Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan çizelgenide senin mercimeğide yerim
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

ayy sana bakarak nasılda öyle taa başlardayım kızzz :1::1::1:
inşallah hep böyle devam eder canım yaaa
çakıra çok üzüldüm ama allahtan gelene yapacak bişey yok malesef:50::50::50:
o ekinle esra delüsü bebem hakkında nelerde demiş öyle
hee keseside obezdi delüler koca teraziye koymuşlar bebemiiii:1::1::1:
yok kantar getirseydiniz:47::47::47:
ekintoşuummm canım benim çok sagol :34:

İyi geceler kızlar

Geçmişi okudum ve çakırın haberini gördüm çok üzüldüm :(((((((((((( çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. bende yaşadım o durumu o yuzden çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatırsın. Allah aratmadan tez zamanda nasip etsib. İmtihan dünyası malasef. Bazı şeyleri yaşıyoruz vardır bir hayır diyip. Allah mükafatını en kısa zamanda bir bebiş gönderek yaşatsın. Sevserciğim sende üzülme tatlım. vakti zamanı var demek. Hem gençsinzi sağlıklısınız olcaak Allahın izniyle.

Ceylancığım hadi gözün aydın keseyi görmüşsün çok sevindim. inşallah kalp atışlarınıda görürüsün canım.

ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah

canim benim Rabbim sana guc kuvvet sabir versin
bir sure dinlen uzak kal bu islerden sonra mucadeleye kaldigimiz yerden devam edecegiz baska caremiz yok
insallah en kisa zamanda sen normal yoldan kavusacaksin bebegine
demekki biraz daha zamani varmis

Arkadaslar biizim bir tanidigimiz 4 kez falan tup bebek denemisti hep negatif aldi sonra capa da denedi orasi arastirma oldugu icin bakmislar rahim de cokme varmis ameliyat ettiler sonra tup yaptilar ve tuttu
rahimde cokme nasil anlasiliyor acaba ??
tup te basarisiz olan arkadaslar doktoruna sorsun derim bu konuyu .

İyi geceler kızlar

Geçmişi okudum ve çakırın haberini gördüm çok üzüldüm :(((((((((((( çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. bende yaşadım o durumu o yuzden çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatırsın. Allah aratmadan tez zamanda nasip etsib. İmtihan dünyası malasef. Bazı şeyleri yaşıyoruz vardır bir hayır diyip. Allah mükafatını en kısa zamanda bir bebiş gönderek yaşatsın. Sevserciğim sende üzülme tatlım. vakti zamanı var demek. Hem gençsinzi sağlıklısınız olcaak Allahın izniyle.

evet canim bende yasadigim icin bilirim
insan dunyanin sonu geldi saniyor:(
Allah yardimcisi olsun tek ihtiyaci zaman ....
zamanla atlatacak insallah

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

çok güzel bi dua olmuş
AMİİİNNNNNNNNNNN

cnm çakırım çok üzüldüm cnm hiçbir söz şu an seni teselli etmez ama can sağlığından önemlisi yok geçen hafta bebek düşünen ben sadece senin için bilgem için diğer güzel haberler var mı giriyorum rabbim sabır versin dualarım seninle

çok içten okudum duayı ve amin dedim gözyaşlarıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gerçekten çok zor bi dava kimseyi evlet imtihanı ile imtihan etmesin rabbim düşmanımızı bile yokluğuyla değil çokluğuyla sınasın...

ÇAKIR arkadaşım o kötü haberi ilk yazdığında forumda sadece ikimiz vardık ismini altta görünce bi umut bekledim ama yazdıklarının daha ilk satırında bakakaldım ne yazılır ne söylenir bilemedim o yüzden yorum yazmadım zaten sen bütün söylenilecekleri yazmışssın eminim bugünleri unutturucak bi sağlıklı ve hayırlı evlatlar vericek rabbim hepimize ...

insan içinde bulunduğu zamanı bilemiyor sanki durağanmış gibi geliyor
banada bu ara zaman geçmez oldu
inşallah hepimiz 40 haftayı bir çırpıda bitiririz
sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
ben ilk hamile kaldığımda
krisin haftası benim gibiydi sanırım
boncuk şeker yüklemesi yaptıracaktı 23-24 haftalık falandı
fatmayla pamuk kalp atıplarını duymuştu
bak şimdi 3 nünde kucağında yavruları
pamuğunda eli kulağında :)
darısı hepimizin başına inşallah

bugun moraller cok bozuldu
keyiflerimiz kacti
insallah yarin guzel haberlerle guzel bir gune baslariz
insallah yarin bir arkadasimizdan guzel bir haber aliriz

iyi geceler arkadaslar

Kızlar ben yatıyorum. Malum yarın iş var sabahları 6 da kalkıyorum :( hepinizi kocaman öpüyorum. yatmadan önce hepinize dua edecem. Hoşçakalın. Allaha emanet olun :16::16::16:

insallah canim
insallah dedigin gibi olacak
sonunda herkesin kucaginda bebegi olacak ama bu bekleme sureci sikintili geciyor
hepimiz yasadigimiz icin biliyoruz anliuyoruz
Rabbim cok bekletmesin arkadaslarimizi

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

canım canı gönülden amin

hafızada süper yalnız ben bu kadar hatırlarmıyım acaba:1::1::1:
yaşına göre sende iyisin kızzz
ekin bir sen iki maşallahhh:nazar::1::1:

hafızada süper yalnız ben bu kadar hatırlarmıyım acaba:1::1::1:
yaşına göre sende iyisin kızzz
ekin bir sen iki maşallahhh:nazar::1::1:

ceylan maşallah 6 haftalık oldun az evel
bugünüde unutmıcam bir zamamlar 6 haftalıktın bak doğurdun dicem :)
ihtiyar heyetindeniz ama taş gibiyiz hem bizdeki hafıza bugünle dünü hatırlamayız geçmiş bizden sorulur :))

Back
X