma cesaretınde bulunamıorum ben hala
param olsada suan psıkolojıkmen hazır deıılım,

ben cıddı anlamda cok bunaldım
sureklı cocuk dusuncesı beynımı kemırıor
sankı hc olmıcakmıs gıbı
hersey ama hersey zevk vermemeye basladı haytımda
tamamen bogazım dugumlendı
cıkmazda gbıyım her bakımdan,
bunları yazıorum
anlatabılecegım bırtek sızler varsınız
bu mutlu gunlerde haksızlık yapmak ıstemedım
bu gıbı seylerı yazaraktan :(

cumlemızın hamıle kalması tek temennım
rabbım hepımıze tattrsın bu duyguyu ınsallah
hayırlı zamnda hayırlısıylan....

Ayyy kızlar nolur hemen biri cevap versin 2 gündür meraktan öldüm, bilgemin sonucu ne oldu? Inş olumludur, benimde vizelerim vardı giremedim..allahım inşallh hayırlı haber almıştır..

çakır canım üstte alıntıda senin sonucunuda gördüm, rabbim sabır versin..en kısa zamanda inş rabbim sana doğal yoldan evladını verir..

Herkese iyi akşamlar..

iyidir yağmurum ,biliyomusun bunu samimiyetle söylüyorum hamile kalmanı kendimden bile çok istiyorum ve seni kocaman öpüyorum içimden geldi:)

MELEKİMMMMMM canım arkadaşım benim seninle nihayet karşılaştık ben çok özledim seni ,güzel gelişmeler varmış okudum ve çok sevindim senin adına

ÇAKIR güzel kardeşim aynı duyguları yaşayan biri olarak bende en az hissettiklerin kadar hissedebiliyorum,şuan sana söylenebilecek tek şey yüce yaradandan kat ve kat sabır

SEVSER bana kızıcaksın ama sen tam sopalıksın,kız ağlayıp kocanıda ağlatıp işleri iyice çıkmaza sokuyosun,dur bi daha yolun başındasın ve çok şükür ikinizdede hiç bir sıkıntı yok,senin derdin stres boşver onu bunu,ya biz napalım ben 4 yılı bitirdim arkadaşlarımının hepsinin ikinci çocukları oldu,tamam durumunu anlıyorum çok istiyosun en doğal hakkın ama kendinede eşinede bunu yapma lütfen bi ablan olarak tamamen iyi niyetimle yazdım bunları,asla kırmak istemem yanlış anlama olurmu

ESRACIK sende hakılısın hepimiz zaman zaman böyle ataklar geçiriyoruz ama topla kendini şeker

Guldeniz ,hosgeldin kardesim.
Gozlerim yasardi,bizim topige geldin :)
Severim seni.

Cakir kelimeler kifayetsiz,rabbim sabirlar versin.

cakir insallah cabuk toparlanirsin Allah yardimcin olsun sabirlar versin insallah hayirli zamanda saglikli bir sekilde gelir bebisin
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim allah razı olsun güzel dilekleriniziçin en başta sabır temennileriniz için
önce rabbbimin izini ile
bu yolda devam edicem sonuna kadar dr beni en sonunda kapıdan kovuncaya kadar senin çocuğun olmaz dediği güne kadar
mücadele edicem inşalllah o gün gelmeden alırım kucağıma yavrumu

çakır bilegeme ne kadar sevindiysem sanada okadar üzüldüm
vakti zamanı gelince elbette gelecek bebeğin habersizce
dr lar seni kapı dışarı etse nolurki
Rabbim verdikten sonra
sınavımız böyleyse bizede sabretmek düşer
Rabbim en kısa zamanda mükafatını verecektir sana ve tüm arkadaşlarıma

çakır bilegeme ne kadar sevindiysem sanada okadar üzüldüm
vakti zamanı gelince elbette gelecek bebeğin habersizce
dr lar seni kapı dışarı etse nolurki
Rabbim verdikten sonra
sınavımız böyleyse bizede sabretmek düşer
Rabbim en kısa zamanda mükafatını verecektir sana ve tüm arkadaşlarıma
çok saol eda inşallah dediğin gibi olur ve sesizce hebersizce gelir
ekintos az önce yamıştı
mecburum kabullenmeye mecburum
kendim özülüyorum ama eşimin bana belli etmesede üzüldüğünü görmek beni daha çok kahrediyo

sonuç çok hoş olmuş ama :)))

ekintos az önce yamıştı
kendim özülüyorum ama eşimin bana belli etmesede üzüldüğünü görmek beni daha çok kahrediyo

çakır ne dicemi bilmiyorum ne desem de boş biliyorum
eşinede destek ol eminim o da kendinden çok sen üzüldüğün için üzülüyordur

ekintos az önce yamıştı

canım geçecek ,ne olursun kendini çok yıpratma...bir yerden sonra bizler kendimizi toparlayıp onlara destek olmak zorundayız...çünkü kendilerini belli etmeselerde suçlu eksik hissediyorlar
sonuç çok hoş olmuş ama :)))

:)))

herkese iyi geceler..

deme esramm deme ilk gebeliğimde baygınlık geçirmiştim
insanlar kollarımdan tutup wc ye taşıdılar :(

canımm bende feci unutkanımm işyerindede potansiyelim çok düştü
yazdığımm yazılar hep geri dönüyor :(
ekinimm sence erkenmi olur yarın
bak sen geç yaptırmışsın :44:
ne diyorsun kuzumm aslında içimden bir ses yaptır kurtul diyor
bu arada tekrar randevuya önümüzdeki ay gidicem
bu ay gitmicemm sıkıldımm doktora gitmekten
her muayeye 250 tl ye bayılıyoruzz içim gidiyor valla

ronta 250 tl mi harbi insan bayılır her defasında :)))

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Back
X